ТОП 5 компактни сушилни за дрехи. Рейтинг

ТОП 5 компактни сушилни за дрехи. РейтингЕдва през последните няколко години производителите започнаха да пускат на пазара повече или по-малко нормални компактни сушилни. Преди това подобни модели бяха много редки и не особено надеждни. Нека поговорим за най-добрите малки сушилни за дрехи, които ще заемат минимално място във вашия апартамент и ефективно ще премахнат влагата от дрехите на вашето домакинство.

Общ MCD0110336

Основното предимство на компактните сушилни е възможността да ги поставите във всеки, дори и в най-малкия апартамент. Такива машини са евтини, така че са идеални за жилища под наем. Преносимият Generic MCD0110336 ще може да пере, суши и стерилизира неща със синя светлина.

Цената на компактната пералня-сушилня Generic MCD0110336 е приблизително $55-60.

Предимства на мини машината Generic MCD0110336:

 • подходящ както за пране, така и за сушене на дрехи;
 • осигурява ултразвукова стерилизация на предмети с антибактериална синя светлина;
 • оборудван с голям мощен електродвигател;
 • работи почти безшумно.Общ MCD0110336

Ултразвуковата машина има 2 програми за пране, с продължителност 6 и 12 минути и един режим на сушене. Има възможност за ултразвуково самопочистване на уреда. Размерите на мини сушилнята са 21*21*32 см, теглото на уреда е 2,3 кг.

Машината може да се монтира на всякакви повърхности. Отводняването става през специален отвор. Няма нужда да свързвате устройството към канализацията.

Що се отнася до капацитета, не е нужно да очаквате много от машината. Устройството е позиционирано като устройство за пране, сушене и обработка на бельо. Можете обаче да сушите обикновени дрехи в Generic MCD0110336, само товарът няма да надвишава един или два килограма.

Midea MH40V10E

Невъзможно е да не включите в рейтинга сушилня от друга китайска марка. Midea MH40V10E е машина за вграждане, която може да побере до два килограма мокро пране наведнъж. Размери на касата – 53.5x42x64.5 см.Уредът е оборудван с модерен инверторен двигател.

Малката пералня е с термопомпа. Помпата премества топъл и сух въздух в работната камера. След това става мокър, отнема вода от нещата и им помага да изсъхнат бързо. След това въздушният поток се насочва към изпарителя, температурата се понижава, а събраната влага кондензира и се отвежда.

Характеристики на Midea MH40V10E:Midea MH40V10E

 • максимално натоварване – 2 кг;
 • управление – електронно;
 • брой режими на сушене – 8;
 • възможност за презареждане на пране;
 • клас на енергийна ефективност – “А+”.

Машината има 8 различни програми за сушене. Това прави възможно зареждането на дрехи от различни тъкани в машината: памук, синтетика, вълна, смесени материали. Важно е да изберете правилния режим, като се фокусирате върху нещата, които слагате в барабана.

Ако говорим за защитни функции, Midea MH40V10E има следните опции:

 • "Автоматично изключване";
 • „Защита от деца”;
 • "Защита от прегряване".

Барабанът на сушилнята е изработен от неръждаема стомана. Цената на многофункционална машина с директно задвижване, инверторен двигател и термопомпа е $250. Не е необходимо сушилнята да се свързва към канализацията - кондензатът се събира в специален контейнер.

Midea G2DF65HTJ88

Следващата машина в рейтинга също е от китайски производител. Компактният Midea G2DF65HTJ88 е проектиран да зарежда до 4 кг мокро пране, което е доста за малките размери на калъфа. Височина на сушилнята 64,5 см, ширина 53,5 см, дълбочина 42 см.

Midea G2DF65HTJ88 има тип зареждане отпред. Сушенето се осъществява с помощта на термопомпа. Това е най-щадящият начин за премахване на влагата от прането. Нещата не изсъхват, запазвайки първоначалния си вид и свойства за дълго време.

Компактната сушилня Midea G2DF65HTJ88 е защитена от прегряване и има опция за автоматично изключване.

Машината има 8 режима в паметта си. Можете да зареждате трикотаж, ризи, детски дрехи, спортни артикули, спално бельо и вълнени продукти в сушилнята.Важно е да изберете правилната програма въз основа на вида тъкан. Тогава ще бъде възможно да се постигне най-ефективното и безопасно сушене.Midea G2DF65HTJ88

Сушилнята се управлява електронно. Корпусът е бял, люкът на пералнята е черен. Няма дисплей, но има допълнителна възможност за зареждане. Можете да добавите пране в барабана дори след като цикълът е започнал.

Цената на сушилня е около $280-290. Кондензатът се събира в специален контейнер, което прави възможно монтирането на сушилнята във всяка стая. Клас на енергийна ефективност “А+” означава, че устройството ще консумира няколко киловата, а това е важно.

СГЪВАНЕ

Друго вградено „бебе“ за сушене на дрехи. Размерите на уреда са 29.5х29.5х29см. Въпреки своята компактност, машината може едновременно да пере или суши до 2,5 килограма дрехи. Особеност на устройството е наличието на опция за обработка с пара.

Преносимата сушилня FOLDLNG се сгъва, за да можете да я вземете със себе си при командировка или пътуване.

FOLDLNG може да се използва и за пране на дрехи. Машината се зарежда вертикално. Устройството се управлява с помощта на малък сензорен дисплей.

Основни характеристики на пералнята със сушилня:

 • тип сушене – вентилация;
 • максимално натоварване – 2,5 кг;
 • клас на енергийна ефективност – “B”;
 • клас на въртене – “C”;
 • брой режими на пране - 2;
 • програми за сушене – 3;
 • максимална скорост на центрофугиране – 400 об/мин.СГЪВАНЕ

Ако говорим за защита, машината има опция за автоматично изключване. Има специален отвор за оттичане на вода. Устройството не е свързано към канализационната система, а се монтира автономно.

Корпусът и барабанът на мини пералнята със сушилня са изработени от пластмаса. Има модели в розово и жълто. Това е бюджетно устройство, което ще бъде удобно за използване в страната, по време на пътуване или в апартамент под наем. Няма да можете да заредите много дрехи в „бебето“, но е подходящо за пране на тениски и бельо. Цената на устройството е около 3300 рубли.

MCD0119506

Рейтингът на мини сушилните се допълва от модел на китайския производител MCD0119506. Машината е предназначена за 1 кг неща. Вид на зареждане - челен. Има функция за антибактериално третиране на тъкани със синя светлина. Уредът се справя отлично с дезинфекцията на бельо и детски дрехи.

Характеристики на модела:

 • максимално натоварване – 1 кг;
 • размери на касата 39,5х36,5х25 см;
 • материал на барабана – пластмаса;
 • номинална мощност – 150 W.сушилня MCD0119506

Сушенето се извършва според времето. MCD0119506 има 6 програми с различна продължителност. Необходимо е да изберете режим въз основа на вида на тъканта.

Корпусът на сушилня MCD0119506 е заоблен. Устройството може да се монтира както на пода, така и на всяка равна, твърда повърхност, като маса или шкаф. Теглото на "бебето" е 3 килограма.

Управлението на машината е сензорно; има малък дисплей в горната част на тялото. Цената на барабанна сушилня е около 70 долара. За да работите с устройството, имате нужда само от контакт; няма нужда да свързвате устройството към канализацията.

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня