Инверторни перални - силни и слаби страни

Инверторна пералняНови продукти в стил Eco ideas, инверторни перални, ни изненадаха със своите енергоспестяващи способности и възможности.
Спестяване и скорост на работа.

Успешно развитие на инженерите беше инверторното управление, което беше добавено към цикъла на пране. Благодарение на тази иновация, новото поколение перални значително надвишава предишното поколение на стандартна енергийна ефективност с 20%. Освен това е добавена много полезна функция за автоматично изключване, която ви позволява значително да спестите енергия.

Високопроизводителният безчетков индукционен двигател дава възможност за центрофуга със скорост от 1600 оборота в минута, което прави прането почти сухо накрая.

Също толкова важно предимство на новата разработка е безшумната работа, благодарение на безчетковия мотор и специалния дизайн на пералнята, който потиска вибрациите, като по този начин осигурява тишина. По време на пране нивото на шума е само 53 dB, по време на центрофугиране - 76 dB.

Спестяване на водни ресурси

Новият дизайн на барабана, с лек наклон, спестява вода с приблизително 10%. Той също така опростява целия процес на неговата работа. Този тип дизайн опростява зареждането и съответно осигурява удобно разтоварване на прането, а също така влияе върху качеството на измиване.

По-бързо означава по-чисто!

Перални Еко идеи

Специалната система Beat Wash, която е базирана на 3D сензор, гарантирано осигурява висока ефективност при всяко пране. Тази система ви позволява да регулирате траекторията на прането в барабана и да балансирате товара, което осигурява триизмерен ефект на пране.

В резултат на такова пране прането е осигурено нежно боравене, не се мачка и не се усуква. 3D системата е в състояние да се адаптира към процеса на пране и характеристиките на различното пране, както и да намали времето, отделено за целия цикъл.

Основни предимства

Голямо предимство е възможността за добавяне на дрехи директно по време на процеса на пране. Също толкова важно предимство е допълнителният душ за пране, който помага за по-бързо и по-ефективно справяне със силните замърсявания. Функцията на душа е постоянно да добавя вода на тънки, твърди струи отгоре, под специален ъгъл. А повишеното водоснабдяване насърчава висококачественото изплакване.

Електронният панел е много прегледен и достъпен за обикновения човек. Доста голям дисплей показва всички етапи на пране и времето до завършването му. Както много други модели, инверторните перални имат бутон, който ги предпазва от любопитни детски ръчички.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня