Рейтинг на най-добрите капсули за съдомиялна машина

Рейтинг на най-добрите капсули за съдомиялна машинаНа пазара за битова химия има много различни видове препарати за съдомиялни машини. Някои се продават под формата на прах, други се продават под формата на гел, а последният популярен вид е капсулна формула. Те са толкова популярни, защото са не само удобни за съхранение и употреба, но и защото този един продукт може едновременно да замени прах, препарат за изплакване и специална сол за PMM. В тази статия ще ви разкажем подробно за най-добрите капсули за съдомиялна машина, а също така ще ви помогнем да изберете достъпна алтернатива на капсулите.

ТОП 5 популярни капсули за PMM

Лесно е да се объркате и трудно да разберете в цялото разнообразие от марки и продукти. Ние проучихме подробно предложенията на Yandex.Market и избрахме за вас петте най-популярни капсули за съдомиялни машини, които хиляди руски домакини са избрали.

 • Fairy Platinum Всичко в едно. Продукти на известната фирма Fairy, която е особено популярна у нас. Този конкретен тип капсула получи средна оценка от 4,8 точки на агрегатора въз основа на 1610 отзива. Производителят гарантира идеално качество на измиване благодарение на комбинацията от гел и прах, която премахва дори засъхналата мазнина върху съдовете. Освен това капсулата помага за елиминирането на остатъците от мазнини дори върху PMM филтъра, системата за оттичане на водата и спринклерите. Най-малката опаковка с 27 капсули струва $10.
 • Fairy Platinum+ Всичко в едно. Друг вид капсула от марката Fairy, чиято популярност е трудно да се конкурира. Същата оценка като топ победителя, но въз основа на по-малко отзиви - 4,8 точки от 396 души.Platinum Plus е продукт, състоящ се от 3 отделения за течности, които помагат за премахване на най-трудните петна и връщат на съдовете кристална чистота и блясък. Капсулата съдържа препарат за изплакване и сол, а също така защитава сребърни и стъклени предмети. И накрая, помага за премахване на натрупаните мазнини в дренажите, спринклерите и филтрите. Цената за минимално количество капсули е $10 за 21 бр.
 • Завършете Quantum Ultimate. Finish, друга популярна марка в Руската федерация, е производител на перилни препарати, който затваря първите три победители. 4,8 точки на агрегатора Yandex въз основа на 362 прегледа показват, че инструментът се справя перфектно със своите отговорности. Представителите на компанията обещават ослепителен резултат от пране благодарение на два гел компонента. Белият прах в капсулата премахва всякакви замърсявания, синият гел премахва упоритите мазнини, а червеният гел е необходим, за да придаде на съдовете специален блясък. Най-малката опаковка съдържа само 15 капсули, но цената е ниска - 8$.Завършете Quantum Ultimate
 • Fairy Original Всичко в едно. Fairy се завръща в списъка, тъй като те завладяха пазара с толкова много различни гами, за да осигурят перфектното пране. Тези капсули с приятен лимонов аромат получиха същите 4,8 точки на Yandex.Market, този път въз основа на 311 отзива. Комбинацията от прах и гел ефективно премахва мазнините и придава блясък на приборите за хранене, докато солта и препаратът за изплакване защитават стъклени и сребърни повърхности. Най-малката опаковка от продукта с 24 капсули струва само $7, което прави този продукт най-евтиният в нашия ТОП.
 • Somat Excellence. Продуктът е оценен от най-малко хора, но оценката му остава същата като на предходните 4 продукта - 4,8 точки на база 120 мнения.Тези капсули съдържат три уникални гела и един вид прах, които заедно почистват дори загорели повърхности, придавайки на съдовете ослепителен блясък след работния цикъл. Подобно на други препарати в селекцията, Somat Excellence се грижи за съдомиялната машина. Цената за 28 капсули е 11$.Somat Excellence

Сега знаете най-добрите капсули за съдомиялна машина, които можете да закупите във всеки магазин. Не е нужно обаче да се спирате на капсули, тъй като таблетките за съдомиялна машина може дори да са по-подходящи предвид по-достъпната им цена.

Най-добрите таблетки за PMM

Капсулите са един от най-скъпите видове детергенти за PMM, така че не са подходящи за всички. Ако имате нужда от качествен продукт, тогава можете да обърнете внимание на таблети, които са много по-евтини, но не много по-лоши.

 • Завършете всичко в 1 Max оригинал. Финалът с право заема първо място в раздела таблетки за съдомиялни машини. Продуктите на компанията получиха висока оценка от 4,8 точки в агрегатора на Yandex, въз основа на 4665 отзива, цифра, до която никой от представителите на днешните два върха не се доближи. Червената съставка в таблетката придава на вашите съдове брилянтен блясък, докато останалата част от таблетката премахва всякакви сериозни петна и дори загоряла храна. Цената на малка опаковка от 13 таблетки е $3.Завършете таблетки
 • BioMio Био-тотал. „Сребро“ този път отива при марката Bio Mio, която получи същата оценка от 4,8 точки, само въз основа на 1408 отзива. Таблетките са направени от евкалиптово масло и се гордеят с това, че са екологични, поради което могат да се използват дори за миене на детски съдове. Продуктът премахва всякакви замърсители във вода с различна температура, придава красив блясък на съдовете и премахва всички неприятни миризми. Минималният пакет продава 12 таблетки за $4Таблетки за миене на съдове BioMio
 • Синергичен Еко. Тази марка е само малко по-ниска в списъка на Yandex.Market - 4,6 точки въз основа на 553 отзива. Биоразградимите безфосфатни таблетки идеално унищожават всякакъв вид замърсявания, включително упорити мазнини. Те не само не оставят ивици, миризми или варовик, но и предпазват съдомиялната машина от котлен камък. Освен това, ако продуктът е с по-нисък рейтинг и по-малко ревюта, то съдържанието на кутията е много по-добро от предишните варианти - 25 капсули само за $4.таблетки за PMM Synergetic Eco
 • Чисто и свежо Всичко в 1 мини. Оценката е 4,6 точки въз основа на 729 отзива. Тези мини-таблетки, създадени за малки съдомиялни машини до 45 сантиметра, кратки работни цикли или за частични зареждания, не са по-лоши от таблетките със стандартен размер за премахване на всякакви замърсявания и упорити мазнини от съдовете. 4 слоя таблетки, които предпазват стъклото от корозия, придават на съдовете приятен блясък, почистват PMM от котлен камък, а също така почистват съдовете с активен кислород. Цената на продукта, както и на самите таблетки, е много ниска - само 4 долара за 30 таблетки.таблетки за PMM Jundo Active Oxygen
 • Джундо активен кислород. Не е най-популярният продукт, но определено заслужава място в списъка на най-добрите - оценка от 4,2 точки на базата на мненията на 224 души. Таблетките отстраняват не само хранителни остатъци и мазнини, но и загоряла храна и остаряла мръсотия. Продуктът елиминира неприятните миризми, не оставя ивици и предпазва PMM от котлен камък. Досега най-достъпният продукт, наличен днес - до 30 таблетки само за $3.

Ако трябва да спестите от почистващи препарати, тогава е още по-евтино да купувате всички домакински химикали отделно - отделно прах, отделно препарат за изплакване и отделно специална сол за PMM.

Има толкова мнения, колкото и хора, така че не се страхувайте да експериментирате и да купувате не само различни марки домакински химикали, но и различни видове перилни препарати.

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня