Ревюта на съдомиялната машина Bosch SMV23AX00R

ревюта на Bosch SMV23AX00RАко постоянно трябва да миете цели планини от съдове, трябва да помислите за закупуване на пълноразмерна съдомиялна машина Bosch SMV23AX00R. Ще трябва да подготвите място за него, но си представете колко страхотно ще бъде да лежите на дивана, докато оборудването щателно мие чинии, тенджери, тигани, чаши и други прибори. Докато мислите, прочетете отзивите на клиенти, които от известно време използват този „домашен помощник“, може би това ще ви помогне да вземете решение.

Мъжки мнения

Иван, Волгоград

Преди година и половина отидохме с жена ми да си изберем съдомиялна. Исках да си купя голям модел и задължително за вграждане, защото вече имаше готово място за него в кухнята. Предложиха ни няколко тесни модела с ширина 45 см, но откровено не ми харесаха, нашите големи саксии не се побираха в тях. И тогава видях Bosch SMV23AX00R и почти веднага решихме да купим.

  1. Широка е – 60 см.
  2. Побира до 12 комплекта съдове. Не помня как да преброя правилно тези комплекти, но визуално това е цяла планина.
  3. Когато измие тази „планина“, тя изразходва по-малко от 12 литра вода. Не разбирам как го прави, но спестяванията са очевидни.
  4. Перфектно почиства дори мазнината, която е загоряла върху тигана. Като цяло се справя без затруднения с обикновените петна.

Тя дори изми лагерен тиган от дачата, който винаги трябва да търкам с почистващ прах и четка.

  1. Машината ви позволява да използвате различни продукти, включително прахове, гелове и дори таблетки 3 в 1.
  2. Позицията на кошниците може да се регулира перфектно.Ако миете огромни тенджери, можете да премахнете напълно едната кошница и да преместите другата по-високо.

Какво да кажа, този модел дори има индикатор "греда на пода"., а цената е просто смешна. Взехме го с отстъпка, за 380 долара. Щастливи сме във всички отношения; когато жена ми говори за съдомиялната си машина, тя не може да сдържи удоволствието си. Пет точки, без приказки!

Сергей, Саратов

Обичам и уважавам съдомиялните машини. Първата ми машина дори не миеше добре лъжици и вилици, но втората, Ardo, работи 8 години без проблеми. Сапунът беше съвсем добър, но преди година най-накрая се счупи. Не инвестирах в скъпи ремонти, купих Bosch SMV23AX00R. Страхотно е, когато технологията се развива и развива всяка година, това е много забележимо в новата ми съдомиялна машина. Препоръчвам!

Юрий, Москва

Пере се чисто, суши на сухо и се вписва безпроблемно. Сам си го купих, сам го донесох и сам си го монтирах, всичко за един ден. Когато жена ми се прибра от работа, в кухнята вече имаше съдомиялна Bosch, готова за употреба. Същата вечер измихме всички мръсни чинии и дълго време се чудихме как може машината да измие толкова чисто. Страхотна техника!

Владимир, Краснодар

Bosch SMV23AX00R беше нашият сватбен подарък. Свекървата направи избора и както се оказа, не е напразно. Гости идват при нас много често, има планини от ястия и никой от нас не иска да си измие ръцете. Много удобно нещо. Заредих всичко натрупано в него веднъж на ден, пуснах прането и работата стана. Остава само да получите сухи съдове за няколко часа и да ги поставите в килера. Пет точки!

Константин, Москва

Имам тази съдомиялна от доста време, но я използвам много рядко. Много ми помага, когато ми идват роднини от селото.Тази напълно вградена съдомиялна машина със защита срещу изтичане и всички видове звънци и свирки е доста евтина. Струва ми се, че всеки може да си го позволи.

Седем души в двустаен апартамент и планина от съдове е твърде много, оказва се, че съдомиялната машина изглажда възникващия конфликт.

Ревюта на Bosch SMV23AX00R

Женски мнения

Светлана, Санкт Петербург

Това, което ми харесва в тази машина, е изобилието от различни индикатори и най-важното „лъчът на пода“. Веднага става ясно кога измиването, солта и препаратът за изплакване са свършили. Кошниците са просто огромни, можете да поставите много неща в тях, просто не мийте алуминиевите предмети, в противен случай ще почернеят.

Юлия, Иваново

През последните три месеца използвах съдомиялната през цялото време и миех играчките на малкия си син в нея. Много е удобно, разтоварвате ги през нощта, докато детето спи, а на сутринта можете спокойно да продължите да играете, всичко е чисто. Удивително е колко чисто измива чашите за коктейли, те стават напълно прозрачни, без петна и ивици. Препоръчвам да купите!

Алена, Новосибирск

Забелязах за себе си куп полезни малки неща, които са в тази машина. Ще се опитам да ви разкажа за тях. Много ми харесва начинът, по който е подредена тавата с прибори. Намира се директно под пръскачката и получава много вода, така че дори изсушените вилици се измиват перфектно. Има удобна поставка за чаши, за да не се счупят при миене. В края на програмата машината ме уведомява за това със звуков сигнал. Много съм доволен от покупката!

Оксана, Екатеринбург

Машината е просторна, работи тихо и измива перфектно всякакви съдове. Давам пет плюс!

Елена, Красноярск

Модерна електронна съдомиялна машина, която ми помага да върша чудесна работа в къщата.Съхранявам съдовете около два дни и след това пускам програмата. Не пия скъпи таблетки, няма полза от тях, купувам евтин прах. Днес не можете да живеете без съдомиялна!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня