Ревюта на съдомиялната машина Bosch SMV30D20RU

Bosch SMV30D20RUИнженерите на Bosch продължават да радват потребителите с евтино и надеждно оборудване за миене на съдове, което използва модерни технологии. Ярък пример за такава технология е вградената съдомиялна машина модел Bosch SMV30D20RU. Веднага след като този модел се появи на публичния пазар, „хората“ веднага се заинтересуваха от него и започнаха да го купуват. И ако е така, собствениците на тези перални вече са си изградили мнение за тях и ще го споделят с нас.

Положителни мнения

Ирина, Москва

Приятели, не се колебайте да купите тази съдомиялна машина, дори не си помисляйте нищо лошо. Тя просто няма недостатъци, но цял списък от предимства. Е, тъй като пиша рецензия, позволете ми да изброя тези предимства.

  1. Качеството на миене на съдове е отлично, никога не ме е разочаровало за една година работа. Дори чинии и дори тави за печене с тигани, той измива пет пъти.
  2. Много красива, макар и вградена.
  3. Вътрешното пространство е проектирано толкова професионално, че изглежда, че тази съдомиялна машина е създадена за космическата индустрия. Обърнато е внимание на всеки детайл.
  4. Достъпна цена и качествени материали.
  5. Няма ненужни функции, така че бързо ще разберете как да работите с машината. Освен това съдомиялната е наистина икономична; във всеки случай сега харчим почти 1 кубичен метър по-малко студена вода.

За такава съдомиялна машина изберете висококачествен прах или таблетки, тогава качеството на измиване ще бъде идеално.

Юлия, Ростов на ДонBosch-SMV30D20RU с удължени кошници

Имах нужда от тиха машина, за да мога да я оставя през нощта. Свикнах с него, защото старата ми съдомиялна миеше през нощта и не можете бързо да се откажете от навиците. Като цяло новият Bosch пасва на кухнята ми като ръкавица и няма проблеми. Ако съм наистина придирчив, не съм напълно доволен от кошницата за прибори. Голям е и заема прилично място, но едва го пълня. Останалата част от пералнята е супер!

Олеся, Краснодар

Пералнята Bosch вече е на шест месеца, а аз все още се радвам като малко момиченце на любимата си играчка. Е, вярно, тази техника ме спаси от най-малко любимата ми работа в кухнята - миенето на чинии. Колко години трябваше да мия, да мия чинии с гъба, след това да изплакна под течаща вода, след това да изсуша с кърпи, ужас! Сега живея и се радвам, цапам чиниите колкото трябва, без да поглеждам назад, защото техниката ще бъде измита. Доволен съм от всичко за тази пералня.

Четейки отзиви от хора, научих, че не са доволни от малкия брой програми, казвайки, че 3 броя не са достатъчни. От моя гледна точка това е, напротив, огромен плюс, тъй като няма нищо ненужно, което означава, че няма случайно да включите някоя „лява“ програма. Въпреки че тук “вкусът и цветът...”, за някои това е плюс, за други е минус.

Андрей, Санкт Петербург

Жена ми поиска съдомиялна, купих я, без да вярвам в чудо. Никога не съм си представял как технологията може да измие правилно чиниите, но се оказа, че всичко е напълно възможно. Капацитетът на машината е голям, но не е рекорден, сега го използваме с удоволствие като семейство. Bosch си е Bosch, тази марка никога не ме е разочаровала.

Не преследвам специално оборудване на Bosch, но както показва практиката, няма да намерите нищо по-добро в средната ценова категория.

Иван, Москва

Притежавам оборудване на Bosch от около 15 години. Имам Bosch както в апартамента, така и в гаража. Когато възникна въпросът за закупуване на съдомиялна машина, не се замислих дълго време, намерих нещо по-евтино от любимата ми марка. И така, какво бихте помислили? И този път марката не ме подведе. Монтирах машината сама, всички необходими компоненти бяха в кутията. Свърших паузата си за 40 минути. Много добре мие чинии, майка ми и сестра ми все още ми благодарят и хвалят съдомиялната си.Помолиха ме да оценя този модел оборудване и не мога да дам нищо друго освен пет!

Отрицателни мнения

Вера, НовосибирскКонтролен панел Bosch SMV30D20RU

Купих съдомиялна от този модел с голяма надежда, помислих си, добре, този уред от рекламирана марка ще работи добре. Не така! Не мие добре съдовете. Последно сложих "мазния" тиган, пуснах мивката на 65 градуса и поне нямаше смисъл. Изобщо не го отмих, мазнината все още беше там. Недоволен от покупката.

Елена, Норилск

Старата ми пералня и Bosch са несравними неща, въпреки че изглежда, че технологията трябва да стане много по-хладна след 12 години. Безполезен модел. Особени оплаквания относно качеството на измиване на стъклото. Чашите след измиване във всеки режим се покриват със слой препарат. Оказва се, че машината не изплаква добре съдовете и това може да създаде здравословни проблеми, защото след това ядем от тези съдове!

Оксана, Псков

Имах го в кухнята си съдомиялна Candy CDCF 6 07 , няма да кажа, че останах много доволен от нея, но тя изми чиниите както трябва. Купих пълноразмерен Bosch, отделих му място в кухнята за сметка на шкафа, който трябваше да махна и резултатът беше нулев. Не, разбира се, можете да напъхате много съдове в него, но машината няма да го измие. С половината товар пак не ставаше, но ако кошниците се напълниха до краен предел, значи нямаше полза, все едно чиниите не бяха измити. Ужасна съдомиялна, няма да купя нищо от Bosch!

И така, един бърз поглед е достатъчен, за да се разбере, че в по-голямата си част хората са доста доволни от този модел съдомиялни на марката Bosch. Ще останете ли доволни? Времето ще покаже, успех!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня