Ревюта на съдомиялната Electrolux ESL 94300 LO

мнения за Electrolux ESL 94300 LOФеновете на електроуредите Electrolux ще оценят съдомиялната машина Electrolux ESL 94300 LO с тесен корпус и най-новото електронно управление. Ако погледнете характеристиките, машината изглежда много интересна. Но какво ще кажат за него хората, които вече са пробвали този модел? Нека проучим отзивите и да разберем.

Женски мнения

Екатерина, Перм

Преди две години съпругът ми и аз най-накрая купихме собствен апартамент. Може да е малък и стар, но не сме влезли в ипотека. Кухнята е малка, така че за да поберете всичко необходимо в нея, трябваше да планирате всеки сантиметър. Страдах много дълго време, измисляйки къде мога да поставя съдомиялната. Една широка машина 60см не ставаше и се наложи да взема тясна напълно вградена, за да я скрия зад предната част на мебелите. Спряхме се на Electrolux ESL 94300 LO. Добре позната и уважавана марка, доказана технология. През цялото ми време съдомиялната никога не ме е разочаровала.

  1. Дори със „средно отвратителни“ продукти, той отмива упорито изгорялата мазнина.
  2. Можете да отложите стартирането на програмата, така че машината да започне да пере през нощта.
  3. Има половин товар, но рядко го използвам, защото винаги имаме много съдове.
  4. Температурата на водата се регулира, като можете да изберете една от петте програми.

Комплектът от програми включва: експресна програма, интензивна програма, икономична програма и други.

  1. Има сензор за чистота на водата, който ще спре процеса на подаване на вода към машината, ако към водопровода се подаде мръсна вода.
  2. Има удобна поставка за чаши. През цялото време не съм счупил нито една.

Цялостното впечатление от съдомиялната е много благоприятно. Това е една от най-успешните ни покупки. Приятели попитаха колко е просторен, намеквайки, че тялото е широко само 45 см. Всъщност той побира точно половината от всички съдове в къщата ни.Точно толкова, колкото можем да изцапаме за един ден, така че няма проблем. Давам пет точки на съдомиялната, тя си го заслужава!

Арина, ПсковТава Electrolux ESL 94300 LO

В магазина имаше табела с преглед на тази съдомиялна, където пишеше, че има звуков сигнал след приключване на процеса на измиване. След като купих пералнята и я използвах малко, си спомних този преглед и започнах да търся къде се включва звукът, но не можах да го намеря. Самата машина е добра, почиства добре, но искам веднага да разбера за това, след като миенето приключи, а не да тичам в кухнята и да гледам вътре. Ще прочета инструкциите, може би ще намеря нещо полезно там. Препоръчвам тази машина на всички!

Евгения, Калининград

Изминаха по-малко от три месеца, откакто моята „прекрасна“ съдомиялна Electrolux се повреди и ми отказаха гаранционен ремонт. Що за сервиз е това и каква е тази машина, която се разваля след три месеца ползване. По принцип не искам да го ремонтирам за моя сметка; Ще подам иск в сервизния център и ако те не разберат това, ще отида в съда. Вече ми писна от този хаос. Пералнята е ужасна, една точка.

Юлия, Иваново

Машината пере добре, но е ненадеждна, дори не мога да повярвам, че е Electrolux. Нагревателният елемент е сменен два пъти за две години. Родителите ми го имат от почти три години съдомиялна Bosch SMS40D12RU, и изобщо няма проблеми с него. Не разбирам защо взех Electrolux! Не повтаряй глупавите ми грешки!

Последният път техникът откри някои проблеми с електрониката на машината. „Радвам се“, че скоро ни очаква още по-дълъг и по-скъп ремонт.

Ксения, Москва

Използвам съдомиялната много рядко, толкова рядко, че една средна опаковка таблетки ми стига за една година. По принцип го експлоатирам безмилостно след като пристигнат гости или роднини. Като цяло ми харесва, измива добре.Работи безпроблемно, но качеството на измиване зависи пряко от това как съдовете са подредени в кошниците. Цената е средна, сега бих си купил пералня по-евтино. Можете да го вземете!

Лариса, Новосибирск

Започнах да мисля за закупуване на съдомиялна за вграждане, когато започнах да поръчвам мебели за кухнята. Майсторите ми направиха специален шкаф и предна част, която трябва да се прикрепи към вратата на съдомиялната. Мебелите бяха направени за тесен модел, затова взех Electrolux ESL 94300 LO. Уредът е много тих, не удря съдовете, мие перфектно, пести вода и препарат. Препоръчвам да купите!

Оксана, Красноярск

На изобретателя на автоматичната пералня трябва да се издигне златен паметник, а до него сребърен паметник на изобретателя на съдомиялната машина. Преди година за малко пари си купих съдомиялна Electrolux ESL 94300 LO и сега ръцете ми имат почивка след работа. Техниката измива съдовете безупречно; невъзможно е да ги измиете с ръцете си. Ако все още нямате съдомиялна машина, вземете я веднага.

Мъжки мнения

Артьом, МоскваElectrolux ESL 94300 LO

Купих съдомиялната като подарък за жена ми. Тя много се зарадва, сега не ми пречи под ухото, когато гледам футбол, че мивката е пълна с неизмити чинии. Машината „яде“ много хапчета, които са доста скъпи, но в името на собственото ви спокойствие нямате нищо против да оставите жена си да се зарадва и да научи нова техника.

Георги, Санкт Петербург

Имаме надпис "Electrolux" на почти всички домакински уреди в къщата. Така че сега закупихме Electrolux ESL 94300 LO, мисля, че няма да ни разочарова. Предварителните тестове показаха, че пере с плюс. Дори саксиите се преобразиха, станаха като нови. Сега дори ме е срам, че се съмнявах дали да си купя съдомиялна машина или не!

Сергей, Казан

Съдомиялната почиства и суши перфектно.Съдовете, които излизат, са чисти и сухи, дори не искате да ги вземете с ръце, за да не оставите отпечатъци. Машината е със защита срещу течове и е цяла. Програмите не са много, но всички те са самодостатъчни и заедно правят машината напълно функционална. Работи шест месеца без никакви повреди, надявам се да не се счупи. Препоръчвам!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня