Ревюта на съдомиялната Electrolux ESl9450lO

Electrolux ESl9450lO мненияПералните машини от такава известна шведска марка като Electrolux са търсени, въпреки факта, че се сглобяват в Полша. Този производител доставя на пазара както пълноразмерно, тясно, така и компактно оборудване. Нека се опитаме да разберем какво мислят хората за вградената машина Electrolux ESl9450lO, като потърсим рецензии.

Характеристики на машината

Съдомиялната за пълно вграждане ESl9450lO е предназначена за измиване на не повече от 9 класически комплекта съдове. Точните му размери са (ВxШxД) 81.8 x 44.6 x 55 cm. Управлението на машината е електронно, намира се в края на вратата. За удобство на потребителите има дисплей, на който можете да видите времето до края на програмата.

Електронното табло има вградени 5 програми и 4 температурни режима. Що се отнася до допълнителните функции, това е:

  • отложен старт до 24 часа;
  • Разпознаване на инструменти 3 в 1;
  • сензор за определяне чистотата на водата;
  • възможност за свързване към захранване с топла вода;
  • индикатори за сол и препарат за изплакване;
  • звуково известяване за края на прането и известяване с червен лъч.

Една от най-полезните функции е пълна защита срещу течове; този модел съдомиялна също го има.

Що се отнася до консумацията на вода и енергия, един стандартен цикъл на пране отнема до 9,5 литра вода и 0,79 kW/h. Шумът, произведен по време на работа, не надвишава 47 dB.

Какво казват потребителите

Алексей Борисович, ЕкатеринбургСъдомиялна Electrolux ESl9450lO

Първото впечатление е качеството на полския монтаж, пластмасата изглежда крехка и ненадеждна, а металът също е малко тънък. Например в края на вратата можете да я огънете с пръсти. Тънката гума на капака на йонообменника също показва ненадеждност. Стъклото на дисплея не приляга плътно. Дори дренажният маркуч е малко крехък.

Надявам се всичко това да не повлияе на работата и машината да издържи повече от гаранционния срок.Забравих, няма включена кошница за прибори. Единственото предимство на тази машина за сега за мен е наличието на инфрачервен лъч и дисплей, а и цената не е лоша.

Антонов Сергей

Реших да си сменя стария Съдомиялна Аристон на Electrolux и бях сто процента доволен от покупката. Машината работи тихо, на автоматична програма, която ми хареса и изпира почти всичко. Недостатъкът е, че инструкциите са неясни, но можете да го разберете.

Олга Олга

От месец ползвам съдомиялна, която беше свързана с топла вода поради липса на измервателни уреди. Трябва да го включвам два пъти на ден, не слагам таблетки, а съдовете учудващо се измиват с гръм и трясък. Но все пак веднъж седмично я пера на дълга програма с таблет, за да изпера самата пералня. Доволна съм от покупката, пести и време, и ток, работи тихо, има и греда на пода. От пет точки заслужава всичките 5 и не открих никакви недостатъци.

Громов Сергей, Москва

Тъй като не го използвам много, харесвам всичко, защото не вдига шум и почиства добре. Отнема повече време, за да се разбере по-добре техниката. Вратата се отваря малко трудно, но причината може да е липсата на фасада, това е временно, мисля че всичко ще се оправи.

Генадиев Павел, Нефтеюгани

Съдомиялната за вграждане Electrolux измива перфектно съдовете и практически не издава шум. Харесва ми наличието на дълги и кратки програми. След три месеца употреба мога да кажа, че съдомиялната е необходимо нещо, спестява време и вода. Бих искал да добавя горен рафт за лъжици и вилици вместо кошница, която заема много място. Не отмива засъхналата мръсотия по тенджерите, но премахва старата мазнина върху тавите за печене. Приборите блестят, съдовете блестят. Съветвам ви да купите.

Андрей, ВологдаElectrolux ESl9450lO

Използвам съдомиялната само за кратко време, около месец, като най-често пускам програмата за 30 минути. Всичко се измива, с изключение на изсушената елда, остават няколко зърна. Аз си мия тенджерите на дълга програма, резултатът не е идеален, но приемлив. Понякога остава котлен камък, образуван по време на готвене. Почиства всички тигани. Когато програмата приключи, зелената светлина започва да свети. Веднага вадя горещи, почти сухи ястия. Като цяло устройството е прилично, можете да го купите.

Дмитрий, Барнаул

Отличен продукт - съдомиялна Electrolux! Измива чиниите ефективно, жена ми е доволна, защото сега има повече време за себе си. По време на работа почти не се чува, но след завършване се вижда зелен лъч.

Дина

Съпругът ми ми подари съдомиялна машина на 8 март и този помощник съществува вече почти година. Не мога да бъда по-щастлив от този артикул; това е наистина незаменимо за всяка жена. Прибираме всички съдове и след три часа изваждаме лъскави и чисти чинии. Изобщо не е необходимо да използвате дълги програми; можеш да переш нещо, което не е много мръсно с къса.

Така че от всички рецензии, които разгледахме, не попаднахме на нито едно отрицателно впечатление. Тази машина има някои недостатъци, но в повечето случаи те се компенсират от нейните предимства. Крайното заключение е твое.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня