Ревюта на съдомиялната машина Hansa ZIM 428 EH

мнения за Hansa ZIM 428 EHЗа да спестите място в кухнята, можете да изберете тясната съдомиялна Hansa ZIM 428 EH. Това е напълно вграден модел, който може да мие 10 комплекта чинии наведнъж. Цената на това оборудване е доста атрактивна и не е чудно, че много потребители предпочетоха точно този модел. Нека видим какви отзиви оставят хората за тази машина, може би трябва да купим такава съдомиялна машина.

Положителен

Евгения, Самара

Взех тази съдомиялна в началото на миналата година. Отне ми известно време да се науча как да го използвам правилно. След първото миене измих съдовете на ръка. Малко по-късно се адаптирах: намерих нормално лекарство Приказни таблетки, разбра как правилно да подрежда чинии, чаши, лъжици с вилици и тенджери и тигани, научи се да избира правилните програми. Ако правите всичко правилно, машината измива всякакви съдове, независимо колко са мръсни, до блясък. С течение на времето осъзнавам предимствата на тази техника.

  1. Изключително икономичен, защото изразходва само 9 литра вода за пълен цикъл на пране.
  2. Позициите на кошниците се променят, можете да ги пренаредите така, че да се побере и най-големият тиган в къщата.

Първоначално исках пълноразмерна съдомиялна, но сега разбирам, че за нашето семейство е достатъчна тясна.

  1. Рекорден брой програми. Преди това ме стресираше, но сега разбирам, че винаги има режим за този или онзи случай.
  2. Ако няма много съдове, тогава, когато стартирате режим на половин зареждане, машината ще изразходва наполовина по-малко вода и препарат.

Най-важното е, че разбрах, че машината е наистина надеждна.Ханза е добра марка, скоро ще си купя печка и на Ханс.Съдомиялна Hansa ZIM 428 EH

Олег, Екатеринбург

Страхотно е, че тази машина има рафт за вилици и лъжици. Няма нужда да пъхате нищо никъде, разпръснете приборите пестеливо върху него и можете да сте сигурни, че всичко ще бъде измито перфектно. Прахът има голямо влияние върху прането. Опитах се да взема евтин, но качеството на почистване не е добро, по-добре е да вземете нещо на средна цена. Съдомиялната машина Hansa ZIM 428 EH не е най-добрата, но може да се нарече силна средна. Препоръчвам да купите!

Тарас, Владимир

Харесах съдомиялната, защото може да се скрие в мебелите. Монтирах го сам без никакви затруднения, нямаше проблеми дори с окачването на предната част на мебелите. Чисти добре, радва жена ми и на стари години не ми се стои на мивката с гъба. По-добре е да седнете на стол с вестник. За пенсионерите машината е перфектна: евтина е, работи добре и не се разваля.

Ирина, Санкт Петербург

Hansa е евтин начин да спрете миенето на съдове на ръка. Срокът на употреба е шест месеца. Доволна съм от всичко, чиниите са измити перфектно. Основното нещо е винаги да имате добър маникюр. Машина с пет звезди.

Роман, Москва

Съдомиялната е добра за парите си. Като цяло не е без недостатъци, но тези недостатъци не са критични. Най-същественият недостатък е, че леко не изсушава съдовете. Основното предимство е добра цена и високо качество на пране.

Отрицателна

Андрей, Москва

Мия чиниите на ръка всеки път, дори и да наемете икономка. Опитах се да поставя съдове в кошници според инструкциите и без инструкции, качеството на измиване все още беше неприемливо. Опитах куп различни препарати, чиниите не стават много по-чисти, просто хвърляте пари в скъпи прахове и таблетки.Мисля, че това е много лоша съдомиялна машина. Не препоръчвам да го купувате!

Анастасия, Ростов на Дон

Вярвам, че всички коментари за тази машина са купени. Съжалявам, че основах избора си на мнението на хората. Hansa ZIM 428 EH почиства добре само леко замърсени съдове. Вратата е толкова тясна, че едва я отварям. Кошницата се оказа напълно дефектна. Утре ще отида до магазина, ще ги пусна и ще го взема, невъзможно е да се използва това оборудване. Давам едно от пет!Hansa ZIM 428 EH

Юлия, Москва

Използвам тази машина вече пет месеца и миризмата на изгоряла гума все още не е изчезнала. Целият апартамент е тази воня, вече съм уморен. Обадих се на сервизния техник, той каза, че всичко е наред, миризмата скоро ще изчезне, но вече се уморих да чакам. Сигурен съм, че ако си бях купил Bosch, сега щях да мога да използвам лесно съдомиялната без никакви нерви. Не вземайте Hansa!

Павел, Белгород

Купихме 45 см съдомиялна за вграждане Hansa преди около две години. Първата година работи добре, но след това започнаха сериозни проблеми. Първо се счупи пръскалката, после се покри нагревателя, а наскоро изгоря електрониката. Това е едно от двете неща: или карма, или наистина лоша машина. Вярвам повече във втория вариант, така че не препоръчвам да купувате тази съдомиялна машина.

Иван, Новосибирск

Хансу го купи от желание да спести пари. От магазина упорито ми го предлагаха и аз се съгласих. Счупи се след второто изстрелване. Продавачът отказва да го вземе обратно, казвайки, че повредата е причинена от пренапрежение и какво трябва да направя сега? Машината е ненадеждна, а сервизните техници са груби. Щяха да ремонтират техника, все едно я кривят с безобразия!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня