Ревюта на съдомиялната машина Midea MCFD55200W

мнения за Midea MCFD55200WЗа да закупите съдомиялна машина, само желанието не е достатъчно; имате нужда от пари и подходяща площ, за да инсталирате тази съдомиялна. Но какво да направите, ако желанието е много голямо, но кухнята е много малка? Можете да насочите вниманието си към съдомиялната машина Midea MCFD55200W. Какъв вид машина е това и как се различава от своите колеги, прегледите на собствениците ще ни разкажат за това.

Мъжки мнения

Юрий, Москва

Преди година се преместих в комунален апартамент. Нямам собствена кухня, затова оградих част от хола с параван. Зад паравана поставих хладилник, печка, маса и малък шкаф за съдове. Там също има мивка с мивка. Исках да сложа съдомиялната някъде, но се оказа, че няма къде да я сложа. Решението дойде неочаквано. Веднъж в магазин за домакински уреди си купих нова ютия. Продавачът се приближи до мен, започнахме да говорим и в крайна сметка купих и компактна съдомиялна машина от машината Midea MCFD55200W. Какви са неговите предимства?

  1. Размерът го прави подходящ навсякъде, слагам го в мивката под мивката.
  2. Побира 6 комплекта съдове наведнъж. Това е много за един човек.

Семейните хора няма да се задоволят с този капацитет, но аз живея сам и затова натрупвам само един товар мръсни чинии на ден.

  1. Има 6 програми, включително деликатно измиване за много придирчиви съдове.
  2. Има дори отложен старт до 8 часа и поставка за чаша.

Като цяло това е напълно функционален уред, който не отстъпва много на пълноразмерните съдомиялни машини. Тя просто е малка. Доволна съм, вече не се налага да мия тенджери и тигани с ръце.

Роман, Кемерово

Тази съдомиялна машина е безполезна. Ако няма достатъчно съдове, тогава ще ги измия на ръка за 5 минути и ще ги забравя, но ако има много от тях, тогава процесът на измиване в съдомиялната машина се простира за няколко часа.Смятам, че съдомиялната е оправдана само ако може да измие всичко, което се е натрупало наведнъж. Ако трябва да го натоварите два или дори три пъти, това ви отвлича от други домакински задължения. В камината Midea MCFD55200W!

Александър, Новосибирск

Това е просто „спонтанен аборт в съдомиялна машина“, който упорито ми беше натрапван в магазина. Отхвърлих продавача и ви препоръчвам да не обръщате внимание на такова оборудване. Той примамва с ниската си цена, но всъщност е малко полезен, защото е невъзможно да се мият големи съдове в него. Не съветвам!

Дмитрий, Нижни Новгород

Хареса ми съдомиялната машина, защото през лятото може да се вземе без проблеми в дачата. Освен това е икономичен, малък и мие добре съдовете. Цената му е много разумна; Взех го за $238, което е общо взето стотинки. Използвам го от девет месеца и досега не е имало никакви повреди, дори в дачата, където напрежението „скача“. Ще го донеса догодина Волтажен регулатор и ще свържа всичките си домакински уреди през него, никога не се знае. Пет точки!

Андрей, Санкт ПетербургMidea MCFD55200W

Реших да закупя тази преносима съдомиялна машина, защото е на прилична цена и добро качество. Работи ми от близо година, периодично го пренареждам под мивката или на масата. Той е лек и практичен; ако се местите, не е нужно да се притеснявате за транспорта; просто го хвърлете в пералнята и готово. Отличен вариант за апартамент под наем, препоръчвам!

Женски мнения

Елизавета, Сизран

Като цяло не е лоша машина, но все още остават бели петна по съдовете след измиване и вдига много шум. Но като се има предвид, че други модели машини не са подходящи за мен поради размера си, Midea MCFD55200W е просто манна от рай за мен. Искам също да отбележа добре обмислената кошница за съдове, това е наистина нормално в тази техника.

Татяна, Томск

Основните предимства на тази съдомиялна са нейната лекота и компактност; това е идеален вариант за семейство от двама души. Но когато дойдат гости, трябва да купите голяма съдомиялна машина. Почиства умерено, понякога особено трудни петна не се измиват напълно. Примитивен контрол. Според мен Midea заслужава 3 оценка.

Анна, Екатеринбург

Изключително ненадеждна пералня. Счупи се два пъти за една година. Сега пак се появи някакъв проблем, трака като луд. Трябва да викаме майстор!

Людмила, Красноярск

Жалко, че преди нямаше съдомиялни. Когато си спомня колко чинии трябваше да измия, особено след празници, главата ми започва да се върти. Сега дори малка съдомиялна ми помага много. Почиства идеално, използва се малко прах, а водата пестеливо. Радвам се!

Евгения, Магнитогорск

Пералнята Midea изобщо не ми хареса, не пере добре, шуми, вратата се затваря плътно от време на време. Трябва да поръчаме сервиз, изглежда, че пералнята е дефектна. Единственото хубаво нещо е, че е малък и ще се побере навсякъде.

Мария, Толиати

Имам Midea MCFD55200W от два месеца. Не е много удобно за използване. Кошницата е крива, щифтовете не се сгъват, трябва да си много сръчен да сложиш съдове, особено големи или нестандартни форми. Техниката е полезна, но недомислена, затова й давам само три точки!

   

1 читателски коментар

  1. Граватар Анна Анна:

    Кошницата не ми харесва, много е неудобно да подреждате дълбоки чинии, те падат една върху друга и може да не се измият. Плоските стоят по-добре.Сгъваемите рафтове за чаши са твърде високи, ще се поберат само плоски или чаши за кафе, но чашите и чашите няма да се поберат. Но има място за саксии, нещо обемно в далечната част, това е плюс.

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня