Ревюта на съдомиялни Beko

Ревюта на съдомиялни BekoСъдомиялните машини от турската марка Beko предизвикват съмнения сред някои потребители относно качеството на изработката, особено в сравнение с лидера в продажбите Bosch. Разбира се, Беко не е конкурент на Бош. И какво казват тези, които вече използват или са използвали такива съдомиялни машини? Нека анализираме отзивите.

BEKO DSFS 1530

Ангел1981

Преди да си купя съдомиялна, изрових куп мнения в интернет в търсене на малък модел и за предпочитане такъв, който може да зареди поне 10 комплекта чинии. Съдомиялната беше намерена и ми хареса заради цената. Изборът падна върху съдомиялната Beko, която вече е на 2 години. Купих пералнята онлайн и сама си направих монтажа. Горният капак се сваляше лесно, така че съдомиялната безпроблемно се помести под един от плотовете в кухнята. Пералнята е тясна и не заема много място.

Харесвам резултата от миенето на съдове; няма дори остатък от чай по чашите. Единственият минус, който не може да бъде пренебрегнат, е липсата на отделна функция за изплакване. Факт е, че след всяка програма за измиване върху съдовете остава бяло покритие, особено забележимо върху метални тенджери и лъжици. Няма да навреди да го измиете допълнително, но за съжаление няма такава функция. Ето как излизам от тази ситуация: първо го включвам в дълъг режим, а след това в кратък режим без добавяне на средства. Като цяло добра бюджетна пералня, която заслужава 4 точки.

МулеНа

Подарък за рожден ден от съпруга ми под формата на съдомиялна машина предизвика шок и наслада! Беше истинска изненада и затова емоциите ми преляха, когато влязох в кухнята и видях машината да работи! Разбира се, помислих за колата, защото малко хора обичат да мият чинии на ръка. Като цяло, отлична съдомиялна машина, която се справя със задачите си с гръм и трясък. Засега използвам таблетки и сол като препарати. Има малък минус, няма заключване за деца, съдомиялната може да се отвори по всяко време, така че трябва да го държите под око. При отваряне на вратата излиза гореща пара. Всички предимства покриват този недостатък.

Кейт-ру

BEKO DSFS 1530С появата на третото дете в семейството съпругът ми нямаше друг избор, освен да изпълни ултимативната ми молба да купи съдомиялна машина, в противен случай планини от съдове щяха да паднат върху раменете му. Така че си купих съдомиялна от Beko, за която прочетох много положителни отзиви в интернет.

Сега за предимствата на модела, а има доста:

  • лесен за инсталиране и свързване, направихме го сами;
  • доста компактни, те намериха място дори в петметрова кухня;
  • Има различни програми, има пет от тях, изберете всяка една;
  • ясни контроли, бутоните са разположени в края на вратата, което ги скрива от деца;
  • работи тихо, почти безшумно;
  • Идеално измива стъклени чаши; не можете да ги миете с ръцете си.

В колата, както се оказва, можете да миете не само чинии, но и играчки, което е много важно за нас. Харесвам таблетките, защото са удобни за приемане. Има някои недостатъци в модела. Има миризма вътре в машината, не остава върху чиниите, но все пак съпругът ми казва, че това се случва на много съдомиялни машини, защото той работи в ресторант. Тази съдомиялна също е малко малка; Бих искала по-голям модул, тъй като тавата за фурната не е включена, но размерите на кухнята не ми позволиха да закупя модел с ширина 60 см. Тенджери със загоряла храна и тигани не се мият добре в съдомиялна, а също така моделът не осигурява защита от деца.

Не бях впечатлен и от изсушаването, може да се каже, че просто го няма. За по-добро сушене трябва да отворите вратата на пералнята. Също така бях разочарован, че нямаше достатъчно включени ястия; според мен това явно не е достатъчно за 10 комплекта, въпреки че с времето се научих да слагам повече от първоначално.Като цяло трябва да го изпълнявате 2-3 пъти на ден.

Дори и с такива недостатъци се радвам, че го имам. Затова съветвам всички да си го купят.

BEKO DIS 5831

Иля

Съдомиялната я ползваме вече 4 месеца, а за раждането на детето купихме beko DIS 5831, за да не губим време в миене на съдове. Най-често пускаме двучасовата програма №7, тъй като измива всичко, включително и бебешките бутилки. Почасовата програма за леко замърсени съдове рядко се активира. За пране използваме отделно прах, препарат за изплакване и сол от финландска компания, Таблетите са някак си малко скъпички около 2 пъти.

За да предотвратим оставането на петна по съдовете, експериментално установихме, че това не зависи от продуктите, а от правилната дозировка на препарата за изплакване.. Затова ви съветвам да обърнете специално внимание на това. За да изсъхнат съдовете след измиване, по-добре е да отворите леко вратата за 10 минути, така че горещите съдове изсъхват по-бързо. Ако започнете процеса на пране през нощта, можете да чуете шума, но през деня не му обръщаме внимание.

Като цяло измива просто СУПЕР! Ето как изглеждаха съдовете в нашата кухня веднага след покупката, колкото и да се опитвате, с ръцете си не можете да постигнете такъв резултат. И ние не слагаме тефлон или ръждясващи предмети в колата, иначе всичко е наред , с една дума празник.

Лия

BEKO DIS 5831Съдомиялната от Beko е наистина отлична. Най-често използвам почасов режим и режим 6, но на практика не включих пералнята 2 часа. При пълен цикъл съдовете изсъхват перфектно, но при кратък цикъл трябва да отворите малко вратата. Съдовете блестят след машината, удоволствие е да ги извадите сухи и чисти.

Юджийн

Като цяло бях доволен от покупката на колата; като цяло почиства добре. Но мога да дам само обща оценка 3, ще обясня защо. Първо, вратата се затваря малко накриво и се трие в стената на съдомиялната, Изглежда, че не се забелязва под плота. Второ, от осем програми, когато се включи, по някаква причина винаги се предлага програма 4, въпреки че ми харесва третата, трябва да преминете през целия списък с програми напред, докато стигнете до номер 3. Няма други оплаквания за единицата.

galushechka

Подобно на мнозина, избрах съдомиялната машина Beko DIS 5831, след като прочетох рецензии, затова реших да споделя впечатленията си. Именно този модел Beko има най-добри отзиви. Описанието на машината отговаря на действителната конфигурация. Тъй като моделът е за вграждане, той няма фасада. Докато не я окачите, вратата не се заключва в отворено положение. Но най-важното е, че съдовете са измити перфектно, дори и най-мръсните. Управлението е удобно и има възможност за отлагане на старта. Позволете ми да отбележа този нюанс: най-бързият цикъл на пране с прах е приблизително 50 минути, а с таблетки 1 час и 15 минути.

JirafK

Имах две съдомиялни, като небето и земята са, сега машината е на Беко, мога да кажа, че всичко по нея е некачествено. Единственият плюс, който вероятно е и минус, е ниската цена. Майсторът също беше изненадан от оплакванията ми, като каза защо са купили машина от Beko, ако искат качествена съдомиялна. Всичко се измива изключително лошо, за да бъде резултатът впечатляващ, първо ще трябва да работите с ръцете си. Почистете съдовете, изплакнете и накиснете първо най-мръсните части и след това не забравяйте да включите предварително изплакване в машината. Но въпреки това в 8 от 10 случая тиганите не са измити.

Не е ясно защо, но дупките в спринклерите се запушват твърде бързо, което ви принуждава да почиствате и изплаквате всичко след всяко трето измиване. Няма самопочистване. Липсва декларираната функция за разпознаване на таблети; трябва сами да активирате тази опция. Освен, че пере лошо, и суши лошо.Единственото, което считам за удобно е отделението за лъжици и вилици, възможността за регулиране на височината на кошницата и отложен старт.

След година ползване покритието на металните кошове се олющи, което доведе до ръжда. Ще кажа също, че инсталацията не е толкова проста, колкото може да изглежда. Бих искал да обърна внимание и на вратата; не се затваря добре; през това време са възникнали две течове. 10 комплекта няма да се поберат в колата, може би някои комплекти са миниатюрни, но моите не са включени. Купих пералнята, след като прочетох положителни отзиви в интернет, а сега реших да добавя и моя отрицателна, за да имате ясна представа за тази технология.

mb2801

Ще кажа веднага - не купувайте оборудване на марката Beko. Съдомиялната модел DIS 5831 е за вграждане и сега пасва идеално на интериора на стопанската ми постройка, след като изгоря от пренапрежение. Както се оказва, производителят изобщо не се интересува от потребителя. Би било възможно да се монтира предпазител, както правят известни компании. Разглобих устройството и видях на контролната платка, където беше изгоряло, стана ясно, че не може да се поправи, беше по-лесно да си купя нов . Не препоръчвам закупуването на такава ненадеждна съдомиялна машина.

BEKO DFN 1001 X

Минуш

BEKO DFN 1001 XОбичам съдомиялната си, която работи повече от две години. Интелигентната съдомиялна BEKO DFN 1001 X разполага с функция One Touch. Това ви позволява да изберете режим само с едно натискане на бутон, тъй като благодарение на наличието на различни сензори и сензори, той сам избира режима на миене на съдове. Сензорите определят не само мътността на водата, но и дебита и дори твърдостта.

След стартиране машината ви уведомява за всички действия, показвайки подробна информация на екрана за напредъка на програмата, количеството консумирана вода и енергия. Капацитетът от 13 комплекта е достатъчен за 4 човека, две от които деца.През деня съдовете се натрупват в съдомиялната машина, а вечер процесът започва. Много съм доволен от качеството на измиване, всичко е идеално чисто, дори тенджери и чаши.

Единственото нещо, което не може да се отмие, е котленият камък от месния бульон. Но това не ме плаши, защото след измиване тази скала лесно се отстранява със салфетка.

Ще отбележа малък минус в интелигентността на машината. В повечето случаи чешмяната вода в къщата е мътна поради примеси и машината избира режима въз основа на степента на мътност на водата, така че най-често това е дълъг режим, който не винаги е удобен. Само няколко пъти съдомиялната машина самостоятелно избра режим за 40 минути, което по никакъв начин не се отрази на качеството на измиване. Затова съветът е следният: ако чешмяната ви вода е с лошо качество, не купувайте този модел Beko.

Какади

Избрах този модел съдомиялна повече заради цвета, отколкото заради функциите, защото не исках класическа бяла, която да прилича на пералня. Поради това някои от недостатъците на тази пълноразмерна пералня останаха незабелязани. А основният недостатък е, че машината е напълно програмирана, сама избира всичко и сама пуска програмата, колкото и да се опитвах да избера каквото и да е Не можех. Нито половин товар, нито бърз режим могат да бъдат активирани.

Въпреки че тя избира всичко сама в зависимост от показанията на сензора, в действителност тя винаги задава най-дългото пране. Не измива лошо, но не е и перфектен. Използвам го няколко пъти на ден и независимо от всичко съм много доволен.

Ревюта на други модели съдомиялни Beko

katia93rus

В нашата къща разполагаме с всички домакински уреди от марката Beko, включително съдомиялна машина, като моделът, който избрахме, беше DSFS 4530. Нямахме специални изисквания към машината при покупка; искахме нещо нескъпо и функционално.След многобройни приготовления в кухнята се появява планина от мръсни съдове, които сега се намират не в мивката, а в съдомиялната машина. В края на деня започва процесът на измиване и след 40 минути всичко е чисто. Най-много ми харесва бързия режим. С малка дъщеря съдомиялната е просто незаменима.

Рамонка

Измина месец, откакто имаме съдомиялна машина в къщата си, но не всеки в големите градове може да си позволи такава, така че съпругът ми и аз най-накрая решихме да си купим. Купихме BEKO DFS26010W, защото беше единственият в продажба в нашия магазин, нямаше от какво да избираме. Свързахме го сами, няма проблем. Камерата е голяма, има много съдове. Веднага започнахме да използваме режима за бързо измиване за 35 минути. Съдовете блестят, много съм доволна. Не са открити дефекти за един месец; солта още не е свършила. Съветвам всички.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня