Ревюта на съдомиялни машини Indesit DISR 16B EU

ревюта на Indesit DISR 16B EUСъдомиялната машина Indesit DISR 16B EU, произведена в Полша, е поразително различна от машините Indesit, произведени в Русия или Китай. Според някои експерти полската техника се разваля по-рядко и работи по-добре. От купувачите, които вече имат такива съдомиялни машини, зависи да потвърдят или опровергаят тези твърдения. Да видим какво ще кажат.

Положителен

Иван, Москва

Опитайте европейска съдомиялна машина за $272. Не повярвах на очите си, когато видях на тезгяха тясната Indesit DISR 16B EU за вграждане точно на тази цена. Първо си помислих, че по този начин търговският център се освобождава от некачествени потребителски стоки. Но се оказа, че са закупили голяма партида от такива машини и това е нов модел. Известно време се поколебах, но после го взех и сега мога да кажа, че не съжалявам за това, което направих.

  1. Първо, съдомиялната машина мие година и половина без повреди или неизправности и това само по себе си е голям плюс.
  2. Второ, машината има опростен дизайн и прости контроли, което е важно за жена ми, която е удобна с технологията.
  3. Трето, почиства учудващо добре. Особено бих искал да отбележа кратките програми, които има този модел, които са много ефективни. Благодарение на тях можете да намалите времето за пране с почти час.

В допълнение към кратките програми за измиване има и интензивни режими за силно замърсени съдове.

  1. Четвърто, машината има регулируеми кошници, като скъпите модели, и дори държач за чаши.

Много се радвам, че успях да си купя добра машина и да спестя много пари. Разбира се, тя няма същите предимства като скъпите модели, но липсата им изобщо не ме притеснява. Indesit DISR 16B EU е разумен вариант за спестяване.

Олег, Ростов на Дон

Проста съдомиялна машина, която се вписа перфектно в нишата, която подготвих.Свързва се бързо и лесно и не създава проблеми при работа. Няма отделно отделение за таблетки, но жена ми се научи да хвърля таблетки в отделението за прах и всичко се измива добре. Има малко шум от машината, така че прането може да се пусне през нощта, когато тарифите за електроенергия са по-ниски. Специални благодарности на производителя за ниската цена.

Андрей, Москва

Машината е много евтина и много дребни недостатъци са простени. Той се справя перфектно с основната функция, въпреки че трябва да сгънете правилно съдовете и да изберете желания режим в зависимост от това колко е мръсен. Също така няма нужда да пестите препарати за миене на съдове. Когато се използва разумно, машината работи без повреди и е удоволствие да се използва.

Роза, Санкт Петербург

Като гледам брат ми, взех и съдомиялната Indesit DISR 16B EU за себе си. Много е практичен и ми служи добре. За шест месеца никога не се е счупил, при условие че мия чиниите всеки ден. Дневната програма работи много добре. Поляците са страхотни, направиха го добре и го продадоха евтино.

Любов, Оренбург

Много просторна тясна машина. Перфектно изплаква дори дълбоки тенджери, без да оставя никакви следи от замърсяване. Пише, че таблетките 3 в 1 не могат да се използват, но аз го използвам и резултатът винаги е прекрасен. Кошът, ако е необходимо, може да се издърпа към вас или да се премести нагоре или надолу. Благодарение на това мога да натъпквам дори големи съдове в машината. Много съм доволен от покупката, ако не беше цената, едва ли щях да се бръкна за съдомиялна.

Лада, МоскваIndesit DISR 16B EU

Брат ми и аз търсихме евтина съдомиялна машина с ширина на тялото не повече от 45 см. Машината Indesit DISR 16B EU беше на правилната цена. По време на новогодишните празници поръчахме тази машина, която зарадва родителите ни. Дадохме го от сърце, може би затова работи безупречно. Може би европейската асамблея също влияе малко (шегувам се).В модела липсват някои обичайни функции, но това не го прави по-лош. Пет точки!

Диана, Санкт Петербург

Съдомиялната е отвъд похвала. Отличен „работен кон“ за семейство с малък доход. Производителят е намалил разходите не поради намаляване на качеството, а поради премахването на ненужни функции, които имат малък ефект върху работата. Машината пере много добре, сравнима по качество с тази на майка ми съдомиялна Electrolux ESL94200IO. Препоръчвам да купите!

Отрицателна

Анна, Томск

Пералнята е жалка! Няма отделение за таблети 3 в 1, няма защита за деца и дори няма пълна защита срещу течове, която има при повечето съвременни съдомиялни. Живея на 7 етаж и такава защита не би ми навредила. Машината има само един плюс - цена. Но от моя гледна точка моделът дори не струва тези пари. Оставям отрицателен отзив!

Анастасия, Орел

Лазях си по нервите с тази машина и дори се наложи да ходя на невролог. Първите два месеца нямаше проблеми, сапунът се изми добре. След това машината отказа да затопли водата. Извиках сервизен техник и го ремонтира два месеца гаранционно. Най-често се налагаше да чакам за резервна част. Отначало чаках примирено, а накрая открито спорех със сервиза, тъй като изпуснаха всички разумни срокове за отстраняване на проблема. Сега, когато спомена Indesit DISR 16B EU, трепвам, така че не мога да му дам положителна оценка. Ще ти дам две точки!

Татяна, Екатеринбург

Взехме Indesit DISR 16B EU от магазина преди 9 месеца. Счупен след шест месеца. Спря да се включва. Сервизните техници отнеха много време и не бяха склонни да отстранят проблема. За щастие не се наложи транспортирането на оборудването до сервиза. Това, което не ми харесва не е толкова машината, въпреки че и тя е посредствена, а обслужването. Не го препоръчвам!

Артьом, Москва

Машина с ниско качество.Не за първи път попадам на полски фалшификати, така че вече не купувам полско оборудване и не го препоръчвам. Indesit DISR 16B EU мие много лошо, дори и за малка такса не е необходим за сто години!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня