Ревюта на съдомиялни Whirlpool ADG 422

ревюта на Whirlpool ADG 422Когато компанията пусна съдомиялната Whirlpool ADG 422, се смяташе, че това ще бъде бюджетен модел с ограничени функции. В същото време машината трябваше да бъде направена проста и надеждна. Как компанията направи това и какъв е Whirlpool ADG 422 днес? Потребителите ще ни кажат това най-вярно.

Женски мнения

Анна, Санкт Петербург

Преди три месеца купих тази съдомиялна с 25% отстъпка. Честно казано бях поласкана от намалението, въпреки техническите характеристики, но трябваше да ги погледна. Редовната цена за Whirlpool ADG 422 е $440. Бих искал да попитам производителя: за какво са тези пари?

  1. Машината няма пълна защита срещу течове; частичната защита не отговаря на съвременните изисквания за безопасност.
  2. Съдомиялната машина няма сензор за чистота на водата, въпреки че повечето съдомиялни Whirlpool имат инсталиран такъв.
  3. Освен това няма автоматична настройка на твърдостта на водата, което е много полезно по време на работа.
  4. Освен всичко друго, машината е доста шумна; дори фактът, че е скрит зад мебелна фасада, не помага.

Посочено е, че машината е изцяло вградена. Така е, но инсталирането му си е чист труд.

  1. Кошниците са доста неудобни, макар че ако се свикне стават много.

Описанието ми може да изглежда опустошително за някои, но не исках да критикувам машината. Всъщност не е лошо, само малко надценено. Тя не заслужава пет точки, но ще й дам четири.

Елена, Магнитогорск

Семейството ни закупи машината Whirlpool ADG 422 преди около година. Върши добре работата си, въпреки че понякога има прекъсвания на запалването под формата на мръсни тенджери, които трябва да мия. Техниката е много чувствителна към дозировката на препарата, така че е по-добре да използвате таблетки. Ако сложите малко по-малко прах, не се пере добре; ако сложите малко повече, ще остане хлъзгав остатък.Таблетите все още са главна тема, въпреки че намерих евтин вариант във формата Чисто и свежо.

Алена, Омск

Възхитен съм от моята нова съдомиялна Whirlpool ADG 422, която използвам всеки ден от пет месеца. Работи добре, пробвах всички режими, включително програмата за половин товар. При половин зареждане машината може да измие както горната, така и долната кошница, в зависимост от това какви съдове зареждате. По съдовете не остават следи дори при използване на евтини препарати. В края на прането лъч предупреждава за това, като свети в стената, но няма звуков сигнал. Машината е по-просторна от тесните на Bosch. Много се радвам, че го купих.

Юлия, Москва

Когато работите в банка, винаги трябва да имате безупречна прическа, дрехи и разбира се маникюр. „Разменям лицето си“ Прибирам се по цял ден и се превръщам в обикновена домакиня, която трябва да върши домакинска работа. Най-вбесяваща беше необходимостта от миене на натрупаните през деня чинии. Няколко от тези измивания и маникюр трябва да се преработят, което е доста скъпо. Съдомиялната машина Whirlpool ADG 422, която се появи в къщата преди година, дойде на помощ. Измива чиниите до блясък, без реално да полага никакви усилия. Това е чудесен вариант за съвременната домакиня!

Марина, Новосибирск

Благодарение на разпродажбата грабнах машина Whirlpool ADG 422. Струва ми $322. За тези пари реших да не мисля много и го грабнах, както се казва, без да гледам. Много напразно! Пералнята определено не си струва парите. Често замръзва и се самоизключва. За да измиете чиниите правилно, трябва да седнете наблизо и да наблюдавате. Предпочитам да го измия с ръце. Не го препоръчвам!

Оксана, Екатеринбург

Продавачът в магазина откровено ме измами, когато ми продаде Whirlpool ADG 422. Работи много лошо и не мие особено големи съдове. Единствените прибори за хранене, които могат да се мият, са лъжиците и ножовете; вилиците са проблем.Харча пари за хапчета, а след това отново измивам всичко със собствените си ръце. Това не е добре, моделът е провал и аз го взех, такъв късмет.

Лидия, Москва

Много красива, просторна и технологично усъвършенствана съдомиялна машина. Не мога да си представя как тези малки кошници побират толкова много съдове с различни размери. Не премахва много добре петна от кафе и чай от чаши, така че трябва да ги почистите с ръцете си, но да, това е малък „неудобство“. Като цяло съм доволен от машината и я препоръчвам на всички!

Мъжки мнения

Юрий, ПсковWhirlpool ADG 422

Нашата нова съдомиялна машина Whirlpool ADG 422 има корпус, който е широк само 45 см. Нашата кухня е малка, така че няма да има място за уреди с по-широк корпус, но всичко се побира. Поради малките размери функционалността не страда много; Събират се 10 комплекта съдове.

Липсата на място в кошниците на съдомиялната се усеща само по време на събирания с приятели, когато се натрупа голямо количество мръсни съдове. Трябва да го изперете на три стъпки; при нормални условия има достатъчно място. Качеството на измиване е нормално, не се наблюдават ивици или мазни отлагания. Машината заслужава висока оценка.

Сергей, Томск

Whirlpool ADG 422 е прилична машина, добре че я взех толкова евтино. Тя мие нормално и борави с чиниите внимателно. При правилна грижа нищо не се запушва и не се появяват грешки. Радвам се, че избрах този модел.

Денис, Ростов на Дон

Миналия месец зарадвах жена си с нова съдомиялна Whirlpool ADG 422. През първите три дни тя се бореше с поставянето на чинии в кошници, но сега прави всичко „със затворени очи“. С правилното подреждане съдовете могат да се измият перфектно и ако не пестите от продукта, чиниите започват да блестят и скърцат. Жена ми е доволна повече от моя подарък, отколкото от златните бижута, въпреки че би искала и двете.

Иван, Сиктивкар

Купих Whirlpool ADG 422 за пълно оборудване на кухнята, но не виждам особена нужда от това.Появявам се вкъщи късно вечерта, никой не ме очаква, освен котката. Аз също цапам малко съдовете; по-бързо и лесно е да ги измия с ръцете си. Изглежда, че машината не е лоша, но я оставям да не работи. Мисля да го продам на съсед преди да е ръждясал, но отзивите ми са положителни.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня