Ревюта на съдомиялни Zanussi

прегледи на съдомиялни машини ZanussiОгромен брой съдомиялни машини се произвеждат под марката Zanussi, но само малка част от моделите се продават в Русия и страните от ОНД. Съдомиялните Zanussi са търсени, но не винаги е ясно на кои модели потребителите обръщат повече внимание. Нека проучим потребителските отзиви, които се надяваме да ни помогнат да разберем кои модели на това оборудване са по-успешни. Да започваме.

Zanussi ZDS 105 S

Анастасия, Москва

Никога не съм мислила да си купя съдомиялна, докато не родих близнаци. Моите прекрасни бебета носят много радост, но и много грижи. За да не губя време в миене на съдове и детски играчки, съпругът ми ми купи съдомиялна Zanussi ZDS 105 S. Както се оказа, това е проста, но добра машина, която се справя перфектно със задачата си.

  1. Машината е тясна, затова я пъхнахме между шкафа и стената. Пасна идеално, остана само малка луфтинка.
  2. Има удобни кошници и табли. Как да подредите нещата е ясно интуитивно.
  3. Машината има три стандартни и две специални програми за пране.
  4. Няма греда на пода и дори няма звуков сигнал в края на прането. Това е малко неудобно, защото не се вижда кога машината е приключила с прането, но свикнах.
  5. Специални светлини предупреждават за наличието на сол и препарат за изплакване. Особено ценно е предупреждението, че солта е свършила.

Солта се добавя периодично и не винаги си спомняте дали я има или не, а проверката всеки път не е опция.

Съдомиялната улесни живота ми много. Освободено време за игра с децата. Много яко, препоръчвам го на всички!

Екатерина, Астрахан

Машината се справя много добре с трудни за миене кухненски съдове: ренде, вилици, преса за чесън и др. Добре почиства и мазни тенджери и тави за печене.Той частично отмива въглеродните отлагания от тиганите, но съдомиялната машина се справя зле, дори много зле, със засъхнали петна от чай и кафе. Като цяло съм доволен от машината, но можете да пренебрегнете дребните недостатъци. Пет точки!

Борис, Кемерово

Това е проста свободностояща тясна (45 см) машина, сглобена по добра стара технология. Той е позициониран като бюджетен, но всъщност цената му е леко надценена - $389. Според мен "червената му цена" е 300 бона, поне ако се съди по техническите характеристики. Измива добре и побира много съдове. Все още не мога да преценя надеждността; Използвам го само от 4 месеца.

Zanussi ZDS 91500 WA

Александър, Москва

Преди няколко месеца най-накрая се сдобихме със съдомиялна машина. Не мислихме дълго и купихме Zanussi ZDS 91500 WA. Нейните кошници за съдове са подредени по интересен начин, отначало дори ми харесаха, но после се оказа, че е неудобно да набутам нестандартни съдове в тях. Пералнята е много икономична. Тя изразходва 10 литра за всички съдове, като избутва вода и я почиства след употреба. Вместо обичайното кондензационно сушене е инсталирано турбо сушене. Той значително ускорява процеса на изпълнение на програмата, но консумира малко повече електроенергия. Хубава машина, препоръчвам я!

Валентина, Саратов

Миналата година успяхме да закупим свободностояща съдомиялна машина Zanussi ZDS 91500 WA. Дадоха ми 35% отстъпка, иначе нямаше да го купя. Има само пет програми, но те са напълно достатъчни. Можете да използвате таблетки 3 в 1. Доста е шумно, а кошовете са неудобни. Мие добре, така че ще му дам 3, тази техника не заслужава нищо повече.

Ирина, Нижни Новгород

Почиства добре и не се къса през годината. Има турбо сушилня, благодарение на която съдовете се изсушават със струя горещ въздух. Радвам се, че този път не купих дефектна техника, препоръчвам я на всички!

Zanussi ZDT 92200 FAСъдомиялни Zanussi

Светлана, Красногорск

Наистина не обичам да мия големи съдове като тенджери, тави за печене и големи тигани. Дори наистина не се побират в мивката. Когато ги миете с ръце, водата с продукта хвърчи на всички посоки, колкото и да се опитвате да ги измиете внимателно. Не само, че губите много време, съсипвате ноктите си, но и трябва да чистите кухнята два пъти на ден. С появата на Zanussi ZDT 92200 FA проблемът беше решен. Освободих се много свободно време, сега мога да прекарам допълнителен половин час в чат с моя приятел в Интернет. Радвам се да купя!

Соня, Пенза

За първи път си купих съдомиялна. Не знаех нищо за нейната работа преди, така че трябваше да науча, докато вървях. Вграден е и мие добре чинии, дори по-добре, отколкото можех да се надявам. Научих се да го използвам бързо, само за няколко дни. Може би не съм научил нищо за някаква специална мъдрост, но мога да я използвам. моя таблетки Frau Schmidt, дават отлични резултати и не оставят следи. Можете да вземете колата!

Иван, Екатеринбург

Развали се, след като дори не работи два месеца. Чувствителната електроника изгоря, много съм недоволен. Сглобяват оборудване като за Европа с нейните стабилни енергийни мрежи. И в нашата област промените се случват доста често, беше необходимо да се инсталира стабилизатор, но сега няма смисъл да мечтаете, няма машина.

Zanussi ZDF 92600 WA

Евгений, Барнаул

Съдомиялните от Zanussi обикновено са доста скъпи, но тук попаднах на добра свободностояща пълноразмерна машина само за $380. Корпусът му е с ширина 60 см и дълбочина 63 см, така че трябваше да преработим кухнята, за да намерим място за него. Има отложен старт до 24 часа, сензор определящ чистотата на водата и много други екстри. Тя пере безупречно, така че жена ми е лудо щастлива, аз също.

Галина, Горно-Алтайск

Купих съдомиялната преди около 7 месеца, през което време беше два пъти на гаранционен ремонт. Майсторът беше добър.Той смени клапана и нагревателния елемент безплатно, но друг проблем остана неразрешен - бъгове в края на програмата. Това е много неприятен въпрос. Машината мие нормално два часа, след което замръзва и трябва да започнете отначало. Досадно е, не препоръчвам тази машина!

Георги, Москва

Машината не разтваря много добре препарата. Изглежда, че се пере доста добре, но винаги остава малко прах в тавата или част от таблетката, която не се е разтворила напълно. Зависи какво ползваш. Сменил съм много продукти и резултатът винаги е един и същ. Иначе машината е като машина, работи тихо и не прави никакви проблеми.

Zanussi ZDS 2010г

Алиса, Новосибирск

Имах нужда от много евтина и надеждна съдомиялна машина и попаднах на Zanussi ZDS 2010. Тя е свободностояща, има унифициран дизайн и върши страхотна работа за измиване на планини от съдове. Цената е смешна, но качеството е съвсем нормално, работи ми повече от година. Препоръчвам!

Николай, Москва

При 70 градуса отмива всякакви замърсявания. Има щадящи режими за крехки съдове. Тавата и кошницата за прибори са удобни. Ако трябва да заредите повече от всичко, кошниците могат лесно да се пренаредят, дори без използването на импровизирани инструменти. Кратката програма е с продължителност 30 минути, но може да се използва само за измиване на чинии, малки тенджери, черпаци и лъжици с вилици. Твърде мръсните съдове не се мият на кратката програма, колкото и да ни се иска. Доволен съм от покупката!

Вячеслав, Санкт Петербург

Нормална пералня за тричленно семейство. Изпълнява добре задачата си и харчи малко вода и пари. В същото време машината струва стотинка и е доста надеждна. Препоръчвам!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня