Отзиви за пералня Bosch WLG20265OE

мнения за Bosch WLG20265OEПералните машини Bosch са много известни в света с високото си качество. Това далеч не е най-скъпото перално оборудване, но определено е най-обичаното или поне така би искал да мисли неговият производител. Днес решихме да обърнем внимание на пералнята Bosch WLG20265OE, особено след като събира все повече отзиви от клиенти. Нека проучим мненията на хората по-подробно и по този начин да съберем по-обективна информация за тази машина.

Положителен

Мария, Москва

Много съм благодарен на производителя на пералнята Bosch, моето „бебе“ работи съвестно, мие ефективно и внимателно. Има пълна защита срещу течове, което спаси къщата ни от наводнение. Оказа се, че спешно съм изтичал до магазина за продукти и съм оставил машината да се мие. Докато тичах, налягането във водопровода се побърка, щрангът на един съсед два етажа по-надолу се скъса и маркучът на пералнята ми се повреди.

Добре е, че защитата от изтичане блокира работата на машината и ограничи налягането, щеше да е лошо. Радвам се, че е супер надежден и супер безопасен. Препоръчвам го за покупка!

Николай, Казан

Ползвам пералня Bosch WLG20265OE вече пети месец и впечатленията са най-добри. Машината пере както трябва, сякаш производителят е направил оборудването специално за мен. Като цяло Bosch има много предимства.

  1. Той стои вкоренен на място, дори когато включа цикъла на центрофугиране на максимална скорост.
  2. Има дисплей, който показва цялата необходима информация, включително обратно броене до края на програмата за пране.
  3. Има най-бързите програми, които измиват за 30 минути и дори за 15 минути.

Често използвам програмата за предпране, много полезна програма, когато имате планина от мръсно пране.

  1. Тялото е сглобено надеждно и машината изглежда привлекателна на външен вид.

Моето мнение е, че можете да вземете пералнята спокойно, Bosch няма да ви подведе. Освен това цената на тази машина е много разумна.

Екатерина, Курчатов

След четири дни употреба не открих нищо нередно с машината. Успях да си изпера якето, резултатът е невероятен. Засега ще се въздържа от категорични оценки, но мисля, че всичко ще бъде наред. Леко надценени!

Наталия, Велики НовгородПрахоприемник Bosch WLG20265OE

Всеки път, когато нося планина от мръсни дрехи от детската градина, и дъщеря ми, и синът ми не се различават много от прасетата. Трябва да пера много много мръсни дрехи, но новата ми машина Bosch се справя перфектно със задачата си. Харесвам и начина, по който тя изплаква прането, просто е превъзходно. Тя също така пере добре дрехите на моя съпруг с маслена основа, но аз включвам предварително накисване. Препоръчвам да купите!

София, Барнаул

Получих тази пералня като подарък за сватбения ден от майка ми. Ползвам го вече три години и нямам оплаквания. Нашето звено е видяло много неща през годините на служба: мръсни покривки, мазни якета и стари седмици чорапи. Машината пере чудесно, дори не се съмнявайте. Малко е шумно, особено когато въртенето е активирано, но не се тресе, още по-малко бяга. Тази пералня е добър подарък, дори ако го подарите на себе си.

Александър, Псков

Мия го месец и половина, полета е нормален. Няма оплаквания относно сглобяването или процеса на измиване, програмите са избрани съвестно. Препоръчвам да го вземете!

Олга, Челябинск

В момента тествам тази машина. На пръв поглед всичко е наред, пере дрехите нормално.Доволен съм, препоръчвам го на всички!

Евгения, Москва

Дълго време имах пералня вкъщи Indesit IWSD 51051, но за съжаление бързо се „покри с меден леген“. Преди два месеца успях да си купя Bosch WLG20265OE, в сравнение с Indesit е просто "бонбон". В същото време машината ми струваше малко повече от Indesit, но не съжалявам, че трябва да плащам повече. Пет точки за Бош!

Отрицателна

Анонимен

Точно вчера закупих пералня в търговския център Eldorado и направих пробно пране. Всичко беше наред, но на сутринта намерих локва в банята. Оказа се, че тече вода от бидона, който оставих отворен за вентилация. След като съпругът ми спря крана, водата спря. Не машина, а някакъв ужас!

СветланаСелектор Bosch WLG20265OE

Машината изглежда доста добра в сравнение с други. Но има значителни недостатъци. Издава много шум и мачка спално бельо и дрехи. Оказва се, че машината може да бъде заредена само с максимум 5 кг в режимите Памук и Детски дрехи, в останалите случаи в барабана могат да се поставят не повече от 2-2,5 кг пране. Не съм експерт, но това е грешно. При претоварване машината започва да подскача. Според мен барабана е твърде малък за такова натоварване, същото като при машини с товар 3,5 кг.

Също така не ми харесва, че еластичната лента се деформира много по време на цикъла на въртене; не мисля, че ще издържи дълго. Под ластика остава много вода, която трябва да се изтрие с парцал. Единственият плюс е, че можете да презаредите прането след стартиране на програмата и това може да стане без да източвате водата.

Иля

Отвратителна технология! Пере се ужасно, спалното бельо и нещата са много намачкани след това. По време на цикъла на въртене изглежда като галопиращ заек. Това е такъв руски Бош.Преди новата пералня беше немски Bosch, който работи 12 години, сега вече няма да купя тази марка.

Шишинов Андрей

Продавачът и производителят умишлено мамят потребителите с тази технология. Машината сякаш не прави нищо и мие нормално, но недостатъкът покрива всичко. Не препоръчвам тази машина. Факт е, че инструкциите показват пълна защита срещу течове. Всъщност пералнята дори няма тава, накратко, няма никаква защита. Ако има изтичане на вода, ще трябва да затворите крана, защото водата бързо ще се излее на пода.

Андреев Дмитрий

Вместо това машините Electrolux бяха закупени от Bosch и мога да кажа, че Bosch е много по-лош и не отговаря на декларираното качество. Основният дефект в дизайна. Съдът за прах не се измива, прахът се запушва в дупката, в резултат на което цялата вода започва да изтича отгоре, а това са около 15 литра, които се озовават на пода. Трябва да почистите и изплакнете дупката под тавата и след това да започнете прането отново без праха или да го поставите в барабана. Не съм доволен от този вид работа.

Анонимен

Тази пералня не изплаква дрехите, прахът остава върху дрехите, дори ако пуснете цикъла на изплакване поне 4 пъти. Продавачите на оборудване не се интересуват от този факт, това не е дефект, всичко работи и те няма да сменят оборудването. Много е странно, че прахът не се изплаква. Дори пробвахме течен гел и слагане на по-малка доза, но нищо не се промени. Производителят уверява, че машината отговаря на спецификациите, загрява водата, включва се, започва да пере, но фактът, че прахът не се изплаква, няма значение. Съветвам ви да избягвате пералните на Bosch, особено тези с неотделящ се барабан.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня