Отзиви за пералня Bosch WLK20264OE

мнения за Bosch WLK20264OEПочитателите на качеството на пералните Bosch вече имат още един повод за радост. Пералнята Bosch WLK20264OE, която вече получи висока оценка от експерти, набира популярност сред хората. Нека разгледаме по-отблизо този модел, опитайте се да го проучите от гледна точка на потребителите, за които ще съберем и пренапишем техните отзиви.

Положителен

Алена, Москва

Искам да ви разкажа за моята нова машина Bosch WLK20264OE. Случаят ми помогна да го купя или по-скоро собствената ми сестра, която, щом си хрумне нещо, пречи на всички. Преди около година тя реши, че пералнята ни е лоша. Няколко дни тя промиваше мозъка на мъжа ми, за да му даде пари за ново оборудване. Бързо се отказа, защото знае, че спорът с Маринка е безполезен. И така, отидохме с нея, за да избере нов „домашен помощник“ за мен.

Много ми хареса пералнята LG F10B8MD, но Маринка, както винаги, беше непоклатима в собствения си избор и сега вече имам Bosch WLK20264OE в банята си. Трябва да отдадем почит, машината е много добра, има редица очевидни предимства.

  1. Просторен шест килограмов барабан, в който могат да се перат добре дори връхни дрехи.
  2. Отличен, удобен контролен панел с копче, което може да се използва за избор на една от 16 програми за пране.

Ако трябва леко да изплакна нещата, избирам супер бързо пране, но ако трябва да измия обилно, подходящо е интензивно пране.

  1. Атрактивен външен вид.
  2. Много голям набор от всякакви функции, включително отлагане на старта за 24 часа.

Освен всичко останало, Bosch изцежда нещата перфектно, дори съм изненадан. Изваждаш ризите от барабана и те са леко влажни. Окачвам ги да съхнат и след 1,5-2 часа са напълно сухи. Този път се радвам, че сестра ми настоя да бъде по нейния начин, защото получихме наистина прекрасна пералня.

Людмила, Новосибирск

Машината е прекрасна, пере страхотно, но цената й е леко завишена. Обичам интензивния режим на пране. В комбинация с пудрата на Amway премахва дори стари замърсявания от неща, които се готвех да отпиша. Давам му оценка 5.Тава Bosch WLK20264OE

Ирина, Саратов

О, имах много проблеми с пералнята Indesit. Повече от година тя „измамваше мозъците ми“, докато накрая се счупи. Продавачът в магазина ме посъветва да купя Bosch WLK20264OE като заместител. Вече мина втори месец откакто започнах да ползвам обикновена пералня. Каква благословия, никъде нищо не трака и не тече. Имам чувството, че няма да намерите по-добра технология за парите. Невероятно доволен от покупката!

Иван, Кемерово

Животът на машината е точно една година. До момента впечатленията са добри, оплаквания почти няма. Входящият маркуч е малко къс; не биха могли да пестят пари за консумативи. Свързва се лесно, пере перфектно, мечтата на всяка домакиня или собственик, в зависимост от това кой пере в семейството.

Владимир, Красноярск

Заема много по-малко място в сравнение с пълноразмерния LG, който беше в нашата кухня. Бош е по-плитка на дълбочина, затова успяха да я набутат във ваната. Мястото се освободи в кухнята и там монтирахме съдомиялна машина - мечтата на жена ми се сбъдна. Сега имаме както пералня Bosch, така и съдомиялна Bosch. Машината пере много добре, но изплаква нещата по-добре от старото LG. Без угризения на съвестта давам най-високата оценка на Bosch WLK20264OE!

По време на въртене на най-високите обороти машината почти не трепери - невероятно.

Яна, Краснодар

Преди шест месеца получих тази машина като подарък от моя съпруг. Все още я изучавам, има толкова много интересни програми и функции. Харесвах да пера якета и спортни обувки, не мислех, че маратонките могат да бъдат толкова чисти, струва ми се, че бяха по-мръсни, когато са нови.Пералнята третира нещата внимателно; ако изберете правилно програмата, тя не разваля нищо, а напротив, измива добре. Давам пет плюс!

Олег, Нижни Новгород

Добра машина, нищо излишно, точно за работата. Лесен е за работа, баба ми пере с него без никакви проблеми. Преди две години си купих пералня и за мен, и за баба ми. Ще изразя нашето общо мнение - пералнята е нормална, всичко най-добро на производителя.

Отрицателна

Светлана, МоскваРевюта на Bosch WLK20264OE

Да, тя е само външно красива, но моделът е неуспешен. По време на цикъла на въртене земетресението е реално. Монтажът е просто ужасен, не знам кой го е сглобил. Пише Русия, но изглежда това бяха узбекски гастарбайтери, които направиха ремонт на нашата вила миналата година. Купувачи, внимавайте, не купувайте сляпо рекламираните продукти!

Лариса, Хабаровск

За година и половина работа имаше 3 сериозни повреди, като последния път беше сменен двигателят на непосилни цени за наша сметка. Кажете ми сами дали тази машина е добра или не. Просто ужасно, не очаквах такава подлост от известен производител. Ето ти Германия!

Евгений, Челябинск

Пералнята работи добре шест месеца, дори бях доволен. Сега с нея се случва нещо странно - тялото се наелектризира. Четох го в интернет, оказа се, че всичко е много сериозно, машината може лесно да те удари с ток. Така става. Утре ще го изхвърля, не съветвам никого да го купува!

   

2 читателски коментара

  1. Граватар Дима Дима:

    Току що го купих. Утре ще го доставят, ще видим.

  2. Граватар Александър Александър:

    Всяка машина трябва да бъде заземена. И токов удар няма да има. Но машината е добра, използвам я вече пет години. Беше лесно да получа токов удар, докато не го заземих.

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня