Ревюта на пералнята Electrolux EWT 0862 TDW

мнения за Electrolux EWT 0862 TDWВ различни хипермаркети в страната често можете да намерите пералня Electrolux EWT 0862 TDW с горно зареждане. Потребителското търсене на този модел постепенно се увеличава, въпреки че повечето потребители предпочитат перални машини с предно зареждане. Какви са предимствата и недостатъците на този модел пералня и заслужава ли си изобщо да му се обръща внимание? Само потребителите могат да отговорят безпристрастно на тези въпроси и ние ще ги зададем.

Положителни мнения

Сергей, Чебоксари

Семейството и приятелите понякога ме питат защо съм купил пералня с горно зареждане, но аз не се притеснявах. Първо, в банята имам достатъчно място за всяка машина, и второ, знаех предварително по какви критерии ще търся пералня, типът на зареждане нямаше значение.

При избора на пералня реших да обърна специално внимание на наличието на режим на бързо пране и функция за двойно изплакване. Това, разбира се, е в допълнение към основните критерии:

 • цени;
 • качество на изработка и материали;
 • изтегляния.

Освен това старата машина имаше функция отложен старт, с която вече бях свикнал, така че и новата пералня трябваше да я има. Не ми се наложи да търся дълго; Elekrolux отговаряше на всички параметри. Особено ми харесаха две неща в него. Първо, измива перфектно в бърз режим, прането винаги е чисто и свежо.

В тази ситуация останалите режими остават почти непотърсени.

Второ, има отлично „нещо“, наречено „Предпране“. По време на това предварително пране жена ми премахна куп безнадеждни петна от предмети, които вече беше подготвила за изхвърляне.За капак ще кажа, че машината работи много тихо, много по-тихо от всички предишни автоматични перални, които ми се е налагало да използвам преди. Все още не мога да преценя надеждността, тъй като използваме машината активно само от 8 месеца. Досега няма намеци за повреди, надявам се, че машината няма да ви разочарова в бъдеще. Жена ми и аз оценяваме тази пералня с пет точки, заслужава ги.

Елена, МоскваElectrolux EWT 0862 TDW с отворен люк

След три месеца ползване на този модел пералня останах с най-положителни впечатления. Много е удобно за използване, тъй като люкът и контролният панел са отгоре, не е нужно да се навеждате назад, за да хвърлите прането в барабана и да изберете програма за пране. Можете да добавите мръсно пране по всяко време, ако по време на процеса на пране откриете, че не сте сложили всичко.

Радващо е също, че машината заема много по-малко място, благодарение на което изгодно обновихме пространството в банята. Сега, освен машината, до мивката имаме още една малка етажерка, която ми трябваше за всякакви домакински вещи. Машината е доста просторна, можете да напъхате до 6 кг пране в нея и също така пере много добре, така че съм доволен от покупката, ще видим какво ще стане по-нататък.

Иля, Севастопол

След като закупих, веднага тествах машината върху работните си дънки. Измиването се оказа успешно. Без предварително накисване и пране, пералнята се справи със задачата си и изми почти перфектно. В сравнение с пералня LG F12B8WD8, които едвам върнах в магазина, значи това е просто приказка.

Качеството на пране за пералнята е основното нещо, каквото и да казва някой, но тази пералня може да се похвали с много повече „трикове“.

 1. Прилично натоварване от 6 кг.
 2. Удобно разположение на люка за зареждане и резервоара за прах.
 3. Изчистете контролния панел.
 4. Възможност за “нощно” пране.
 5. Четиринадесет програми за пране.

Като цяло бях привлечен от факта, че тази машина е проста и няма куп сложна електроника, която е склонна да се повреди в най-неподходящия момент. Мисля, че колкото по-проста е технологията, толкова по-надеждна е тя, но може би греша. Ще препоръчам тази машина на приятелите си, защото за година и половина употреба никога не ме е разочаровала.

Оксана, Владивосток

Преди да купя пералня с горно зареждане, прочетох отзиви на клиенти. След като проучих куп мнения, реших да купя пералня точно от този модел. Вече седми месец пера и няма проблеми. За парите си е страхотна машина. Нещата са безупречно чисти след нея, защото тя измива добре и изплаква обилно с вода. Поне изплаква целия прах, така че машината е добра и можете да я използвате.

Отрицателни мнения

Екатерина, Новосибирск

Основното оплакване на тази машина е небрежното пране. Е, имам предвид, че измива горе-долу чисто, но разваля нещата. Опитах да пера в торба, изглежда, че има по-малко хапчета върху нещата, но качеството на измиване намалява. Все още не знам как да реша този проблем. Не харесвам и лошия контролен панел; имам чувството, че машината е изобретена в зората на 90-те. Ясно е, че това е евтин модел, но производителят може да поработи поне малко върху дизайна. Цялостното впечатление от машината е отрицателно, жалко е, че не обърнах внимание на други перални машини.

Виктор, Хабаровск

Използвам тази пералня почти шест месеца и раздразнението ми няма граници. Изглежда, че няма предимства в него, но има повече от достатъчно недостатъци.Фактът, че е направен неумело, си го обясних с ниската цена, но да, това са дреболии. Но това е нещо, с което просто не можете да се примирите.

 1. Прахът, колкото и качествен да е, винаги частично остава в съда за прах.
 2. Капакът на люка се затваря много зле и като цяло е слаб и е на път да се счупи.

При отваряне и затваряне капакът на люка се захапва.

 1. Качеството на центрофугиране е просто отвратително, прането остава мокро.
 2. Не е ясно на какъв етап от програмата за пране, дори и да са направили примитивно обратно броене.
 3. Барабанът заби няколко пъти. Първият път дори се наложи да викам специалист, вторият път се справих сама.

Благодарение на тази машина се разочаровах от всички перални с горно зареждане. Сега някак ще се отърва от този и ще си купя хоризонтален, което ви съветвам!Контролен панел Electrolux EWT 0862 TDW

Татяна, Ижевск

Качеството на пране е ниско, изплакването и центрофугирането са лоши, външният вид, можете да видите сами. По време на пране има някакво чукане, което е неразбираемо, изглежда, че машината е покрита с „меден леген“. Понякога забива и замръзва точно по средата на програмата за пране. Оценявам машината с една точка от пет!

И така, потребителите си казаха думата, тогава изборът е ваш. Ако внезапно решите да закупите тази пералня, не забравяйте да оставите отзива си, защото именно такива отзиви помагат на тези, които се съмняват, да направят правилния избор. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня