Ревюта на пералня Hotpoint Ariston RST 601 W

ревюта на Hotpoint Ariston RST 601 WHotpoint Ariston е световноизвестна и обичана марка, която произвежда много добри и достъпни перални машини. Ярък пример е пералнята Hotpoint Ariston RST 601 W; хем е много атрактивен на външен вид, хем има доста добри технически характеристики. Предлагаме ви да разгледате по-отблизо тази техника, особено след като можете да намерите голям брой клиентски отзиви за нея в Интернет.

Мъжки мнения

Евгений, Москва

Преди година и половина ми се повреди старата пералня, която служеше на семейството ни 8 години. Все още можеше да се ремонтира, но решихме, че вече е грозен, остарял и трябва да се демонтира.

Трябваше да се вземе нещо в замяна, но факт е, че сега на пазара има много перално оборудване, а аз далеч не съм експерт и не мога да избера правилния модел. Съпругата ми и аз отидохме да пазаруваме, дълго време избирахме пералня и не можехме да изберем. В крайна сметка се отказах и реших да си купя пералня Hotpoint Ariston RST 601 W. Защо точно тази машина.

  1. Не е никак скъпо, поне на мен не ми се стори, че по някакъв начин натоварва семейния бюджет.
  2. Атрактивен е на външен вид, има дигитален дисплей и ясен контролен панел.
  3. Не работи много шумно. До такава степен, че ако затворя вратата на банята, забравям, че машината пере, след това вечер намирам мокро пране в барабана и съм наказан от жена ми, че не го е окачил да изсъхне навреме.
  4. Пералнята е доста стабилна, издържа добре на центробежната сила, поне не скача из банята и дори не се клати много при центрофугиране.
  5. И накрая, той перфектно изпълнява основната си функция: пране, центрофугиране и изплакване на дрехи.

Жена ми искаше машина с функция за сушене, но тогава не можехме да си я позволим.

Иван, Белгород

Използвам го от шест месеца и засега добре. Понякога виси на цикъла на центрофугиране, когато перете яке или одеяло. За по-съществени недостатъци не знам нищо. колата ми харесва!

Денис, ИвановоОтзиви за Hotpoint Ariston RST 601 W

Тази машина е с няколко сантиметра по-малка от старото ми Zanussi, така че успях да я сложа в банята. Това е толкова страхотно, толкова много място беше освободено в коридора (старата пишеща машина беше в коридора), дори има усещане за простор, за първи път от толкова време. Аз също харесвам Ariston за оптималното управление, добър набор от програми и тиха работа. Давам 5 точки, тази пералня заслужава тази оценка!

Сергей, Дмитров

Добър, просторен, пере добре пухени якета, килими и одеяла, изглежда невероятно. Не мога да бъда по-доволен от покупката, вече минаха два месеца. Машината е много добра, ако я вземете, няма да съжалявате.

Семьон, Санкт Петербург

Много недоволен от покупката. Hotpoint Ariston вече не е същият, те просто занитват сурогат. Моята пералня се счупи след четири месеца, тази на сестра ми след шест месеца. Струва си да се закупи пералня LG FH2G6WDS7точно както исках в началото. Е, както винаги се уча от грешките.

Роман, Набережние Челни

След дълго и досадно търсене успях да намеря пералня, която е почти идеално съчетана по цена и качество - Hotpoint Ariston RST 601 W. За себе си не искам нищо по-добро. Следващата машина, която някога ще купя, ще може да суши и глади дрехи.

Женски мнения

Татяна, Новосибирск

От доста време използвам пералня LG с директно задвижване. След това продадохме апартамента заедно с обзавеждането и се преместихме в нов. Не взех пералнята, взех този модел като заместител. Какво мога да кажа за нея?

  • Първо, изпира нещата по-добре от LG и почти не ги мачка.
  • Второ, тя се отнася към нещата много по-внимателно.
  • Трето, има удобни и разбираеми програми, почти без ненужни боклуци.Като цяло не съжалявам, че смених машината, може би трябва да я смените и вие?

За разлика от LG, Ariston оставя прах в тавата след измиване и дори доста голямо количество вода. Може би това е характеристика на модела или може би е повреда, ще разбера.

Мила, Краснодар

Не ми хареса много тясната пералня на тази марка, въпреки че можете да перете върху нея. Ще обясня защо. Най-важното е, че ключалката на люка не работи добре. Още от първия ден затворих със сила вратата на люка. Сега на практика го чукам с крак, мисля, че скоро ще се счупи напълно. Вторият недостатък на машината е прахоприемникът. Тя приема праха неохотно, понякога дори трябва да отвори тавата по време на пране и да излее вряща вода от чайника в нея, така че останалият прах да отиде в резервоара. Освен това вдига климатика неправилно, твърде рано, като цяло не препоръчвам тази машина!

Hotpoint Ariston RST 601 W

Марина, Барнаул

Тази машина е изненадващо компактна и просторна. Много се радвам, че сега дизайнерите са загрижени да направят оборудването си възможно най-малко и възможно най-функционално. Пералнята е много тиха, пере добре, не мачка, мачка и разваля прането, при условие, че го поставите правилно в барабана. За две години работа никога не се е провалял. Пет точки!

Виктория, Курск

Използвах Aristoshka с горно зареждане 12 години. Хареса ми, въпреки че имаше механично управление, а товарът беше само 4 кг. За съжаление преди година имаше късо съединение и бърз пожар в кухнята. Добре, че бях вкъщи и бързо изгасих всичко, но, уви, трябваше да се сбогувам с машината, защото предпазителят от пренапрежение се запали точно до тялото му.

Не мислех дълго време, взех Hotpoint Ariston RST 601 W с предно зареждане. Първоначално исках да гледам вертикали, но в последния момент се отказах от тази идея.Пералнята се оказа много добра. Особено ми харесаха програмите за пране; бяха много добре подбрани. Често използвам бързо измиване и супер изплакване. Много удобно е, че този модел има дисплей, на който можете да видите напредъка на програмата; добре е и че има отложен старт. За нощно пране е просто незаменим. Препоръчвам да купите!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня