Отзиви за пералнята Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS

ревюта на Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CISОсновната характеристика на пералните машини Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS, която привлича купувачите, е дизайнът на предната стена на кутията и добре обмислен люк за зареждане. Експертите казват, че товарните люкове на машините Ariston са най-сложните по отношение на ергономичност и инженерство. Е, нека не се задълбочаваме в теорията, но внимателно разгледайте верните отзиви на хората за тази машина.

Положителен

Елена, Тамбов

Успях да купя тази машина на разпродажба в онлайн магазин преди месец само за $216. Доставено бързо, но трябваше да го свържем сами. Там няма нищо сложно, така че съпругът направи всичко сам. Машината изглежда много благородна, за разлика от Indesit IWSD 51051, които майка ми взе миналата година. Дори не знам защо пералнята изглежда скъпа, най-вероятно заради дизайна на капака на люка, контролния панел и дисплея. Харесвам Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS повече от Indesit и защото:

 • има надежден капак на люка, който се отваря лесно и удобно;
 • има дълбок люк за зареждане с маншет, разположен под ъгъл, който предотвратява натрупването на дребно пране в капака на люка или залепването му;

Маншетът е проектиран по такъв начин, че в него почти не се натрупва вода. Дори не е нужно да го избърсвате след пране, просто оставям люка отворен за 2 часа и ластикът изсъхва.

 • има мощни и тежки противотежести, стратегически разположени вътре в тялото, което прави машината по-стабилна и по-малко шумна.

Индианката на майка ми подскача из банята като сайга, моят Аристон стои вкоренен на място, дори когато включа центрофугата на 1000 об./мин. По принцип мълча за шума, защото моят е много по-тих. Толкова за разликата. Много се радвам, че не купих Indesit, Hotpoint Ariston е прекрасна техника!

Андрей, ИжевскHotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS тава

Ползвам тази пералня повече от година и съм много доволен от нея. За тази машина можете да кажете: „качество във всеки детайл“ и това няма да е далеч от истината. Много харесвам набора от програми, всички те са ясно проектирани, като се вземат предвид мненията на потребителите. Режимите, които използвам най-често са експресно пране, програма за премахване на петна и предпране. Препоръчвам да купите!

Юрий, Саратов

Има чувството, че всичко в тази машина е обмислено до най-малкия детайл. Краката вече са гумирани от фабриката, което означава, че потребителят не трябва да купува гумени стойки отделно. Дръжката на капака на люка е голяма и здрава, достатъчно е лесно да я дръпнете и люкът ще се отвори. Външните елементи на кутията са перфектно съчетани един с друг, няма излишни луфтове или изпъкналости. Все още не съм гледал вътре, но мисля, че там е същото. Измива страхотно, няма от какво да се оплача, затова му давам пет!

Яна, Серпухов

Всичките ми стари автоматични машини имаха лошо центрофугиране, така че трябваше да взема съветска центрофуга от балкона и да изстискам всичко сухо в нея. Представете си колко страдах. Сега имам Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS и съветската центрофуга най-накрая отиде в гаража, където вместо пералня имаме склад за стари неща.

Това, което харесвам в тази машина, не е само цикълът на центрофугиране. Също така пере доста добре, дори и да сложите дребни неща, дори два комплекта пастелно бельо. Резултатът ще е страхотен. Има удобен дозатор и най-важното е, че е разбираем. Отваряте го и веднага виждате къде да сипете праха, къде белината и къде балсама. Има една добра програма, наречена „Предпране“, използвам я, когато трябва да изпера нещо много мръсно. Мога да говоря дълго за любимия си „домашен помощник“, но не искам да ви отегчавам. Повярвайте ми, машината е достойна, макар и евтина.

Иван, Москва

Ariston е добра машина, купих я преди година, цената е достъпна, измива добре, надеждно е сглобена, не се счупва. Свързах го сам на каприз, без да чета инструкциите и никакви проблеми. Пет точки!

Алена, Москва

Никога преди не съм виждал толкова добра евтина пералня, просто е невероятна. Където и да погледнете, има непрекъснати предимства. За да не бъда голословен, ще изброя тези предимства.

 1. Тясно тяло и красив външен вид.
 2. Стои стабилно дори по време на цикъл на центрофугиране и е тих.
 3. Има набор от най-необходимите програми.
 4. Спестява много пудра.

Поръсвам наполовина пудра, отколкото препоръчва производителят, резултатът е абсолютно същият. Така че защо да превеждаме продукта?

 1. Програмите за пране могат да бъдат поставени на пауза по време на изпълнение чрез натискане на един бутон или коригирани.
 2. Изграден надеждно от добри материали.

След като купих тази машина преди осем месеца, бързо станах неин верен фен. Мисля, че и с вас ще се случи същото.

Отрицателна

Екатерина, Липецк

Първо се зарадвах на новата тясна пералня, буквално докато не започнаха проблемите. Отначало програмите просто понякога замръзваха, след това електрониката започна откровено да се сблъсква. Прочетох го във форуми, където общуват техници за ремонт на перални и се оказа, че не съм единственият. Много Ariston имат слабо място в електрониката. Давам най-ниска оценка на пералнята!

Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS

Людмила, Г. Москва

Hotpoint Ariston WMSF 6038 B CIS, закупен на разпродажба преди шест месеца. Не бях доволен от тази машина. Тя има проблеми с контейнера за прах. Май трябва да извикаме майстор. Първоначално тя частично отми праха и остатъците му се виждаха в отделението. Сега има случаи, когато прахът в отделението остава почти напълно сух, тоест водата изобщо не попада върху него, ужасно! Машината пере отвратително, добре, както бихте си помислили, изпра без прах. Много съм разочарован от покупката!

Александър, Псков

Влюбих се в дизайна на машината и цената й, много ми хареса от пръв поглед. Но по време на работа всички недостатъци излязоха наяве. Първо помпата отказа, бързо я смениха гаранционно. Сега двигателят изгоря, мисля, че ще трябва да чакаме доста време за ремонт. Пералнята е ненадеждна, не ми хареса!

Семьон, Санкт Петербург

Това не е технология, а глупости в празнична опаковка. Изглежда, че производителят специално е инвестирал в дизайна, за да прикрие недостатъците на дизайна. На мен лично машината ми се развали на третия месец, защото лагерите отказаха. Как можаха да се развалят толкова бързо, ако ги измия само 10 пъти. Не купувайте тази машина!

   

1 читателски коментар

 1. Граватар Антон Антон:

  Също така се развали и спря да топли. Само месец след гаранцията. Използвах омекотяващия филтър веднага след покупката.

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня