Отзиви за пералня Indesit BWSA 61051

ревюта на Indesit BWSA 61051При избора на пералня обръщаме внимание не само на нейните технически характеристики и външен вид, но и на коментарите, които клиентите пишат. И това е разбираемо, защото е важно да знаете колко добра е машината при работа; няма да разберете много в магазина, затова разбрахме какво мислят хората за пералната машина Indesit BWSA 61051.

Характеристики на машината

Пералнята на бюджетната марка Indesit има относително добри характеристики. Този модел BWSA 61051 е свободностоящ, височината му е 85см. В описанието на машината не е посочено дали горният й капак може да се сваля, така че дали може да се постави под плота на масата, ще трябва да се реши в магазина, като внимателно се огледа машината. Барабанът на машината е проектиран да зарежда не повече от 6 кг сухо пране.

Разходът на вода и електричество е малък, 49 литра и 0,17 kW/h. Машината може да върти на 1000 оборота, това е максимумът. В този случай скоростта на центрофугиране може да се настрои независимо. Има 16 програми за пране, сред които:

 • деликатен;
 • предотвратяване на гънки;
 • спорт;
 • перилни продукти;
 • отстраняване на петна;
 • допълнително изплакване;
 • бърз.

Що се отнася до безопасността, има частична защита срещу течове, защита срещу натискане на бутони от деца и контрол на пяната.

Сред допълнителните функции производителят е предоставил функцията за премахване на миризми и забавяне на старта на програмата за 9 часа. Що се отнася до шума, той е доста висок и по време на центрофугиране е 83 dB.

Мнения на потребителите

Сашарус, Уфа

Добра пералня Indesit BWSA 61051, която се повреди само веднъж за 5 години работа. Повредата беше в изгорял нагревател. Ремонтът струва само $12. Машината измива ефективно и има много режими за това. Накратко, отличен вариант, ленът не е скъсан. И изглежда добре на външен вид, добра покупка.

P.S. Когато го купих, струваше само $150. Сигурно сега е по-скъпо. Като цяло ви съветвам да вземете точно този, няма да ви разочарова, надежден е.

Дасант, Маринск

На всички, лека вечер! Преди три седмици с жена ми купихме нова пералня, защото старата беше повредена. Веднага реших да оставя мнението си за него, може би ще напиша повече за него по-късно, но засега е нещо подобно. Парите по време на покупката бяха само 190 долара, те не искаха да вземат нищо на кредит, след като пазаруваха, стигнаха до извода, че машината Indesit е най-подходяща. Освен това и стария беше от същата марка.

Веднага харесах външния вид на машината, беше красива, изглеждаше издръжлива и компактна. Този модел има всички необходими функции и без преувеличение искам да кажа, че е най-добрият в тази ценова категория. Подходящ дори за голямо семейство, защото барабанът събира доста неща. Не подскача при работа, стои стабилно. Харесвам допълнителни функции като:Indesit BWSA 61051

И ако имате малки деца, тогава не се колебайте да включите блокировката за деца, никакви бутони няма да работят. Като цяло не съдете строго, пазете се, до нови срещи!

vikyK, Ярославъл

Купихме тази пералня и я монтирахме сами според инструкциите; не сме поканили техник. Голям брой програми и бързо стартиране са предимствата на тази машина. Ако светлината в апартамента внезапно изгасне, пералнята запомня програмата и след включване продължава да пере. Ако добавите малко пране, времето за пране ще бъде намалено благодарение на автоматичното претегляне. Бързото пране продължава 20 минути, което е достатъчно, за да освежите тениска след бягане.

Вече две години ползваме пералнята въпреки че сме с малко дете. Включваме го често и не сме открили недостатъци.Единственото нещо, което бих искал е дисплей с времето за пране. Като цяло препоръчваме да купувате.

Маряшен, Челябинск

Ще кажа малко за тази машина, тъй като я купихме само преди седмица, но вече имам впечатления, тъй като правим много миене. Въпреки отрицателните отзиви онлайн, все пак купихме тази пералня, надявам се всичко да е наред. Мисля, че беше оптимален като размер, функции и цена. В нашата баня тя стоеше отблизо. Обемът на барабана позволяваше да се пере дори пухкаво одеяло.

Има много функции, но мисля, че най-често ще използвам само няколко, но ако внезапно имате нужда от тях, тогава са налични лесно гладене, бърз старт и други допълнителни функции. Машината издава шум, както много други, главно при източване и центрофугиране, но това не е критично. Центрофугирането е отлично, дрехите са почти сухи.

Има минус - миризма на каучук, но може би с времето ще изчезне. Засега няма оплаквания, доволна съм от това измиване, пф-пф, за да не го бъзика...

mursik27, Москва

Основните критерии за избор на пералня бяха:

 • натоварване, не по-малко от 6 кг;
 • малък размер или по-скоро ширина, тъй като в банята няма достатъчно място;
 • приемлива цена.

Този модел Indesit отговаряше на всички параметри. Не мие много тихо, но не ми пречи. Основното нещо е да премахнете всичко от горния капак. Отбелязвам големия люк и барабана; прането излиза без проблеми. Удобен е за работа; можете да регулирате както температурата, така и скоростта на центрофугиране. Жалко, че няма сушене, иначе нямаше да има цена.

Киселинна язва

Купих тази пералня като подарък на жена ми за годишнината от сватбата им, особено след като старата машина вече беше в лошо състояние. Съпругата не е много щастлива от новия си „асистент“. Има много програми и то не дълго време. Не вдига много шум, като комар сутрин. Съветвам ви да купите.

Книга1у а

Не преплатих за марката и между Bosch и Indesit избрах последния. Ще отбележа само нюансите; сами ще намерите информация за характеристиките. Като цяло, когато сваляте транспортните болтове, трябва да внимавате пластмасовите втулки да не попаднат в корпуса на машината. Има недостатък: захранващият кабел е твърде къс, а входният маркуч също не е дълъг, само 1,3 m. Трябваше да удължа маркуча и да го свържа чрез удължителен кабел. Краят на измиването не е придружен от звуков сигнал. В гумата на вратата остава вода, което също е минус. Иначе удобна машина.

Панел Indesit BWSA 61051

Мария Васюта

За тази цена това е много добра пералня с модерен набор от функции. Не можете да закупите подобна машина на същата цена от друга марка. Функциите и режимите са много удобни, особено харесвам системата за отстраняване на миризми и режима за отстраняване на петна; това е важно с малко дете. Качеството на пране е отлично, пера маратонки, пухени якета, одеяла. Всичко е в отлично състояние, препоръчвам този модел.

Соколова Ася

Обичам тази машина, която съпругът ми и аз купихме само преди 5 месеца. Не е лош вариант. Всичко, от което се нуждаете, е там, както и защитата за деца, така че прането няма да се обърка. Включени са много неща, тъй като бидона е 6 кг. Изглежда стилно, без да е обемно. Измива чисто без забележки. Но, разбира се, няма сушене. И за такава цена за какво сушене може да говорим.

Зирянов Владимир

Когато пуснах машината за първи път, дренажът не се включи в края на програмата. Както се оказа, проблемът беше въздушен шлюз във филтъра. Отвинтих капака и всичко започна да работи добре. Все още не съм открил недостатъци.

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня