Отзиви за пералня Indesit ITW A 51051 G

мнения за Indesit ITW A 51051 GМашините с горно зареждане стават все по-популярни. Те имат редица безспорни предимства пред пералните с предно зареждане. Въпреки това, цените за такива машини, като правило, „хапят“. Пералната машина Indesit ITW A 51051 G RF е ярък представител на евтини вертикални перални машини; почти всеки може да си го позволи. Но какво се крие зад ниската цена? Можете ли да се доверите на тази кола? Ще помолим опитни потребители да отговорят честно на този въпрос.

Положителен

Елена, Уфа

И не искам да си спомням колко съмнения имаше от моя страна при закупуването на тази машина. Колко кръв изпих на продавача, който търпеливо се суети с мен, доказвайки ми, че тази пералня не е никак лоша. Добре че все пак го купих. Каква добра пералня е тази.

  • Тясното тяло ми позволи да го поставя между мивката и ваната. Машина с предно зареждане никога не би се побрала там и няма повече място за инсталиране на пералня.
  • Прането се зарежда отгоре, което ви позволява бързо да се приближите до машината и да хвърлите мръсни дрехи, без да се навеждате.
  • Машината пере по-добре от всички, с които съм имал работа. В същото време пералнята има достатъчно натоварване от 5 кг.
  • Много режими на пране.
  • По време на работа пералнята почти не се чува, не подскача и не вибрира.

Съпругът ми инсталира машината. Той каза, че всичко е много просто, всеки може да го направи за максимум час.

Алена, ПермТава Indesit ITW A 51051 G

Удивително е колко тихо работи машината, без ненужен шум или вибрации дори по време на цикъла на центрофугиране. Радвам се, че има функция за презареждане и отложен старт. В началото бях малко изгубен, защото тази машина има специални контроли, зареждане на пране, а също и зареждане на перилни препарати. Но научаваш всичко бързо и сега правя всичко автоматично.Машината работи безпроблемно от една година, така че мога да кажа, че е надеждна.

Арина, Сочи

Моята машина е уникална по свой собствен начин и има машина с горно зареждане. В него можете да перете всичко, в този смисъл не се различава от пералните, които имат люк отпред. Огромна гама от режими, възможно е да хвърлите забравено пране по средата на прането. Има копче за настройка на температурата, така че потребителят може сам да настрои интензивността на нагряване на водата.

Всъщност е много важно потребителят да може да задава температурата на водата по желание. И на много модерни лодки температурата на водата се задава автоматично, когато изберете програма и не можете да я промените. Мисля, че това е много лошо и се отразява на качеството на прането. Indesit прави техника за хората, убеден съм в това, а освен това цените на пералните са много достъпни. Пет точки!

Иван, Красноярск

Много съм доволен от пералнята. Мие се три години без да се счупи. Ленът не се разкъсва, не шумоли и премахва петна добре. Има малко шум от него, консумацията на вода и ток е нормална, но бидона можеше да се направи по-голям. Хубав модел.

Отрицателна

Юрий, Томск

Купих машината чрез онлайн магазин и ден след доставката я върнах. Първо, пластмасовият корпус имаше значителни щети, може би пералнята е изпусната по време на доставката. Материалите от които е изработена машината са с ниско качество. По-специално, люкът се счупи почти веднага; изглежда, че пластмасовите панти също са били повредени по време на транспортиране. Не препоръчвам тази машина.

Indesit ITW A 51051 G

Карина, Псков

Прочетох много отзиви за тази машина във форуми, съобщени в социалните медии. мрежи. Продължих да питам хората за мнението им и колкото повече правех това, толкова повече се съмнявах дали тази пералня си струва да я купя. Мислих, мислих, после се отказах и го купих. Ех, не трябваше да го правя.Пералнята е гадна, просто не можете да измислите нещо по-лошо. Първият път, когато отворих люка, пластмасовата панта веднага се счупи. Капакът на шахтата на практика остана в ръцете ми, като в лош анимационен филм на Дисни. Има само едно място, което тази пералня заслужава - купчината за боклук!

Когато започнах да мия, чух силен метален звън.

Елена, Толиати

Мечтаех за добра пералня с горно зареждане. Купих Indesit, мислех, че мечтата ми се сбъдна, но не, беше пълно разочарование. Големи предмети не могат да се перат в тази машина. Тя вдига много шум и подскача. Освен това барабанът вече е заседнал два пъти, защото дизайнът е бил зле замислен. Максимум две точки за тази пералня! Мама работи пералня Indesit IWSC 61051, така че е 100 пъти по-добър и по-надежден.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня