Отзиви за пералня Indesit ITW A 5851 W (RF)

мнения за Indesit ITW A 5851 W (RF)Производителите на перални машини произвеждат голям брой перални машини с предно зареждане, тъй като те са по-търсени на пазара на ОНД, но ситуацията бавно се променя. Някои потребители вече са разбрали, че машините с предно зареждане имат своите недостатъци, така че ги изоставят в полза на вертикалните. Машините с горно зареждане в повечето случаи са по-скъпи, но пералнята Indesit ITW A 5851 W RF е доста достъпна, което означава, че трябва да й обърнем внимание.

Положителни мнения

Виктория, Владимир

Доста трудно е да се намери подходяща пералня за малък, тесен апартамент. Основната ми цел беше да спестя място колкото е възможно повече, така че преди всичко обърнах внимание компактни перални с предно зареждане. Оказа се, че направих това напразно, тъй като компактното оборудване от този тип не спестява много място. Причината е проста: както всяка перална машина с предно зареждане, тя изисква място пред тялото си, за да отвори люка. В резултат на това качвате няколко сантиметра, които не правят разлика.

След дълго мислене реших да разгледам пералните машини с горно зареждане. Имат по-тесен корпус и люк отгоре, което ви позволява да поставите пералнята в ъгъл, където няма да влезе предната камера. В процеса на изучаване на гамата перално оборудване попаднах на Indesit ITW A 5851 W. Самата пералня е проста, нищо особено, но струва само $320, беше перфектна по размер и беше достъпна за мен. Не мислех дълго време, купих го почти веднага. Използвам го за втора година и съм доволен от всичко!

Машината пере и центрофугира добре, има частична защита срещу протичане.

Алексей, Москва

Купих пералнята само заради размера и цената й, но накрая се обърках.Факт е, че очаквах машината да стои в ъгъла близо до стените, дори махнах перваза в ъгъла. Но по време на монтажа се оказа, че закрепването на маркуча не позволява корпусът да се придвижи близо до стената, така че трябваше да оставя празнина от 3 см и да променя размерите на кухненския модул.

Indesit ITW A 5851 W (RF) с отворен люкЗа съжаление живеем в апартаменти, където при планирането на пространството трябва да вземем предвид всеки сантиметър. Разбира се, това е изцяло моя грешка, не погледнах как са закрепени маркучите, но инженерите, създали тази машина, биха могли да обмислят тази точка по-добре, особено след като не е трудно. Като цяло ми хареса пералнята.

  • Можете да заредите 5 кг пране.
  • Размери 40 х 60 х 85 см.
  • Центрофуга със скорост до 800 оборота в минута. Винаги го включвам на максимум, изстисква се по-добре.
  • Предлага се предварително пране.
  • Голям набор от подходящи програми.

Иля, Чебоксари

По принцип търсех пералня с горен капак. Всяка друга просто не би ми подхождала. Бюджетът беше значително ограничен, затова купих най-евтината вертикална камера в магазина на марката Indesit и повярвах на положителните отзиви на хората. Пералнята е с ясен интерфейс и не е особено шумна. Има бързо измиване за 15 минути и най-важното работи почти две години, никога не се е счупил и пасва добре между мивката и стената. Внимавайте, няма паркинг за барабани. Товарът също е малък - 5 кг, но ми е достатъчен. Нормален работен кон!

Елена, Москва

Купих тази пералня преди 3 месеца. Засега съм доволен, всичко е удобно, заема малко място, работи добре. Не е нужно да огъвате гърба си, за да заредите пране. Не ми харесва много, че първо трябва да отворите капака, а след това барабана отделно, за да поставите нещата, но бързо свикнах с това. Натоварването е малко, но достатъчно. Цената е разумна. Пералнята не е страхотна, но е добра и солидна.

Отрицателни мнения

Артур, Серпухов

Тази пералня има може би само един плюс – размерите си. Останалата част от пералнята е лоша.

  • Първо, капакът на люка е много слаб; Случайно го натиснах с ръка и пластмасата се спука.
  • Второ, при въртене машината подскача и то доста силно и пак издава шум.

Пералнята се върти добре, но качеството на пране може да бъде по-добро.

  • Трето, машината има капризна тава, прахът е слабо измит и като цяло е безполезно да се излива балсам, тъй като той се отмива веднага заедно с праха.
  • Четвърто, няма автоматично паркиране на барабана; една модерна машина с горно зареждане трябва да има това.

Заключение: Не ми хареса пералнята.

Контролен панел Indesit ITW A 5851 W (RF).

Полина, Москва

Не можете да перете нищо голямо в тази машина. Машината отказа да изцеди дори сравнително малко детско яке. Можете, разбира се, да правите без предене, но мокрите неща са много трудни за изваждане. Няма начин да перете неща на 30 градуса, което като цяло е лошо, тъй като често избирам тази температура. Ако трябва да изперете с белина, това е цял проблем; трябва да страдате дълго време, тъй като в контейнера за прах няма отделно отделение за него. Разбира се, можете да свикнете с всичко по-горе, но защо? Ще търся друга пералня, но тази я продавам!

Татяна, Новосибирск

Машината е с много, много ниско качество. Мих го само 3 седмици и двигателя изгоря. С гаранционния ремонт подложката излезе, така че побързах да предам шайбата на продавача, нека той сам да се справи. Научих два урока от това. Първо, трябва да купувате домакински уреди в големи магазини, и второ, не трябва да спестявате, тъй като „скъперникът плаща два пъти“.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня