Отзиви за пералня Samsung WF8590NLW8

ревюта на Samsung WF8590NLW8Надеждна, проста и добре работеща пералня от известен производител само за $330, което изглежда нереалистично предложение при днешните цени на уредите. Всъщност това предложение придобива реална форма, когато погледнете пералнята Samsung WF8590NLW8. Тесен, с барабан 6 кг и обороти на центрофуга 1000 оборота, нищо особено, но не е зле за парите си. Нека да разгледаме отзивите на клиентите, може би те ще ви кажат повече за пералнята.

Мъжки мнения

Андрей, Санкт Петербург

Миналата година най-накрая успях да се разведа с жена си и да се преместя в отделен апартамент. Разводът беше труден, бяха похарчени много пари, така че реших да уредя живота на ерген с минимални разходи. По-специално, избрах пералня стриктно в рамките на 320 долара, ако не беше отстъпка в магазина от грижовен мениджър, парите нямаше да са достатъчни. Доволен съм от покупката, мия го вече седем месеца, всичко е наред.

  1. Машината разполага с голям барабан, който може да побере много пране.
  2. Има дисплей, макар и примитивен, но все пак всичко се вижда на него.
  3. Изглежда добре, контролният панел се слива органично с останалите елементи на предната стена на корпуса.
  4. Тавата за прах е нормална, ясно е какво да поставите къде.

От всяко отделение на таблата за прах продуктът се отмива своевременно, било то прах, било то белина или дори балсам.

  1. Има програма за супер изплакване, която удвоява качеството на пране.

Пералнята е малко шумна и тресе малко при центрофугиране, но не ми пречи, затворих вратата на банята и не чух машината. Ако силните шумове ви притесняват, знайте, че Samsung WF8590NLW8 не е тиха машина.От мен оценката е четири плюс!

Михаил, МоскваSamsung WF8590NLW8

Купих тази пералня в края на 2011 г., все още работи и никога не ми е правила проблеми. Най-хубавото е, че в него можете да перете абсолютно всичко. Нямам деликатни тъкани в гардероба си, но машината има специална програма дори за тях. Най-често пера чорапи, слипове, ризи, тениски, чорапогащници, анцузи, дънки и панталони. Малко по-рядко пера маратонки и маратонки и много рядко якета и Ски костюм. Веднъж дори измих къмпинг палатка. Машината върши чудесна работа всеки път!

Александър, Новосибирск

Който има нужда от нормална машина без излишни украшения, купете си тази, ще ви пасне добре. Удобен люк, проста тава за перилни препарати, прости контроли и впечатляващ набор от програми. Електрониката е надеждна, нито една повреда за 3 години. Забравих и какво е повреда на пералня. Пет точки!

Максим, Петрозаводск

Трябва да перете тази машина ръчно, защото малки неща, като детски чорапи, се захващат за гумата на люка и се забиват там. Опитах да ги сложа в торба за пране, но това не е опция, защото не се перат в торбата. Лично аз нямам нужда от оборудване, което след това трябва да се пере ръчно; нека корейците сами да перат.

Женски мнения

Кристина, Пенза

Като цяло бях разочарован от машината. Много е шумен и не пере добре дрехите на повечето програми. Режимите Wool и Quick wash работят най-зле. Изплакването става с малко количество вода, което оставя прах върху тъканта. Зърната му могат да се наблюдават върху дрехите, когато те вече са изцедени и извадени от люка. Това не е добро!

Людмила, Новосибирск

Купих я евтино, но след по-малко от месец пералнята се повреди.Резервните части за него са скъпи, трябваше да купя резервен двигател. Специалистите отказаха да ми дадат гаранционен ремонт, като се твърди, че повредата е причинена от дефектна електрическа мрежа. От моя гледна точка това е изключително ненадежден модел, който производителят продава евтино „само за да го отблъсне“. Не ми хареса!

Олга, МоскваРевюта на Samsung WF8590NLW8

Е, какви биха могли да бъдат недостатъците на пералнята за 325 долара? Пере перфектно, изглежда страхотно и никога не се е счупил за една година. Вратата на люка не прилягаше плътно към предната стена, което караше машината да трака при въртене. Обадих се в сервиза и ми казаха, че трябва да стегна крепежите на капака на люка. Две движения с отверка и шумът изчезна. Силно препоръчвам тази машина за покупка!

Екатерина, Томск

Изпира нормално, дори бели или цветни дрехи, но в този случай трябва да се обърне повече внимание на праха. Ако прахът е лош, тогава прането ще бъде безполезно, машината играе второстепенна роля тук. Хареса ми Samsung WF8590NLW8 заради цената, наличието на дисплей и голямото натоварване. Ако машината има малък товар, няма да можете да перете одеяла или връхни дрехи, ще замръзне. Много съм доволен от покупката!

Яна, Самара

Машината често спира. Може внезапно да замръзне, когато остават 10 минути в програмата, но въпреки това изтрива добре. Ако не бяха дребни недостатъци, бих могъл да му дам пет точки или четири плюс. Цената й също е доста достъпна!

Юлия, Барнаул

Занесох го преди година в студентско общежитие. Изпира достатъчно за четири момичета и все още не се е счупил. Евтини, надеждни, налични са всички необходими програми. Пресата е доста шумна, но това е проблем на повечето машини. Лично аз се радвам, че всъщност имаме собствена машина и не перем в общ душ в мивка.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня