Отзиви за пералня Whirlpool AWS 61012

Ревюта на Whirlpool AWS 61012Whirlpool е много добре позната марка, под която са пуснати много перални машини. Бюджетната пералня Whirlpool AWS 61012 е един от последните хитове, който се хареса на голям брой потребители. Днес ще разгледаме прегледите на тази конкретна пералня с надеждата да получим по-правдива, подробна и изчерпателна информация за тази техника.

Мъжки мнения

Антон, Киев

Много режими и много бутони. Контролният панел е наистина претоварен с всякакви отделни бутони и индикатори. Има копче за превключване на програми и дисплей, така че защо да обърквате потребителя с всякакви бутони. Е, няма страшно, ще свикнем. Защо има толкова много програми за пране? Честно се опитах да ги проуча всичките и мога да кажа с увереност, че половината от тях могат спокойно да бъдат изхвърлени, тъй като не са полезни. Машината мие нормално, въпреки че на този етап няма оплаквания, а филтърът също се сваля лесно. Давам му три от пет!

Роман, Оренбург

Парите, които искат за машината не са големи, но като характеристики е много добра. Ако погледнете тялото по-отблизо, евтината пластмаса „издава машината“, но това се случва във всеки втори модел на различни марки, дори и в скъпите. Пералнята не работи шумно, освен това намерих дузина други предимства.

 1. Компактни размери. Е, не мога да кажа, че е много компактен; сигурно има и по-малки перални. Но в сравнение със стария ми LG, той е наистина малък.
 2. Не е лош дисплей. Това, разбира се, не е екран на смартфон, но показва всичко необходимо. Основното е, че не е нужно да гадаете колко време остава до края на измиването.
 3. Много много полезни програми.

Лично аз харесвам три програми: ежедневно пране, интензивно изплакване и центрофуга, бързо пране.

 1. Машината може да се спре директно с вода в резервоара.
 2. Можете да регулирате скоростта на центрофугиране според нуждите, за да осигурите най-добри резултати.
 3. Машината има функция “Лесно гладене”, която наистина работи. Във всеки случай, след като го използвате, дори не е необходимо да включвате парахода на ютията, нещата изглеждат много прилични.
 4. Моделът използва технологията "6th sense". Не знам каква е ползата, но вероятно е страхотно.
 5. Ако се появи дисбаланс вътре в барабана, машината спира да работи, така че нищо да не се счупи. Това се нарича контрол на дисбаланса.
 6. Машината разполага с вместителен барабан, който може да побере 6 кг пране; в допълнение, този барабан може да се върти до 1000 оборота в минута по време на центрофугиране, което ви позволява да центрофугирате дрехи ефективно.
 7. И накрая, ще кажа изтърканата фраза, че машината измива перфектно. Наистина пере перфектно, при условие, че изберете подходящата програма и добавите нормален прах.

Whirlpool AWS 61012Притежавам тази пералня от десет месеца. Все още не съм открил сериозни недостатъци. Подозирам, че производителят е спестил от материали и компоненти при сглобяването на машината, но засега това не се е отразило на функционалността на устройството. Така че съм доволен, препоръчвам машината на всички!

Юрий, Новосибирск

Машината си заслужава парите. Всичко в него е направено така, както ние с жена ми имаме нужда. По време на работа не издава никакви опасни звуци, не се чува тракане на метал върху метал, не се чува скърцане или скърцане. Всички лагери са непокътнати, електрониката не е закъсала. Измива добре. За шест месеца почистих филтъра за боклук веднъж и там почти нямаше мръсотия. Тестова техника!

Сергей, Кемерово

След центрофугиране на пералня Whirlpool AWS 61012 се опитах да изцедя прането на ръка и се получи. Това означава, че машината не се върти добре. След пране по дрехите остават следи от прах. Изпрах якето и след като изсъхна, по него се виждаха бели ивици, подобно нещо не беше наблюдавано досега.Показах якето на специалистите в пералнята, те казаха, че такива петна могат да се появят или от лошо изплакване, или от нискокачествен прах. Изключвам пудрата, което означава, че е лоша машина.

Рустам, Казан

Първоначално машината много ми хареса. Жена ми изми планини от неща в него, без да се напряга много. Четири месеца по-късно се повреди; ремонтът струва $60. Сервизният център ви принуждава да извършите ремонт за своя сметка, тъй като спад на напрежението в резултат на повреда на двигателя на пералната машина не е гаранционен случай. Не знам какво да правя, дали да се съглася и да платя, или да се обърна към съда.

Предложиха да пренавият изгорелия двигател. Но те таксуват почти $45 за пренавиване и без никаква гаранция е по-добре да си купите нов мотор.

Евгений, Кострома

Характеристиките на тази машина са „две глави по-високи“ от старата ни пералня, която също имаше механично управление и инструкции на немски. Whirlpool AWS 61012 е много по-тих, мие почти безшумно и е леко шумен по време на центрофугиране. Тя пере нещата - най-висок клас, само една хусарска перачка може да пере нещата с ръцете си и то само ако много се старае. Харесвам и външния й вид. Минавам и неволно се възхищавам на лъскавия му корпус и стилния контролен панел. Нашата стара дама вече имаше ръждиви ивици и дупки по тялото си. Харесвам Whirlpool и го уважавам!

Женски мнения

Любов, Набережние Челни

Тя ни разочарова много лошо пералня LG F12B8WD8, развали се едва след гаранционния срок. Освен това се развали по такъв начин, че е по-изгодно да си купите нов, като продадете стария за резервни части. Решихме да не се занимаваме с LG по принцип, взехме Whirlpool AWS 61012. О, каква готина машина.

 • Първо, явно мие по-добре, поне в сравнение с LG.
 • Второ, не издава почти никакъв шум, дори когато включите цикъла на центрофугиране при високи скорости.
 • Трето, консумира по-малко вода и електричество, а прахът се разтваря напълно.Давам пет точки на нашия Whirlpool и нула на LG.

Елена, Смоленск

Много, много, много добра пералня. Много съм благодарен на продавача, че ме разубеди, лошия клиент, да купя пералня Indesit. По принцип обичам да спестявам. Опитвам се да купя всичко на промоции и разпродажби. И тук бях съблазнен от ниската цена, исках да взема Indesit, вече бях започнал да се регистрирам, но продавачът, добра душа, ме разубеди. Няма забележки от моя страна, машината си върши функцията перфектно с четири плюса!

Анастасия, КисловодскРевюта на Whirlpool AWS 61012

Трябваше да изхвърля това оборудване след 1,5 години употреба. Тя има много капризна електроника, светлината мига няколко пъти по време на пране, машината замръзва и не се включва отново. Техникът диагностицира повреда на контролния модул и още нещо. Сега пералнята стои в гаража и събира прах. Невероятно съм разочарован!

Яна, Пенза

Цяла година прах на тази машина около 3 пъти седмично, без да я претоварвам много. Първо след 8 месеца се счупи ключалката на люка, а сега и дренажната помпа. Отначало бръмчеше много, но бавно източи водата, сега изобщо не се източва, само бръмчи. Наистина ли е време за ремонт отново, какъв нещастник съм!

Валентина, Севастопол

Не харесвам много изискания контролен панел. Има куп различни бутони, които децата обичат да натискат, но дали има ключалка или не, не се знае, още не съм разбрал. Последният път, когато внуците ми дойдоха да ме видят, просто перах. Там ме натиснаха нещо и машината спря направо във водата. Синът ми трябваше да източи водата, иначе би било невъзможно да се измъкне прането. Ще отглеждам внучките си така, че да не пречат на техниката и в същото време ще търся заключване за деца.

Лариса, Ижевск

Преди две години си купих пералня. Няма проблеми с нея.Трие нормално, стартира бързо и има всички необходими програми, дори и повече. Препоръчвам да купите!

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня