Отзиви за пералня Zanussi ZWS 7100 VS

ревюта на Zanussi ZWS 7100 VSМарката Zanussi няма нужда от представяне, тя е супер известна марка. Вече сто години те произвеждат висококачествени продукти, които радват потребителите. Ярък представител на такива продукти е пералнята Zanussi ZWS 7100 VS. Колко напреднал е технически, как изпълнява функцията си и какви други потребителски характеристики има? Многобройни отзиви на клиенти ще ни разкажат за всичко това.

Мнения на собствениците

Борис, Новосибирск

Вече съм доста опитен собственик на автоматични перални. През ръцете ми вече са минали десетина перални. Последният беше Indesit IWSB 5085, който работи само пет месеца. Честно казано, през това време се разочаровах от Indesit, Bosch и Hans, не препоръчвам това оборудване на никого, но последният ми „домашен помощник“ Zanussi ZWS 7100 VS, наистина е нищо.

  1. Работи прилично, без проблеми, нелепи замръзвания и особено повреди, което се отразява във високото качество на изработката.
  2. Той е сравнително евтин, поне по-евтин от марковите модели.
  3. Има тясно тяло и като цяло машината изглежда миниатюрна, въпреки факта, че размерът й не е много по-малък от стандартните модели.
  4. Има информативен дисплей и широко отварящ се товарен люк. И двете изглеждат дребни неща, но създават необходимия комфорт, който оценявате, когато използвате пералня.
  5. Машината има прости контроли и удобен резервоар за прах, с ясно подреждане на каналите.

Вярно е, че прахът, измиващият гел и балсамът трудно се отмиват от лявата страна на отделението. Въпреки инструкциите се опитах да сложа всичко по-горе там, за да проверя. Нищо не се отмива.

Може би вече мога да кажа, че машината е добра, защото при мен работи година и половина и издържа най-дълго.Има малки недостатъци в него, но няма такова нещо като перфектна технология. Първоначално го монтирах сам на дървен под, беше шумно. След това го преинсталирах от майстори, които направиха специален постамент и нивелираха тялото. След това пералнята беше трансформирана и започна да работи два пъти по-тихо. Препоръчвам да купите!

Роман, Толиати

След като се изнесох от родителите си миналата година, започнах да мисля да си купя собствена пералня. Писна ми да карам през града до тях с кош мръсно пране и просто мразя да го пера на ръка. Грабнах Zanussi ZWS 7100 VS с голяма отстъпка. Тя ми стои доста добре. Не изглежда грозно, пере се нормално, а и 5 кг натоварване ме устройват. Така че съм щастлив!

Сергей, Стари ОсколZanussi ZWS 7100 VS мнения

Ползвах подобна пералня на работа. Като разбрах, че пералнята е неразрушима, купих точно същата за вкъщи. Щастлив съм като котка, която е яла заквасена сметана, а жена ми е абсолютно възхитена. Силната страна на тази машина е прането и изплакването. Тя измива и изплаква толкова старателно, че дори кралската перачка би се гордяла с резултата и изобщо не преувеличавам. Вижте сами!

Константин, Москва

Най-обикновена пералня, не ме впечатли. Барабанът е доста малък, дори няколко комплекта пастелно бельо не могат да се изперат добре наведнъж, трябва да ги разделите. Опитах се да изпера якета само веднъж, машината се заби в цикъла на центрофугиране и не искаше да стартира. Струва ми се, че това е безнадеждно остарял модел, който производителят искаше да продаде по-бързо.

Мнения на домакините

Татяна, Волгоград

Първо, ще кажа няколко ласкателни думи за тази пералня. Първо, върши добре работата си, второ, има прости и надеждни контроли, мисля, че електрониката ще издържи дълго време, и трето, има дисплей. От моя гледна точка тук свършват плюсовете и започват минусите.

  1. След една година работа пластмасата около контейнера за прах потъмня. Не е ясно защо се получи така, навсякъде по предния панел пластмасата остана бяла, но на едно място стана кафеникаво-жълта.

Представете си как изглежда пералня с такова петно. Влизате в банята и веднага виждате грозна кола, веднага ви се разваля настроението.

  1. Малки неща постоянно падат в резервоара по време на пране; никога не сме ги изваждали, защото не знаем как се прави. Вътре задължително има два-три чорапа и само прашки.
  2. Люкът не се затваря добре. За да затворите и започнете да перете, трябва да натиснете вратата с крак с доста голяма сила.
  3. За да извадите тавата за измиване, трябва да изпълнявате всякакви трикове. Факт е, че предната част на тавата е много крехка и има склонност да се отчупва. Първоначално не знаех това и дръпнах с цялото си сърце, докато не счупих една от четирите закопчалки. Сега, когато махате таблата, трябва да сте много, много внимателни

Изводът е следният: Зануси не е по-добър от всеки друг. Тя прави едни и същи перални с доста недостатъци, а в същото време се опитва да наложи прекомерни цени за оборудването си, все едно марката е добре позната, така че плащате. Купих Zanussi ZWS 7100 VS на завишена цена; ако знаех за недостатъците му, щях да откажа покупката.

Анна, Кемерово

Машината не премахва дори основните петна, не мога да разбера защо. Опитах да сменя пудрите, но не се получи много. Доста често възникват проблеми с дисбаланса. Ако прането в барабана е много смачкано, машината просто започва да го центрофугира или замръзва напълно. Трябва да наблюдавате много внимателно, за да не се натрупа прането. Капризна техника, не ми харесва!

Ирина, Москва

Това е добра машина, няма проблеми след три години употреба. Много ми харесва дизайна. Сега прането винаги ми носи радост.Не знам за вас, но безупречно работещата технология винаги повдига настроението ми.

Людмила, Санкт Петербург

Купих тази пералня преди по-малко от година и оттогава нищо не е помрачило радостта ми от прането. Той е компактен, но доста тежък; съпругът ми някак си го „закачи“ в банята. Той каза, че колкото по-тежка е машината, толкова по-стабилна е, сякаш ще работи по-тихо и ще се клати по-малко. Наистина, Zanussi ZWS 7100 VS е по-тиха от предишната ни пералня Kandy, която въпреки това издържа шест години. Машината е много доволна, няма да кажа нищо повече!

Zanussi ZWS 7100 VS

Евгения, Самара

Вече шест месеца се опитвам да намеря грешка в нашата нова пералня Zanussi ZWS 7100 VS, но не мога. Явно тя няма недостатъци, а само предимства. Зануси разбират много от технологиите, имат страхотни специалисти, няма да произвеждат никакви глупости.

Елена, Краснодар

Тиха, разумна цена и добра производителност, ето кратко описание на пералня от тази марка. Бих искал специално да подчертая това: пералнята върши страхотна работа. Все още не знам дали разваля прането или не, но дрехите излизат малко влажни. Как инженерите са постигнали това, не знам. Но много се радвам, че имам такава пералня у дома.

Лариса, Пенза

Тази машина има най-добрата програма за бързо пране, защото не само измива бързо, но и много добре. Ето защо повечето от програмите остават непотърсени от мен. Много харесвам тази пералня и я препоръчвам на всички!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня