Отзиви за прах за пране Aistenok

прегледи на Aistenok на прахХората често търсят отзиви за прах за пране Aistenok, но често срещат ненадеждни, фалшиви, уж потребителски мнения. В тази ситуация, как можете да формирате обективно мнение за този прах, ако изобщо не може да се вярва на такива прегледи? Решихме да коригираме ситуацията, като публикуваме за вас реални отзиви на хора за праха Aistenok, просто трябва да ги прочетете и да направите изводи.

Екстра мека

Клавдия Ивановна, Москва

Взех нов прах за пране за внучката си, наречен Aistenok Extra Soft. Въпреки че не е скъп, измива добре. Изненадващо, прахът е хипоалергенен за деца и измива по-добре от много възрастни. Веднага щом го опитахме за първи път, той безпроблемно изми петната от пюрета и трева от блузата на бебето и с това просто спечели любовта на дъщеря ни и мен. Препоръчвам го с чиста съвест на всички млади майки!

На опаковката пише, че се справя с петна от кръв, мляко, трева, плодове, сос, маслена пот, какао и кафе - това е абсолютно вярно.

Лариса, Омск

В магазина прекарах много време, въртейки в ръцете си опаковка Aistenok Extra Soft на прах, която моята приятелка ми препоръча. От една страна, вярвам напълно на Светлана и тя не би дала лош съвет на моята алергична дъщеря, но от друга страна съставът на този продукт не вдъхва доверие:

 • нейонни и анионни повърхностноактивни вещества;
 • поликарбоксилати;
 • ензими;
 • оптичен избелител;
 • регулатор на пяна;
 • някои ароматни добавки.

Според мен това е твърде много за бебешка пудра, но все пак реших да се доверя на моя приятелка и си купих продукта. щъркел Екстра Софт наистина не предизвика никакви алергии при дъщеря ми, използвам го вече седми месец и ще продължа в същия дух. Дали имах късмет или съставът наистина е безвреден, не знам, но ни подхождаше.

Юлия, КраснодарЩъркел Екстра мек

Вече втора година пера с този прекрасен прах и мога да кажа само хубави неща за него. Е, трябва да признаете, че нищо лошо не може да се каже за праха за пране, който превръща прането в удоволствие. Забравих какво е предварително пране на бебешки изпражнения в студена вода със сапун или други петна, всичко се изпира просто така, хвърляте нещата в машината, сипвате праха и започвате прането, след което изваждате чисти неща. Четох някои не съвсем ласкави отзиви от хора за тази пудра. Бих искал да им отговоря: ако не знаете какво говорите, тогава е по-добре да мълчите, няма смисъл да хвърляте кал върху доброто лекарство!

Людмила, Толиати

Използвам го доста дълго време прах за пране "Ushasty Nyan", принципно добър продукт, но след няколко домашни теста победи Stork Extra Soft и сега избирам него. Щъркелът е поне малко по-добър в премахването на мазни петна и е по-евтин. Освен това „Eared Nanny“ си спечели лоша репутация и реших за всеки случай да не го купувам отново, особено след като има нормална алтернатива. Препоръчвам Stork Extra Soft на всички.

Еко без фосфати

Олеся, Новосибирск

Преди 5 месеца в семейството ни се роди бебе и си поставих за цел да намеря евтин и безопасен прах за пране. След като преминах през няколко вида пудри, се спрях на Aistenok Phosphate Free Eco и ето защо:

 1. изплаква перфектно дрехите, което означава, че няма да предизвика алергии дори при дете с най-чувствителната кожа;
 2. прахът перфектно премахва някои видове петна, с които други продукти не се справят добре, като петна от кръв;
 3. Прахът е средно по-евтин от други подобни детски продукти.

Няма да говоря за недостатъците на Щъркела, защото не ги познавам, искрено се опитах да ги намеря, но не можах, добре, може би е за добро. Ще продължа да използвам тази пудра и ще я препоръчвам на приятелите си!

Татяна, Москва

Ужасна еко пудра без фосфат Aistenok, мирише на нещо като древни съветски пудри. Една дума е евтино, но какви нормални неща можете да натъпчете в пакет за тези пари. Изпрах с него тениските на сина ми няколко пъти, така че те станаха напълно сиви. Отвратително е, не е пудра, давам му една точка и дори тогава е разтягане.

Алена, Архангелскщъркел Безфосфатен Еко

Наскоро пробвах прах за пране Aistenok Phosphate Free Eco и за пореден път се убедих, че няма нищо по-добро от Tobby Kids. Пудрата с мече, както я наричам, ползвам отдавна и няма равна на себе си, но нека този, който я прави, използва прахта Щъркел, защото тя нищо не измива!

Марина, Владивосток

По настояване на майка ми закупих и изпробвах еко пудрата Aistenok Phosphate Free. Стигнах до извода, че това е обикновена евтина пудра, на която не си заслужава внимание, тъй като изтрива точно това, което струва, а именно нищо. Пени се лошо и се изтрива още по-лошо. За забавление изцапах две кухненски кърпи и ги изпрах едната с Persil, а другата със Stork. Щъркелът загуби по всички точки - лош прах!

Течен перилен препарат

ВЕЛЕНА Гел Щъркел

Купих течния продукт Aistenok специално за измиване на ръцете, не мога да си представя как може да се избегне тази процедура. Трябва да пера нещата на ръка през цялото време.Купих гела, защото се разтваря по-добре от пудрата, още повече че и пудрата драска ръцете.

Качеството на измиване не е лошо, „изненадите“ на нашите деца все още се измиват. Хареса ми факта, че пудрата съдържа екстракт от лайка и низ. Но наличието на фосфати не е обнадеждаващо и руският производител не предлага друг състав. След пране не остава лепкавост по ръцете, а прането е меко и без миризми.

Кайра

Купих Aistenok гел за бебешки дрехи и реших да го пробвам. Докато го наливах в кюветата, забелязах, че има нещо тъмно в бутилката. Оказа се, че гелът има разнородна маса и бучки. Не съм рискувала, не пера детски дрехи за тях и не ги препоръчвам на никого. Разбира се, може би съм попаднал на такова копие.

FairyMoon

Когато купувате препарат за пране на детски дрехи, първото нещо, на което обръщам внимание, е съставът. След това гледам цената и едва след това консумацията. Гелът на компанията Aistenok отговаря на всичките ми изисквания. Не е лош състав, без избелители, без оцветители и ензими.

Сред предимствата може да се отбележи наличието на екстракти от липа и низ, сребърни йони. Не съм напълно доволен от фосфонатите.

Можете да използвате този продукт за всички видове пране, но аз предпочитам да го пера в машина. Изпира и освежава нещата добре. Измивам много трудни петна със сапун за пране. Доволна съм от цената на този гел и в същото време се изразходва пестеливо. И го пълня малко по-малко от указаното на опаковката. След месец и половина употреба детето не е развило алергия. Това е още един плюс. Затова го препоръчвам на всички!

Анастасия 13

Добър ден, искам да споделя мнението си за гела Stork. Може да се използва от първите дни на живота на детето и да се пере по всякакъв начин, както на ръка, така и в машина.Продуктът е подходящ както за цветно, така и за бяло пране. Всъщност този гел е универсален. За първия експеримент излях две капачки от продукта, както е указано от производителя. Сред вещите имаше мръсни шорти, изцапани с доматено пюре и ягоди. Резултатът е следният: изми се, но все още остава едва забележима следа. Мисля, че това е нормално, между другото, няма миризма и цената е добра.

петно ​​върху шорти

Обобщавайки, отбелязваме, че линията на детски перилни препарати Aistenok не е много разнообразна, но има стандартен набор: няколко вида прахове за пране и гел за пране. Събрахме отзиви за тези инструменти в тази статия, надяваме се, че ще ви бъдат полезни.

   

1 читателски коментар

 1. Граватар Сергей Сергей:

  Stork е супер пудра, а за тези, които не я харесват, е ясно, че са взели менте.

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня