Отзиви за прах за пране Umka

мнения за Umka прахДетският прах за пране Umka бързо придоби популярност. С какво е свързано това? Може би всичко се дължи на качеството му, а може би на ниската цена. Всъщност говорим не само за пудра Umka, но и за цяла линия продукти за бебешка хигиена. В тази статия сме събрали реални отзиви от хора за прах за пране Umka, белина за детски дрехи Umka и течен перилен препарат на същата марка, надяваме се да са ви полезни.

Сапун на прах

Евгения, Москва

Умка е смешно малко мече от съветски анимационен филм, което харесваха абсолютно всички деца. Рекламодателите решиха да използват това име и ще пуснат нещо добро под него, но това, което излиза, е нещо гадно и дори предназначено за деца. Този прах има просто отвратителна миризма, създава се впечатлението, че основата на състава му е смлян сапун за пране и те избраха най-вонящия сапун.

Този прах всъщност е на базата на настърган сапун, дори е посочен в състава.

Е, добре, по някакъв начин можете да се примирите с миризмата, но тя не измива нищо. Защо, някой може да попита, производителят е поставил фосфати в състава му? Оказа се, че прахът е загубил своята екологичност, а ефектът от прането е нулев. Лично аз, след като веднъж опитах тази пудра, дори не я използвах напълно и изхвърлих половин опаковка в кошчето. Не го приемайте, ще съжалявате.

Олга, Москвасапун на прах Umka

Имам две малки деца, които много обичам и се опитвам да им дам най-доброто. Първо използвах различни хипоалергенни бебешки прахове за пране, включително чуждестранни средства, но след това открих Umka.Тази пудра ме удиви с високото си качество и ниска цена, дори в началото не повярвах и потърсих уловка, но нямаше уловка.

Голямата ми е с деликатна кожа, която веднага реагира с обрив при контакт с някакъв химикал, имаше и реакции към пудрата. С прах за пране на базата на сапун Умка забравих какво е алергия. Прахът не премахва много силни петна и по принцип нито един сапун на прах не може да се справи с тях, тук имате нужда от по-сериозен продукт. Що се отнася до обикновените петна, прахът Umka работи добре тук. Този продукт получава най-висок резултат от мен.

Белина за бебешки дрехи

Лиза, Геленджик

Веднъж продавач в магазин ми препоръча белина Umka за детски дрехи, веднага много ми хареса и вече трета година я използвам успешно. Когато оценявам предимствата и недостатъците на този продукт, може да съм пристрастен, тъй като вече съм свикнал с него през годините, но ще се опитам да представя всичко по ред и да започна с предимствата.

  • избелва перфектно и не разваля детските дрехи;
  • подходящо за бельо за възрастни;
  • не предизвиква алергии;

Хипоалергенността на белината Umka беше тествана върху съпруга ми, който страда много от алергии към пудри, белини, балсами и др. На белина Умка реагира нормално.

  • мирише добре, въпреки че миризмата не е силна;
  • Това е евтино.

За недостатъците не мога да кажа нищо. Струва ми се, че белината Umka изобщо няма недостатъци, което само ме радва. белина UmkaНека търсят други недостатъци, ако могат да ги намерят, но аз ще продължа да използвам този продукт и го препоръчвам на всички.

Мария, Екатеринбург

Белината Umka е приятна находка, която ме радва вече близо година.Нямам деца, така че нямам нужда от белина за деца, но факт е, че Umka, като белина за детски неща, ще даде 100 точки напред на всеки продукт за възрастни и в същото време струва стотинка. Използването му за избелване на неща в леген е просто идеален вариант, но очевидно не е подходящ за автоматична пералня. Опитах се да изпълня „процедурата“ няколко пъти в моята пералня LG, но последният път пяната излезе от люка и това „не е червата“. Иначе отличен продукт, който пази нещата и здравето ви!

Течен продукт

Анастасия, Санкт Петербургтечен продукт Умка

Ако искате да намерите евтин течен препарат за пране на детски дрехи, вземете Umka gel, няма да съжалявате. Що се отнася до качеството на измиване, то не е идеално; или изобщо не измива сложни петна, или ги измива трудно, но от друга страна, рядко се случва наистина безопасен продукт да се справи със сложни петна. Цената на течния продукт Umka е повече от приемлива, във всеки случай ще удовлетвори повечето хора - $1 за 1 литър. Не предизвиква алергии, има аромат, но е фин, като че ли е с минимална концентрация. Добър продукт, достоен за солидна Б.

Татяна, Иркутск

Умка ползваше няколко месеца гел за пране, но после се отказа и мина на прах, защото беше малко скъп. Не, добре, всъщност цената на течния продукт е приемлива, просто струва много. Напоследък купувам по 3 бутилки наведнъж и това вече се забелязва, за същия брой пранета е необходима само опаковка прах и е по-евтино. Гелът има само едно предимство - изплаква се много по-добре и, между другото, е много удобен за използване, тъй като има мерителна капачка.

В заключение отбелязваме, че прахът за пране Umka, както и белината и гелът на тази марка са очевидно търсени и, съдейки по рецензиите, потребителите го харесват. Така че, според нас, можете спокойно да опитате продуктите от линията Umka и да ги „осиновите“, ако ви харесат.

   

1 читателски коментар

  1. Граватар Александър Александър:

    Прахът е нормален, белината е най-добрата, която съм използвал преди.

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня