Ревюта на перални Brandt

Пералня Brandt WT 10735 E

Brandt WT 10735 E мненияМихаил Ситников

Преди доста време (преди 11 години) на семейството ни беше подарена пералня Brandt на Tropikal; тогава струваше $700. Имахме нужда от машина с вертикален метод на зареждане и подаръкът ни дойде много добре.

Обявеният от производителя срок на експлоатация е 9 години. През всичките тези години машината работеше безупречно, на десетата година отказа вакуумната помпа, която смених сам и машината ни радваше още една година, след което трябваше да сменим четките.

На следващата година се случи по-сериозна повреда и все пак трябваше да се сбогуваме със старата пералня и да купим нова. Решихме да избираме между модели на една и съща фирма; дори не обмисляхме други.

Изборът падна на Brandt WT 10735 E, който ни служи вярно вече две години. Между другото, той все още струва същите 700 долара. Машината е също толкова надеждна, тиха, не се движи дори по време на центрофугиране, „умна“ - ако прането в барабана е неравномерно разпределено, центрофугирането се извършва при ниски скорости и зададената граница на вибрациите не се превишава.

Разбира се, има много полезни опции: отложен старт, бързо пране, различни програми за много видове тъкани и много други. Ако водата се изключи, режимът на готовност се активира автоматично. Основното е, че съпругата е доволна от покупката и я нарича само с умалителни думи. Между другото, ние използваме пералнята почти всеки ден, няма оплаквания.

Но има един малък недостатък. Контейнерът за прах се почиства трудно. И трябва да го чистиш всеки месец, защото... Имаме твърда вода.

Предимства

надеждност, тиха работа, ефективност.

недостатъци

Контейнерът за прах се почиства трудно.

Пералня Brandt WT 10735 E

Brandt WT 10735 E мненияМарк Зубарев

По време на работа е по-шумен от очакваното. тресе се при въртене. наистина не скача и не се движи.Измива се качествено, не можете да кажете нищо дори при бързо измиване. Подобно на много машини с горно зареждане, тя страда от изтичане на вода от вратата при отваряне. но не става на пода, така че не е страшно. Може да има повече функции, но какво да очаквам за тези пари. изпълнява основните си функции и какво още е необходимо.

Предимства

лекота на управление. измива добре. сравнително евтин

недостатъци

вода, изтичаща от капака. шумен.

Пералня Brandt BWT6410E

Ревюта на Brandt BWT6410EЕлена Тихонова

Много съм доволен от покупката. При избора търсихме вертикална; преди това използвахме и вертикална, но не искахме друга. Удобно е да зареждате пране; не е нужно да се навеждате към кошчето.

Предимства

Тиха работа. Добрата новина е, че когато прането приключи, капакът на барабана е винаги отгоре. Има много опции за инсталиране на програми, можете да зададете свои собствени параметри.

недостатъци

нито един

Всички отзиви са взети от форуми и уебсайтове!

Пералня Brandt WT 10735 E

Brandt WT 10735 E мненияДмитрий Дмитрий

Френска сглобка. Издържа 6 кг. Вертикално натоварване. Отличен набор от функции за пералня в тази ценова категория! Инструкциите са прости, качеството на измиване е отлично. Не мога да кажа нищо за надеждността, използвам го от шест месеца.

Бях малко разочарован, че вибрира много при въртене. Центрофуги на пълна скорост (1000) само в края на последното изплакване. Друг недостатък е, че барабанът не остава отгоре в края на цикъла на пране. Преди това имаше Ariston, също вертикален, в който барабанът беше стабилно фиксиран отгоре. Мисля, че това е много полезна функция за такива модели.

Предимства

Опростено управление, качествена изработка и материали.

недостатъци

Тресе се по време на цикъла на центрофугиране, барабанът не спира в горна позиция в края на прането, цикълът на центрофугиране е шумен.

Пералня Brandt WTD 6384 K

Пералня Brandt WTD 6384 KАлекс Кочетков

В този формат няма други модели с вертикално зареждане и функция за сушене, затова избрах този. Ако имаше други, не бих избрал този - пералнята няма други предимства. Шумен, тресе при въртене.

Когато стана повредата се оказа, че няма марков сервиз, майсторът е абсолютен некадърник, няма към кого дори да се заведе рекламация, фирмата всъщност не съществува. Дали е Fagor или Polar Industries, никога няма да разберете. Ще бъдете измъчвани да разплетете тази верига. Повечето сервизи не искат да го вземат, разбира се, няма документация, не можете да намерите резервни части, само ако добавите нещо на късмет и дали ще работи или не, все още е въпрос.

Предимства

вертикално зареждане + сушене

недостатъци

няма услуга

Пералня Brandt WT 12885 E

Brandt WT 12885 EВиктория Ишанина

Същият проблем като много други: прахът не се отмива. Страдах дълго време, четох форумите, накрая извикаха майстор (машината е в гаранция), той бързо затегна нещо и всичко се оправи) каза, че се дължи на транспортирането, болтовете са се разхлабили, поради това водата не е достигала до дясното отделение с праха, а е отивала само в лявото, където се поставя течният прах. Сервизният служител също ме успокои, като каза, че според него това е първата и единствена повреда))) той казва, че оборудването е надеждно, искам да го вярвам))

Предимства

качество на измиване, широк набор от функции, атрактивна външна вода, размери. не подскача при въртене

недостатъци

Шумно е, но е в банята и не ме притеснява много)))

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня