Преглед на перални LG F10B8MD

мнения LG F10B8MDПисахме много за пералните машини от бюджетен клас, намерихме причина да пишем отново и избрахме модела LG F10B8MD за това. Евтиното оборудване винаги привлича потребителите. Но в допълнение към цената, потребителят се интересува от надеждността и качеството на изпълнение на посочените функции. Потребителите говорят добре за това в своите отзиви, които виждате по-долу.

Положителен

Татяна Лют

Купих си пералня преди 6 месеца. Капацитетът е малък по съвременните стандарти, само 5,5 кг, но това е достатъчно за нас. Има нова функция за интелигентна диагностика, която все още не сме използвали. Оборудването работи тихо, тъй като няма задвижващ ремък. Ако измиването приключи, ще разберете за това чрез звуков сигнал. Кратко е, но не може да се изключи, а и звукът не намалява. Child lock не работи за всички бутони, това също е недостатък на този модел. Иначе пералнята ми харесва.

Пластилин Я, Москва

Здравейте всички! Ще споделя мнението си за пералнята, която купих преди година. Използвам го около 1-2 пъти седмично. Има следните предимства:

  • много функции, можете да перете каквото искате: детски дрехи, одеяла и вълнени дрехи. Това вероятно е било решаващо за покупката;
  • държи много, по-точно 5,5 кг, дори яке е включено;
  • нивото на шума е нормално, няма чукане или тракане, въпреки че е в нашия килер;
  • Удобно е да има индикатор за оставащото време и звук накрая, който лесно може да се изключи.

Имаше само няколко неща, които не ми харесаха в тази машина: липсата на отделен цикъл на центрофугиране, както и дълбочината. Пералнята е голяма и заема много място.

Нямам оплаквания по други въпроси и характеристики, всичко ме устройва, препоръчвам го.Пералня LG F10B8MD

Кръстникът, Нижни Тагил

Няма да описвам характеристиките на пералнята, потърсете ги в онлайн магазина. Ще се съсредоточа върху характеристиките. Товар от 5,5 кг е достатъчен за нашето семейство, което има едногодишно дете. Функциите са полезни, контролният панел разполага с цялата необходима информация, а устройството работи тихо.

Пералнята LG F10B8MD върти дрехите доста добре, всичко изсъхва много бързо. По време на употреба (шест месеца) няма повреди или проблеми. Машината идва с всичко необходимо за свързване, но входният маркуч е малко къс, само 1 m. Има и ясни и подробни инструкции.

Лесиафатих, Нефтекамск

Приятели ме посъветваха да си купя машина LG F10B8MD, което и направих. Не съжалявам за покупката, всичко е наред. Пере до 5,5 кг, центрофуги на 1000 оборота в минута, доста различни програми, включително грижа за здравето, пране на спортни дрехи. На максимална скорост стои мирно, не шуми, не подскача. Радвам се, че двигателят е с 10 години гаранция. Недостатъкът е, че няма място за закрепване на дренажния маркуч и кабела към машината. Бях доволен от цената и простите контроли.

Юлия, Подолск

Използвам тази пералня от дълго време, така че мога уверено да кажа, че не съжалявам за покупката. Имаме го вътре малка баня, размерите бяха нормални. Прането е като песен, има куп режими, накрая свири мелодия, а по време на процеса всичко е тихо и спокойно. Щастлива съм с нея.

Дарфи, Владимир

Старата техника се развали, сега имам тясна пералня LG F10B8MD, от която съм много доволен. Натоварването е малко, но достатъчно. Удобен е за управление. Благодарение на различните режими можете да изперете всичко. Дори се опитах да изпера голямо одеяло, всичко мина добре и то също беше изцедено. Не отне много време да изсъхне след измиване. Завъртането се регулира по желание. Ако искате евтино, висококачествено оборудване, помислете за тази машина.

Отрицателна

Ваплав, КраснодарМашина LG F10B8MD

Когато намерих мястото си на пребиваване, първото нещо, което реших да купя, беше автоматична пералня, а също и хладилник. Живеейки с моята приятелка (бъдеща съпруга), видях достатъчно миене на ръце. Веднага се спряхме на марката LG, тъй като чухме отзиви от клиенти и приятели, те също говорят добре за марката Samsung, родителите ни имат такава от 5 години.

Харесаха ми характеристиките на закупената машина, много режими, определяне на времето за пране според теглото на прането. Но недостатъците на тази техника ме притесняват. Първият е гумени крачета; пералнята все още се движи от мястото си. Второ, дренажният маркуч е много къс и замяната му с по-дълъг не е толкова лесна. Маркучът за източване се спука, когато в един момент машината замръзна по време на цикъла на центрофугиране, все пак трябваше да сваля маркуча, сега сам ще монтирам по-дълъг.

dima1488, Самара

Купих пералнята преди почти година. Почти веднага барабанът започна да бие толкова силно, че съседите го чуха. Машината пере добре, но не я препоръчвам.

Производителите отказват да приемат обратно дефектни стоки.

ЛДимак

След като прочетох информацията за тази машина, повярвах на хората и я купих. Тя не е тиха, както много хора пишат. В барабана е останала вода, която може да изтече. Освен това при изплакване се събира толкова малко вода, че прахът не може да се изплакне. Не е ясно колко време остава до края на прането; като цяло не препоръчвам тази пералня на никого.

Ческидова Ксения, Москва

Основният критерий за покупка беше да се предпази машината от деца по време на пране. В действителност това се оказа профанация, тъй като не всички бутони са блокирани, а основният е бутонът за изключване, при натискане всичко се нулира напълно. Загряването до температура от 95 градуса е възможно само в "Бебешки дрехи" режим. Автоматичното изчисляване на времето не работи добре и не е необходимо.Впечатлението беше, че прането беше лошо изплакнато, тъй като миришеше на прах.

Изстисква добре, но не на сухо, но е много тихо. Лошото е, че след центрофугиране мирише на пластмаса и чорапи, шалове и други дребни неща се забиват в маншета. Освен това в ластика остава вода, която трябва да избършете още преди да извадите прането. По-добре е да не перете деликатни предмети в машината. Не препоръчвам тази машина.

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня