Преглед на перални LG M10B8ND1

ревюта LG M10B8ND1Не е нужно да търсите надалеч, за да намерите тънката пералня LG M10B8ND1. Можете да го намерите във всеки близък магазин за техника. Но има много по-сложен въпрос: струва ли си да купите такава машина? Как можете да разберете дали този модел е добър или не, дали е подходящ за пране на големи предмети или ще стане надежден помощник за майка с много деца? Само потребителите могат да отговорят вярно на всички тези въпроси; ще видим отзивите им.

Положителни мнения

Алена, Вологда

Удивително тиха пералня, не съм виждал такава досега. Когато дойдох в хипермаркета за домакински уреди, веднага помолих управителя да ми покаже тихите модели, тъй като детето ми много се страхуваше от пералнята. Отне много време да избирам, накрая той ми показа LG M10B8ND1 и аз се „разтопих“. В допълнение към тихата работа, бях пленен от голямото натоварване на барабана - 6 кг и висококачествено въртене.

Минаха 1,5 години. Машината ми премина през обширни тестове и се представи добре. Работи наистина много тихо, дори не затварям вратата на банята, има усещане за лек фонов шум, но синът ми изобщо не се страхува и това е най-важното. Измива добре, страхувах се, че трудно ще поема праха от тавата, но всичко е наред. Но имаше проблеми с вратата на люка, но това са дребни неща. Препоръчвам на всички да ползват пералня LG M10B8ND1!

Люкът започна да се затваря зле през последните два месеца. Решавам проблема като натискам капака с ръка докато се чуе щракане.

Сергей, Москва

Добра пералня, здрав корпус и качествен контролен панел, това веднага си личи. Освен това напоследък цената му падна значително, така че продажбите на модела са се увеличили 3 пъти, така ми каза продавачът.Реших да се доверя на хората, защото ако пералнята беше лоша, те нямаше да я купят. Машината пере купища пране без проблем вече 5 месеца. Аз съм щастлив, жена ми е щастлива, какво друго ви трябва?

Елена, ВологдаКонтролен панел LG M10B8ND1

Много мощна пералня, поне в сравнение с Индезит, която упорито ни пробутваха, но я отхвърлихме. В интернет има много оплаквания за тази машина, но напротив, има много положителни мнения за LG. Взехме LG M10B8ND1 и веднага ме изуми, премахвайки стари петна върху детски неща. Качеството на пране е несравнимо, а в комбинация с добър прах се случва истинска магия.

Татяна, Москва

Тази машина има проста и удобна защита от деца. Първоначално не знаех, а малкият ми започна да пере няколко пъти без нас, беше ужасно. Сега използвам тази функция и всичко е наред. Изборът на програми за пране е просто огромен. За всеки вкус и тип материя има по нещо, дори и за вълнените изделия има режим. Прането е почти винаги безупречно, само веднъж имаше петна по ръкавите на ризата на съпруга ми, така че сега се опитвам да изпера трудни петна предварително, преди да сложа артикула в машината. Пералнята е стандартна, може да я вземете.

Олга, Санкт Петербург

Изобщо не съжалявам за покупката, въпреки че мина около година. Всеки месец откривам нещо ново в тази пералня и се радвам като дете, защото тази техника прави живота ми много по-лесен. LG M10B8ND1 е сменен Пералня Candy, който работи 6 години. В сравнение със старата ми машина, тази:

  • има максимално натоварване на барабана с 2 кг повече, което е много забележимо;
  • по-малко шум, разликата е малка, но забележима;
  • има повече програми за измиване и тези програми са търсени, няма допълнителен „боклук“;
  • има хубав външен вид.

Отрицателни мнения

Иван, Омск

Когото и да питам, никой не може да каже лошо за тази пералня.Като цяло хората имат много добро мнение за пералните на LG, но аз не бих бил толкова сигурен. Ще ви разкажа моята история. Всичко започна преди шест месеца, когато си купих пералня LG M10B8ND1, измих я първия месец без никакви проблеми и дори успях да се зарадвам на успешната покупка. Изглежда, че е измамен. Минаха още две седмици и машината спря да се включва.

Обадих се на сервизен техник, който бързо пристигна, прегледа машината и каза, че трябва да я закараме в сервиз за ремонт. И така всъщност до ден днешен не мога да си издраскам пералнята, защото майсторите протакат ремонта под всякакъв предлог. Мисля, че там има нещо сериозно и просто си играят на време. Вече написах иск и сега отивам в съда, изглежда няма друг изход. Не препоръчвам да купувате тази пералня.

Мой познат механик намекна, че модулът за управление на машината просто е изгорял, а сервизните техници не искали да сменят безплатно скъпа част, „мариновали“ клиента, искали да измъкнат пари от мен, но нямаше да работи!

Лариса, БелгородДозатор LG M10B8ND1

Тази машина разкъсва прането, така че я върнах в магазина след една седмица употреба. Жалко, че нещата са повредени, но явно не можете да направите нищо по въпроса. Съжалявам, че не проверих веднага вътрешната повърхност на барабана. Всичко, което беше необходимо, беше да прокарате ръката си върху него. Там имаше две дузини бръчки, почти като на ренде, можете да настържете зеленчуци за пържене. Ужасна пералня, оценка 2 точки, и то само от уважение към известната марка.

Елена, Краснодар

Качеството на измиване е лошо, барабанът чука много силно, когато се върти, и като цяло мълча за цикъла на центрофугиране. Не намерих никакви предимства на тази пералня, това е просто ужасен модел.Ще се опитам да върна пералнята в магазина и ако не я вземат, ще я продам на някого, определено няма да я използвам.

В заключение, нямаме много какво да кажем, освен че виждате всичко сами. Някои хора гласуват за тази машина, но има и малък брой противници на тази технология. Крайното решение е ваше!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня