Ревюта на таблетките за съдомиялна Bio Mio

прегледи на таблетки Bio MioИзвестно е със сигурност, че много потребители свързват екологично чисти продукти за миене на съдове, предимно таблетки за съдомиялни Bio Mio. Има два варианта: или това е стереотип, наложен от рекламодателите, или това е наистина екологичен и ефективен продукт, достоен за вниманието на всички. Коя от тези опции е правилната ще ни бъде предложена от отзиви от клиенти, които знаят от първа ръка за тези таблети.

Току що започнах да го използвам

Марина, Твер

Обсебен съм от екологични хапчета с причина. Факт е, че малкият ми син има тежка алергия към прахове и таблетки за съдомиялни. Разбрахме за това едва когато съдомиялна Kuppersberg GSA 489. С него си купих една опаковка Санит на прах. Синът не можеше не само да яде от съдовете, измити с този прах, но дори не можеше да влезе в кухнята веднага след като изми съдовете. Ужасно. След това опитах куп различни прахове, включително таблетки. За съжаление, евтините таблетки и прахове трябваше да бъдат изключени.

Първият път не знаехме, че синът ни е алергичен към прахове и таблетки за миене на съдове и едва не завърши зле. Дори се наложи да викам линейка, мислех, че самата аз ще умра от стрес.

Наскоро попаднах на таблетки BioMio. Тялото на сина ми реагира нормално на тях. Без обриви и отоци, за което много се радвам. Той дори се опита да държи тези капсули в ръцете си, без отрицателен ефект. И така, от нашия собствен горчив опит разбрахме, че Bio Mio са наистина хипоалергенни таблетки. Какво друго харесвам в тях?

  1. Съдовете изобщо не миришат след измиване.
  2. Таблетките се разтварят моментално дори в студена вода.
  3. Таблетките съдържат много активно вещество, така че често хвърлям половината вместо цяла таблетка.
  4. Таблетите са добри и се продават на разумна цена.
  5. Капсулите измиват много добре съдовете, дори и тези с проблемни петна.

Много се радвам, че открих тези хапчета. Може да изглеждам като странник за някои. Но имайте предвид, че познавам съдомиялна машина едва от шест месеца и за мен това е напредък.

Ангелика, Москва

Най-нормалните таблетки за съдомиялна са Bio Mio. Съдовете с тях се измиват добре и няма лоши неща като хлор вътре. Капсулите се произвеждат в Европа и се опаковат в Русия, което се отразява на тяхната цена. Правоъгълните таблетки се побират лесно в отделението за капсули в съдомиялната машина. Те се разтварят, равномерно насищайки водата с активни вещества, които премахват мръсотията. Не ги използвам отдавна, но със сигурност ще кажа, че от сега нататък не се интересувам от други таблетки и прахове.

Татяна, Псков

Моята приятелка от форума Валентина ми препоръча таблетките за съдомиялна BioMio Bio-Total 7 в 1. Пробвах ги буквално веднага и останах много доволна от резултата. Чистят много по-добре от всички, които съм купувала досега. Благодаря много за добрите съвети!

Използван няколко месеца

Галина, Ростов на Дон

Вече изразходих пет опаковки таблетки Bio Mio. Много са чудесни, измиват всичко, разтварят се напълно и не миришат на химия. Само завчера си купих две нови опаковки. За да спестя малко пари, се опитвам да отрежа таблета в случаите, когато съдовете не са много мръсни. Опитайте тази капсула и сами ще се убедите, че тя е отличен заместител на праха.

Лидия, Смоленск

От екологичните таблетки Bio Mio е най-евтиният или един от най-евтините. Наскоро имаше промоция за тях, успях да ги купя с 15% по-евтино, за което много се радвам. Те са доста мощни и могат да преодолеят дори засъхналата мазна кора. Не ме е страх да пера дори детските играчки с тях.

Ирина, Екатеринбург

Датските таблетки от марката Bio Mio ми пасват идеално. Те измиват перфектно съдовете и действат дори срещу силни замърсявания. Таблетките са опаковани в индивидуална опаковка, която се разтваря във вода, така че не е необходимо да разопаковате брикетите, можете веднага да ги поставите в съдомиялна машина. Bio Mio е неефективен срещу петна от чай и кафе.

Между другото, не съм срещал продукти, които биха могли да се справят с петна от чай и кафе върху чаши. В най-добрия случай плаката става значително по-бледа.

Александър, МоскваБио Мио таблетки

Сега купувам много перилни препарати от онлайн магазини. По-евтини са и имат доставка. За първи път взех BioMio Bio-Total 7 в 1 преди 4 месеца. Използвах евтини прахове за миене на съдове, но напоследък станаха още по-лоши, така че неохотно трябваше да ги откажа. Bio-Total 7 в 1 се продава на средна цена, често има промоции, така че не останах на загуба, но качеството е отлично.

Иван, Новосибирск

Bio Mio може и да са екологично чисти капсули, но дори не се доближават до Finish като ефективност. Това обикновено се случва, когато се използват екологично чисти заместители вместо ефективна химия. Разбира се, обичам природата, но не съм съгласен да я опазвам и в същото време да живея с планина от мръсни съдове. Няма да купя това отново и не ви го препоръчвам!

Използва се от 1 година

Валентина, Красноярск

Някои хора се отчайват от състава на таблетките Bio Mio.По-специално, вчера един приятел ме посети и прочете състава на таблетките върху опаковката. Тя беше много объркана от имената „Кислороден избелващ агент“, „Нейонни повърхностноактивни вещества“ и „Поликарбоксилати“. Всъщност под тези имена се крият напълно безопасни вещества. Освен това концентрацията им в таблетките е много малка, но заедно те ефективно се справят с много замърсители. Вече година и половина ги пия тези хапчета и съм много доволна!

Валери, Липецк

Без миялна машина нашето семейство щеше да има проблеми. Три деца мръсни чинии, чинийки и чаши буквално веднага след измиване. Трябва да пускам машината три пъти на ден и без нормални таблетки би било лошо. Със съпругата ми открихме Bio Mio преди около две години, може и повече, не помня точно и оттогава не сме се разделяли с тях и ги препоръчваме на всички. Това са добри, хипоалергенни капсули, които се измиват добре.

Алексей, Новоросийск

Използвам тези таблети от много дълго време и съм много доволен от качеството и цената им. Първо ги купих, защото са произведени в Дания. Мислех, че датчаните няма да са толкова отвратителни за миенето на чинии и изглежда не съм сгрешил. Моето мнение е следното: таблетките са отлични, трябва да ги опитате поне веднъж!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня