Ревюта на таблетки за съдомиялна Paclan Brileo

Отзиви за Paclan Brileo таблеткиТаблетките и капсулите за съдомиялни са добри, защото съдържат препарат за миене на съдове, сол и препарат за изплакване. Много е удобно да хвърлите една капсула, да заредите съдовете и да инсталирате програмата и най-важното е, че не е необходимо да съхранявате няколко опаковки от различни продукти. Но всички тези предимства са от значение само ако продуктът е добър. Чудя се дали таблетките за съдомиялна Paclan Brileo могат да бъдат включени в списъка с добри продукти? Сега ще се опитаме да разберем от потребителските отзиви.

Положителен

Людмила, Чебоксари

Не най-евтините таблетки за съдомиялна машина; в крайна сметка пакет от 58 броя струва 11 долара 30 цента. Но мога да кажа, че това са много добри таблети, които наистина си заслужават. Защо казвам това?

  1. Paclan Brileo е просто убиец на замърсяването. Успя да почисти халбата на мъжа си, в която вари чифира си от първия път и това, повярвайте ми на думата, е голямо постижение.
  2. Таблетките внимателно измиват крехките стъклени предмети, без да оставят следи по тях, те стават прозрачни като вода от поток.

Няколко пъти, поради неправилно избрана програма, таблетките не се разтвориха напълно, но съдовете бяха безупречно чисти.

  1. Продуктът е изключително ефективен, но не оставя никаква миризма. Не мирише дори по време на миене, няма и следи от миризма по съдовете.
  2. Таблетката може да бъде разделена на части. Винаги мия с половинка и чистотата на съдовете не страда от това.

Със сигурност ще купя тези хапчета, защото съм убеден в тяхната ефективност и безопасност. Давам му пет плюса за качество!

Валентина, Кострома

Съдейки по написаното на опаковката, таблетките отговарят на изискванията за качество на Европейския съюз. Въз основа на моя собствен опит мога да кажа, че таблетките са добри. Придават на чистите съдове блестящ ефект. Дори и плътно изсъхналата храна не е проблем за този продукт, въпреки че моята съдомиялна машина има режим на предварително накисване за такива случаи. Препоръчвам Paclan Brileo на всички!

Родион, Москва

Таблетките Paclan Brileo са много по-добри от гела. Пробвах и двете. Тези таблети могат лесно да се конкурират с известни марки и в някои отношения са дори по-добри. Не съм сигурен в тяхната екологичност и не ме интересува. Вече поглъщаме много всякакви химикали. Така че всеки, който се храни бързо като мен, вече има цялата периодична таблица в тялото си. Paclan Brileo измива добре и не оставя следи, можете да го вземете!

Екатерина, Тамбов

Използвам съдомиялна от три години. Първоначално не обърнах внимание на хапчетата, смятайки ги за начин да привлекат повече пари от собствениците на съдомиялни машини, но след това се заех с това и го взех Завършете таблетки. Преди няколко месеца пробвах нов продукт – Paclan Brileo и много ми харесаха тези таблетки. Те са по-евтини от Finish и много по-добри по ефективност. Много се радвам, че намерих този инструмент!

Матвей, Санкт Петербург

Съвсем нормални таблетки. Те мият добре чиниите, не намерих никакви недостатъци там, цената също ме устройва доста добре. Нищо забележително. Бих искал производителят да направи икономичен пакет, поне за 150 таблетки - купете го и го забравете за една година! Пет точки!

Ирина, СтаврополPaclan Brileo таблетки

Този продукт не оставя следи по съдовете и почиства просто магически. Струва ми се, че тайната е в европейското качество. Един приятел написа във форума, че тези хапчета вече са започнали да се фалшифицират, но изглежда не съм срещал фалшификати. Бъдете внимателни, проверете баркода с помощта на вашия смартфон, като изтеглите специална програма. Тя ми помага много в живота.

Оксана, Курск

Дълго време обяснявах на баба си защо е изгодно да купувам таблетки Paclan Brileo. Тя все ми хленчи, че са скъпи, но качеството им е извън съмнение.Ако помислите внимателно, се оказва, че тези таблетки не са толкова скъпи, защото никога не мием съдове с цяла таблетка, което означава, че една капсула е достатъчна за две мивки. Оказва се, че 56 таблетки са достатъчни за 112 пранета. Почти 4 месеца можете да миете чинии всеки ден с една опаковка таблетки. Е, не е ли страхотно!

Отрицателна

Полина, Москва

Един приятел ми продаде таблетки Palcan Brileo All in One SILVER, но те изобщо не действат и освен това дори не се разтварят. Какво ги натискат от там? Вероятно направен от бетонни стърготини. Твърди се, че торбата е водоразтворима, но всъщност след три часа торбата не се е разтворила напълно. В Европа вероятно използват солна киселина вместо вода за миене на съдове. Нека си го измият с Паклан.

Наталия, Новосибирск

Няма да купувам Palcan Brileo отново, тъй като тези таблети работят ужасно. Не се разтварят и не се отмиват. Парите на вятъра. Добре че си купих малка опаковка.

Валентин, Санкт Петербург

Ще изкажа мнението си за таблетките Palcan Brileo, които имах нещастието да пробвам преди няколко седмици. Взех ги само защото в магазина свършиха Finish, което се случва много рядко. Имах нужда от таблетки за съдомиялна машина, но ме мързеше да отида до близкия магазин. Накратко, взех го и го изхвърлих на следващия ден. Все едно да сложиш парче натрошен камък в пералня. Може би трошен камък би бил по-полезен. Не го препоръчвам!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня