Отзиви за перални Zerowatt

Пералня ZerowattПонякога много добри продукти се произвеждат под малко известни марки. Пералните Zerowatt са точно такъв случай. Само преди 3 години само малцина избрани знаеха за тези перални машини; сега потребителите постепенно се запознават с това оборудване и вече изразяват мнението си, като оставят отзиви. В тази статия сме предоставили някои от тези прегледи, за да можете да получите по-пълна представа за пералните машини Zerovat.

Zerowatt OZ4 1061D1/2-07

Юлия Полухина

Дата на закупуване: март 2015 г.

Предимства: много тих, измива нещата ефективно, изстисква старателно.

Недостатъци: тромав монтаж, изработен от очевидно нискокачествени материали.

ZEROWATT OZ4 1061D12-07Учихме различни с един приятел перални с предно зареждане, исках да купя нещо евтино, но повече или по-малко високо качество. Пералнята Zerowatt OZ4 1061D1/2-07 привлече вниманието ми, но те не обърнаха особено внимание на компанията, защото не знаеха нищо за нея. Мой приятел разбира технологията, той го разгледа от всички страни, разговаря с продавача и издаде заключение - можете да го вземете, въпреки че отбеляза, че монтажът на пералнята е „тромав“ и тялото е слабо.

Имахме съмнения, но все пак купихме този модел. Ще ви кажа откровено, още не съм съжалявал за нищо. Основното е, че машината е изненадващо тиха. В паспорта на машината пише, че нивото на шума при центрофугиране е 76 dB, както и предишната ми машина Samsung. Но в действителност изобщо не се чува; в сравнение със Samsung разликата е осезаема. Качеството на пране е много високо, ризата е изпрана без петна от трева дори без накисване (много изненадващо). Цикълът на центрофуга също е добър, дрехите са леко влажни след края на програмата за пране.

Бих могъл да дам оценка пет на пералнята Zerowatt, ако не бяха няколко очевидни недостатъка. Вратата на люка не се отваря, когато чекмеджето за прах се издърпа; Никога не съм виждал това в нито един модел пералня от който и да е производител, затова му давам оценка 4.

Лариса Василиевна

Дата на закупуване: януари 2015 г.

Предимства: прости контроли, много програми за измиване, приличен товар, не вибрира и не се люлее по време на работа, ниска цена.

Недостатъци: няма екран, не е ясно колко време остава до края на прането.

Купих пералнята Zerowatt OZ4 1061D1/2-07 точно преди година. Доволен до лудост, страхотна машина и много евтина. Има целия необходим набор от програми, като някои скъпи Hans, и измива просто превъзходно, особено връхни дрехи. Изпрах ски костюм на стара машина, изглеждаше ми някак тъп, изпрах го на Zera, стана много по-светъл и много мръсотия излезе от него. Натоварването на барабана е прилично, всичко е включено.

Отделно можем да кажем, че машината не е шумна, въпреки че я имам в банята и оттам практически не идват звуци. Единственото нещо, което ми се струва много неудобно е липсата на екран. Като цяло не е ясно колко остава до края на прането; трябва грубо да запомните колко време работи всяка програма. Иначе всичко е наред, много съм доволен и давам оценка 5.

Zerowatt OZ4 1071D1/2-07

Павел Сергеев

Дата на закупуване: август 2015 г.

Предимства: включено е много пране, има ускорен режим на пране за 30 минути и режим за 44 минути, докато качеството на пране е отлично. Има автоматично претегляне, люкът се отваря на 1800.

Недостатъци: шумно черпи вода, изпълнението на някои програми отнема неоправдано много време.

ZEROWATT OZ4 1071D12-07Преди да купя пералня, проучих рецензии на различни сайтове за продажба и реших да разгледам евтини машини Zerowatt OZ4 1071D1/2-07. Хората пишат отзиви, че пластмасата им е с лошо качество, че са грозни на вид и лошо направени.Съгласен съм за пластмасата и метала, наистина изглежда много крехко, но не мога да кажа нищо лошо за външния вид и монтажа. Вече пет месеца пера - няма проблеми. Товароносимостта на машината е впечатляваща - 7 кг, живея сам, така че това натоварване ми е повече от достатъчно.

Харесва ми, че машината има 2 режима на ускорено пране, които много обичам да използвам. Можете да изперете нещата бързо и качеството на измиване като цяло е отлично. Има автоматично претегляне и люкът се отваря широко; ако смятате, че това е евтин модел, се оказва, че покупката е много изгодна. Машината има програми, които работят до 4 часа, ужасно дълго, не разбирам защо са необходими и каква е ползата от тях, така че просто не ги използвам. Понякога е досадно, че машината Zerowatt OZ4 1071D1/2-07 работи много шумно, когато изтегля вода в резервоара, но когато мие и центрофугира, работи тихо. Давам 5 на машината.

Zerowatt OZ3 0841D

Ирина Видинеева

Дата на закупуване: 20 май 2015 г.

Предимства: ниска цена, приличен дизайн, пере и центрофуги нормално.

Недостатъци: куп безполезни програми, които не работят нормално.

Zerowatt OZ3 0841DПри закупуването на пералня цената беше определяща за мен. Като цяло имаше проблем с парите, а старата машина беше напълно разбита. Въпросът беше ясен: купете всяка автоматична машина с предно зареждане, стига да е по-евтина. Мениджърът препоръча Zerowatt OZ3 0841D, като каза, че ще бъде най-евтиният в продажба и че има същите функции като машина от среден клас. Наистина нищо не разбрах, но се поддадох на убеждаване.

Пералнята Zerowatt OZ3 0841D се оказа много добра. Външно изглежда много приличен, пере, изплаква и центрофугира по-добре от старата ми машина. Изтеглянето може да е по-голямо, но като цяло е достатъчно. Има програми за пране, които наистина са необходими, като „експресно пране“ или „предпране“. Но има програми, например „пране на вълна“, които изобщо не са необходими. Веднъж пуснах такава програма за пране на два вълнени шала и машината бърбореше и бърбореше, докато не издържах и спрях процеса. Рейтинг 4.

Обобщавайки, отбелязваме, че прегледите на пералните машини Zerowatt не се срещат често в интернет, тъй като малко потребители купуват такова оборудване и още по-малко хора пишат отзиви за него. Въпреки това, някои хора го правят и им благодаря за това.

   

10 читателски коментара

 1. Gravatar zaaq заак:

  Купих пералня Zerowatt преди около 8 месеца. След първата седмица на работа вратата спря да се затваря, а след 2 месеца спря да тече вода. Д...мо рядко.

 2. Граватар Олег Олег:

  zaaq: Какво представлява моделът Zerovat?

 3. Граватар Людмила Людмила:

  Купихме машина Zerovat преди почти 20 години. През това време 2 пъти го ремонтирахме сами. Смениха лагера и направиха други дребни ремонти. Все още измива страхотно. Време е да си купите нов. Но в сравнение с него всички перални губят по някакъв начин. Няма ненужни функции или програми. Можете да спрете и да докладвате прането, което е важно. Все още харесвам външния вид и дизайна. Пластмасата е отлична. Не знам кои Zerovat произвежда сега, не съм ги виждал в магазините. Ако имаше подобна пералня в продажба, бих я купил без колебание.

 4. Граватар Анонимен Анонимен:

  невероятно! 21-ва година!!! Работи като часовник! Купих я през 1996 г. Имам тази хубава пералня вкъщи!

 5. Граватар Нина Нина:

  Купихме пералнята през 1996 г. До сега трие като часовник. Нямаше нито една сериозна повреда..С изключение на смяната на маркучите. Страхотна машина. Време е да го смените, но е жалко. В края на краищата през това време никога не съм те разочаровал!

 6. Граватар Анабел Анабел:

  Истински италиански – ZEROWATT LediZero. 19 години без нито една повреда – изобщо! Сега ги няма, жалко!

 7. Граватар Инга Инга:

  Любимата ми пералня 🙂 Купих я през 1996 г.... 22 години? Започна да тече. Развихме задния капак и изглеждаше, че тече черна гумена тръба с много сложен дизайн. Търсихме резервни части и не можахме да ги намерим. Увиха го във фумлента, но не помогна. Тъга. Бих си купил отново такава пералня, но не мога да я намеря никъде 🙁

 8. Gravatar на Kei Кей:

  Кажете ми, купих пералнята преди 3 месеца. Започнах да се мия, а тя го напълни с вода и веднага го източи. Каква е причината?

 9. Граватар Анонимен Анонимен:

  Дори не си и помисляй да приемаш тези глупости! Отнема много време за изтриване, сякаш едновременно копае криптовалута!

 10. Граватар Валери Валери:

  Zerovat sx 603. Закупен 1998 г. Смяна на копчето за отваряне на люка, стартов кондензатор и два пъти почистване на спиралата на помпата. Трябва да използвате скъп прах, да почистите филтъра и да изчакате поне час между измиванията. Когато чистех охлюва, прегледах машината отвътре. Механичен е, няма нищо особено за счупване, само естествено износване. А в съвременните перални има електроника навсякъде. Плюс маркетинг, дългосрочното качество е проектирано за 5-7 години и купете нов. Най-смешното нещо е рекламата „10 години гаранция на двигателя“. Това е като "кой ще умре по-бързо, магарето или падишахът?"

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня