Свързване на пералня Candy Smart към вашия телефон

Свързване на пералня Candy Smart към вашия телефонМодерните машини Candy Smart могат да се управляват чрез смартфон. Това отваря вратата за потребителите да започнат да мият, докато са далеч от дома. Системата също така ще може да диагностицира пералнята и да показва в приложението всички открити неизправности, което е много удобно, ако „домашен асистент“ се повреди.

Ето защо много потребители се чудят: как да свържат пералня Candy Smart към телефона си? В този процес няма нищо сложно; всеки може да сдвои притурката и машината. Нека да разгледаме нюансите.

Свързване на смартфон и пералня

Свързването на машината към телефона се извършва по различни начини, в зависимост от модела на машината и софтуера на самата притурка. Подробен алгоритъм за сдвояване на пералната машина и смартфона е даден в инструкциите за оборудването. Ще ви кажем как можете да свържете устройствата едно с друго.

Не забравяйте да свържете SMA към Wi-Fi мрежа, за предпочитане същата, от която работи смартфонът.

Алгоритъмът на действията при свързване на пералната машина Candy Smart към телефона ще бъде както следва:

 • изтеглете приложението Candy Simply-Fi на телефона си;изтеглете приложението Kandy
 • отидете на официалния уебсайт на Kandy и създайте акаунт;регистрирайте се на уебсайта на Kandy
 • свържете устройството към Wi-Fi; за да направите това, изберете „Настройки“ в менюто и след това съответното име на мрежата;
 • стартирайте изтеглената програма на телефона си, влезте в приложението;
 • Изберете своя SMA модел от предоставения списък;
 • въведете серийния номер на машината (можете да го видите на табелката или в инструкциите за пералната машина).възможностите на машината Candy Smart

След това телефонът трябва да намери машината. След приключване на проверката на връзката пералнята ще се свърже със смартфона - на екрана на мобилното устройство ще се покаже съответно известие. След тези стъпки можете да управлявате устройството дистанционно.

Някои перални машини от серията Kandy Smart са оборудвани със специален NFC сензор. В този случай сдвояването на устройства е още по-лесно - просто трябва да създадете личен запис на уебсайта на Candy в услугата Simply-Fi и да докоснете вашия смартфон до контролния панел.

Защо да „въвеждаме“ пишеща машина в телефона?

Много потребители не разбират защо трябва да свързват пералня към мобилно устройство. Всъщност това е много удобна опция. Наличието на връзка между пералня и смартфон има няколко очевидни предимства:

 • машината може да се управлява дистанционно;
 • взаимодействието с пералнята става по-удобно;
 • можете да получите цялата информация за работата на машината по всяко време, дори когато сте далеч от дома;
 • Някои проблеми, които възникват по време на измиване, могат да бъдат отстранени дистанционно;
 • В случай на повреда системата за самодиагностика ще провери компонентите на машината и ще предаде информация за всички открити неизправности към приложението.защо да свързвате телефона си с Kandy

Говорейки за недостатъците на тази функция, основният е невъзможността да се контролира пералната машина, ако има проблеми с мрежата. Ако няма достъп до интернет, връзката няма да се осъществи. Още няколко недостатъка:

 • Възможно е да има забавяне в показването на данни на вашия смартфон поради мрежови проблеми или други технически проблеми;
 • Можете да се справите само с определени оперативни повреди дистанционно; по-голямата част от грешките могат да бъдат разрешени само лично.

Приложение за свързване на мобилно устройство и пералня е достъпно за безплатно изтегляне. Затова препоръчваме да инсталирате програмата на телефона си и да се опитате да се свържете с машината. Повечето потребители отбелязват, че използването на смартфон за управление на работата на машината всъщност е по-удобно.

Ревюта на машини Candy Smart

Пералните машини Kandy са доста популярни сред купувачите. Голямо търсене на модели от линията бонбони Умен се дължи преди всичко на ниската им цена. Въпреки „бюджетното“ оборудване, тези машини се отличават с луксозен „софтуер“ и добро качество на измиване.

Преди да закупите конкретен SMA, струва си да прочетете потребителските отзиви за този модел. По този начин можете да разберете предварително как дадена машина се сравнява благоприятно с други. Нека ви кажем на кои перални Candy Smart можете да се спрете.

Анастасия, Москва

Вече шест месеца използвам модела Candy Smart CSS34 1062D1-07. Купих го за $150. Първото нещо, което искам да отбележа, е огромният брой режими на пране. За 6 месеца дори нямах време да пробвам всички програми. Машината предоставя алгоритми за грижа за връхни и детски дрехи, пердета, хавлии, дънки, спално бельо и ризи. Много допълнителни функции: Smart CSS34 1062D1-07

 • отстраняване на петна;
 • накисвам;
 • обработка с пара;
 • избелване.

В допълнение към основните 16 режима на пране могат да се добавят допълнителни програми към SMA чрез приложението Simply-Fi.

Изтеглих мобилното приложение, за да свържа машината към моя смартфон, и то се превърна в истинско спасение! Сега зареждам неща в барабана сутрин и на работа, в късния следобед, започвам цикъла. Когато се приберете вкъщи, прането ви е чисто и може да бъде окачено да изсъхне.

Сега препоръчвам тази пералня на всички мои приятели. Дори не можех да си представя, че за такава цена е възможно да закупите модерна многофункционална машина, която може да пере абсолютно всичко! Също така останах доволен от възможността да управлявам устройството през смартфон.

Андрей, Москва

Купих пералня Candy CS4 1061D1/2 Smart Touch буквално преди 3 месеца. Досега не съм открил сериозни недостатъци. Измива нещата много внимателно, въпреки че няма много вода в барабана, но съдейки по инструкциите, това е предназначението му.

Съпругата ми и аз избрахме този модел заради разумната цена. Машината струва около $150. Разбира се, монтажът е руски, но машината измива много добре.В паметта има много програми за грижа за различни видове тъкани. Сред недостатъците мога да подчертая шума - по време на центрофуга работи малко по-силно от предишната ни пералня.Candy CS4 1061D1 2 Smart Touch

Консултантът на магазина каза, че машината е оборудвана с NFC сензор и може да се управлява чрез смартфон. Сега имам стар телефон, когато го актуализирам, определено ще пробвам тази функция. Според мен Candy CS4 1061D1/2 Smart Touch е идеален като съотношение цена/качество.

Динара Румянцева

Купих си пералня Candy CS4 1062D1/2 Smart Touch преди месец. Според мен машината си струва 100% парите вложени в нея. Безспорните предимства: компактен размер заедно с обемен барабан (6 кг), ясен интерфейс, ниска цена, отлично качество на измиване.

В машината има повече от достатъчно програми за пране. С функцията Smart Touch те са още повече. По-добре е да не бъдете мързеливи и да свържете устройството към вашия смартфон, като изтеглите специалното приложение Simply-Fi. Свързах го с телефона си и сега използването на пералнята е още по-удобно.

Сред недостатъците е шумът при теглене на вода и въртене. Но това най-вероятно е придирчивост. Ако не се миете през нощта, дори няма да го забележите. Като цяло страхотна машина за тези пари.

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня