Ревюта на прах за пране Meine Liebe

мнения за прах Meine LiebeПрахът за пране Meine Liebe е доста добре рекламиран продукт, позициониран като абсолютно безопасен, ефективен и екологичен. Името на праха предизвиква у потребителите асоциации с признато немско качество, поради което Meine Liebe бързо спечели „дебело“ парче на пазара на перилни препарати в страните от ОНД. Струва ли си или не да изберете тази пудра за себе си? Можете да отговорите на този въпрос само сами и реални потребителски отзиви, които сме събрали за вас с голяма трудност, ще ви помогнат с това.

За детски неща

Заубер, Москва

След като научи, че ще сменям праха за пране на децата си, един приятел ми подари пакет Meine Liebe. Прахът за пране на детски дрехи Meine Liebe ме изненада след първото пране.

  1. Оказа се много икономичен. На опаковката производителят пише, че 1 опаковка Meine Liebe се равнява на три опаковки обикновен прах. Изглежда, че това е абсолютно вярно.

Поръсвам 1/3 от обичайната доза прах и нещата се измиват перфектно.

  1. След пране и едно изплакване нещата почти не миришат, което означава, че прахът е изплакнат добре. Предишният прах, дори след двойно изплакване, остана в прилично количество върху дрехите.
  2. Старият прах беше много прашен. Гранулите Meine Liebe не образуват прах и следователно има по-малко алергени.
  3. Най-важното е, че изпира дори неща със стари петна. Не можех да повярвам на очите си, когато го видях. Засъхнало петно ​​от боя се отдели от ризата на малкия ми син без никакви проблеми; Дори не се наложи да използвам препарат за отстраняване на петна.

След като открих бебешкия перилен препарат Meine Liebe, загубих интерес към други продукти. Вярно, напоследък малко поскъпна, но поради ефективността си все още е изгодно да се използва.

Слава, Санкт Петербургза детски неща

Купих прах за пране на детски дрехи Meine Liebe, след като гледах рекламно видео в интернет. Обикновено реагирам доста негативно на рекламите, но по някаква причина си паднах. Е, прахът е хипоалергичен, без хлор, концентриран и цената е приемлива. Като цяло купих това „немско качество“ и ще ви кажа направо - това е загуба на пари.

Прахът се разтваря много слабо, въпреки че не се задържа върху прането. След три пранета трябваше да мия контейнера за прах доста време, защото останалата прах се беше натрупала и втвърдила на дъното на тавата. Вярвам, че висококачественият прах трябва да се разтваря добре, но това не е прах, а фалшив фалшификат, няма да го купя отново.

Белка, Новосибирск

Meine Liebe беше много по-добър за детски неща. Само преди 2 седмици си купих две нови опаковки и останах ужасно разочарован. Първо, съставът на праха се промени, появиха се оптичен избелител и някакъв ужасно миризлив аромат. И второ, прахът Meine Liebe започна да се измива по-зле. Подозирам, че съм купил фалшификат, спешно трябва да разбера какво е какво!

Юлия, Москва

В сравнение с пудрата Ушата бавачка, Meine Liebe е просто перфектното лекарство. Въпреки че ушатата е по-евтина, благодарение на нея с детето ми се озовахме в болница заради тежки алергии. Този инцидент ме накара спешно да потърся заместител, тъй като освен праха използвах и сапун, както и гела за пране Eared Nanny. Meine Liebe не мирише и не предизвиква алергии и измива много по-добре, стига цената да не е непосилна ще го ползвам.

Универсален

Алевтина Петровна, Москва

Веднага след като си купих нова пералня, не можех да спра да се оплаквам колко лошо пере. Разбира се, удобно е, заредих прането и след това извадих вече изцеденото, но след такова пране пастелното бельо става някак сиво.Дори не можех да си помисля, че не е колата, а пудрата. Купих Meine Liebe за цветни и бели дрехи и чаршафите спряха да се развалят. Сега си остават бели както преди.

Милена, Москвауниверсален Meine Liebe 1

Meine Liebe Universal е съвсем нормална пудра, но за тези пари искаш нещо повече. Забелязах, че за максимален ефект трябва да се пере в почти вряща вода, 90 градуса и нещо, но това води до разваляне на нещата. За себе си реших, че ще използвам тази пудра само от време на време. За ежедневно пране имам по-евтин продукт.

Ирина, Волгоград

Наскоро си купих хубава немска пералня от Аег, та си помислих, че да налея сарма в нея е все едно да напълня спортна пералня с 80% бензин. След като рових известно време в интернет, попаднах на немската пудра Meine Liebe. Реших, че е добре да се пере в немска машина, с немски прах.

Когато го опитах, се оказа, че свойствата му надминаха всичките ми очаквания. Без много надежда реших да изпера старата си блуза със стари петна и след като я изпрах, тя стана много по-светла, а петната изчезнаха без следа. Сега приемам универсалното Meine Liebe през цялото време и наистина съжалявам, че не го опознах по-рано.

Прахът за пране не се разтваря добре в студена вода.

За бели неща

Яна, Иркутск

Meine Liebe за бяло бельо ми беше продадено от продавача заедно с почистващ препарат за пералня, защо го купих. След като отворих опаковката, веднага разпръснах малко прах на пода. Разбирам, че вината е моя, но производителят може да направи опаковката по-удобна; все пак този прах се прави в Дания. Вътре нямаше мерителен съд. Това като цяло е изненадващо, тъй като дори евтините руски прахове имат лъжица или мерителна чаша в опаковката.

Последната капка беше, че прахът не изми ризата на съпруга ми, въпреки че нямаше специални петна по нея.Изпрах ризата си с обикновен прах и цялата мръсотия се отлепи без никакви проблеми. Давам на този прах не повече от две точки от пет, но дори и тогава това е много. Оставете датчаните да си перат и да са доволни от това, ние нямаме нужда от такава „доброта“!

Сметанка, Екатеринбургза бели и светли дрехи

Колкото и прахове за пране на бели дрехи не съм имала никакви проблеми. Пробвах на прах Meine Liebe и започна да действа. След пране съсипах любимата си блуза, после и ризата. Първо си помислих, че е проблем в пералнята, но щом смених праха проблемите изчезнаха. Не знам какво съдържа, но е по-добре да се пере без прах.

Светлана, Москва

Пудрата Meine Liebe пробвах за първи път преди 1,5 години. Сега, като опитен потребител, мога да споделя опита си с начинаещи. Накратко пудрата е много добра. Наистина е хипоалергичен, това е тествано върху моето собствено тяло и тялото на съпруга ми, тъй като и двамата страдаме от алергии към пудри и различни парфюми. Изпира много по-добре от много прахове, въпреки че съм срещала продукти, които са по-ефективни. Meine Liebe съчетава ефективност и екологичност, което се среща рядко. Препоръчвам на всички!

За да обобщим, отбелязваме, че не всички потребители са напълно доволни от праха Meine Liebe, въпреки че някои са възхитени от него. Известно е със сигурност, че на пазара има фалшификати в допълнение към оригиналния Meine Liebe, така че бъдете внимателни. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня