Ревюта на съдомиялни Hotpoint Ariston

Съдомиялна Hotpoint AristonHotpoint Ariston е доста добре позната марка съдомиялни машини. Дори тези, които нямат съдомиялна машина, знаят добре фразата Hotpoint Ariston. Рекламните видеоклипове ни казват, че технологията на тази марка е почти най-добрата, но наистина ли е така? Надяваме се, че хората, които вече използват перални машини от тази марка, ще помогнат за разбирането на този проблем.

Hotpoint Ariston LSF 7237

Елинор

От 4 години ползваме съдомиялна Hotpoint Ariston. Тази машина идеално се вписва в интериора на кухня от 8 кв.м. Машината разполага с две изтеглящи се тави, които побират достатъчно количество ястия. Можете дори да поставите тиган от фритюрник. Обикновено слагам чаши, черпаци и тенджери на горния рафт. А в долното отделение сложих чинии, тигани и прибори.

Използвам режим с висока температура и продължителност около 2 часа. Но дори и през това време засъхналото тесто или изгорялата каша може да не се измие. Но стават толкова хилави, че за 2 минути малко усилия всичко може да се пере на ръка. Най-добрият начин за почистване на стъклените съдове е да имат искрящ блясък след измиване. След четири години работа, пералнята започна да прави всякакви трикове. Понякога се мие в студена вода, понякога в гореща. Понякога се появява грешка поради запушване на филтъра. И таблетките също са от голямо значение при прането; някои от тях може да оставят остатъци. Като цяло съм доволен от покупката на пералня от тази марка.

СевяничHotpoint Ariston LSF 7237

Един ден, когато бях уморен да мия планини от съдове, реших да си купя съдомиялна машина, след като прочетох рецензии за различни модели. Изборът падна върху съдомиялната машина Hotpoint Ariston LSF 7237, това се случи преди 2 години. Животът веднага стана по-лесен след покупката. Пускаме машината веднъж на ден, а мръсните неща се натрупват в съдомиялната.Трябва да поставите съдовете в кошници правилно, в противен случай няма да има ефект на измиване. Този модел има удобни функции, например възможността да отворите машината по време на цикъла и да поставите забравена чиния в нея. Включени много ястия.

За да спестите пари, разделете таблета наполовина. Не всичко се измива толкова добре, колкото бихме искали. Но ако намокрите съдовете преди измиване и не позволите остатъците от храна да изсъхнат, тогава съдовете се измиват ефективно. Бях особено доволен, че мазнината, която преди това трябваше да се изстърже, беше измита. От две години не е имало технически проблеми, така че няма съмнение за надеждността.

Абсентавип

От 2 години ползваме съдомиялна Аристон. Ако съдовете са подредени правилно в кошниците, ще се съберат доста. Трябва да пускаме пералнята само веднъж на ден, въпреки факта, че имаме семейство от 5 души, включително дете. Много е удобно да използвате таблетки за пране, но с прах, сол и препарат за изплакване е по-икономично. Изсъхналата храна е трудна за измиване, но ако първо я изплакнете и не я оставяте да изсъхне, тогава всичко ще се измие добре. Има дефект в машината, бутонът за стартиране работи от време на време. Трябва да изключвам и включвам оборудването няколко пъти. Този проблем идва и си отива.

Hotpoint Ariston LST 5397 X

Hotpoint Ariston сано-1999

Купих съдомиялна Ariston, защото бях привлечен от цената и добрите отзиви. След такъв период на използване смятам, че напълно оправдава цената. Тази компания радва с оборудването си: пералнята, хладилникът, а сега и съдомиялната машина са доста надеждни. Съдомиялната машина е тиха и може да се включва през нощта. Мога да похваля и качеството на пране; след един цикъл съдовете блестят като нови.

Подарих точно същия модел LST 5397 X на приятели, които са също толкова доволни от работата му, колкото и аз.Отделно бих искал да отбележа кутиите за съдове, има три от тях, така че може да побере доста съдове. Можете да миете както тигани, така и тенджери. Много се радвам, че го купих. Тежките петна и котлен камък са измити и сега съдовете са в отлично състояние.

МаринаРотар

Впечатлението от съдомиялната Hotpoint Ariston е просто превъзходно! Можете да миете много съдове, а ако искате, използвайте половин товар и не чакайте съдовете да се натрупат. Има сушилня, полезна за измиване на чаши и чаши за вино. Качеството на измиване е приятно, но само ако съдовете са подредени правилно и не забравяйте да премахнете остатъците от храна, по-добре е да направите това с гъба. Няма остатъци по съдовете. Тенджерите и тиганите бяха идеално почистени след две измивания. Но е препоръчително да не миете тигани с пластмасови дръжки или, ако е възможно, да ги премахнете. Сто процента съм доволен от покупката. Не открих недостатъци. Имам и хладилник и пералня, също и Аристон и работят без проблем.

Hotpoint Ariston LST 11477            

Якотюк Михаил

Дори в такава тясна съдомиялна можете да заредите прилично количество съдове. Всичко може да се измие добре, само ако нищо не е сухо. Ако не използвате препарат за изплакване, по съдовете ще останат ивици. Освен това недостатъкът на машината е, че е много шумна.

АндрейкривкоHotpoint Ariston LST 11477

Съдомиялната почиства добре съдовете, но отнема твърде много време. Открих повече недостатъци в този модел, отколкото предимства. Първо, няма режим на бързо измиване, най-краткият е почти 2 часа. Второ, няма индикатори за сол и препарат за изплакване, без тях не е лесно да се познае кога продуктът е свършил. Не препоръчвам тази пералня.

Линоликай

Като цяло машината работи добре, измива съдовете ефективно. Има един недостатък: по време на работа тавата с таблета се отваря твърде рано, изпада и резултатът е, че съдовете не се измиват.Но при използването на праха този проблем беше забравен. Пускаме пералнята веднъж понякога два пъти на ден. Често го включваме през нощта, работи тихо. Може да не е перфектно, но си заслужава парите. Много съм доволен от този помощник.

марина1975

Моделът съдомиялна Hotpoint Ariston LST 11477 привлече вниманието с цената си. Минаха шест месеца след покупката, реших да напиша преглед. Машината е много проста и като връзка, и като управление. По отношение на качеството на измиване ще кажа следното: ако използвате скъпи препарати, ефектът е по-добър, съдовете блестят, но евтините не мият съдовете така, те оставят остатъци при нормални условия. Побира много съдове. За правилното сушене трябва леко да отворите вратата. Като цяло добър модел, който оправдава цената си. Жалко, че няма отложен старт.

Ревюта на други модели Hotpoint Ariston

nada31

Купих съдомиялна Hotpoint Ariston LSF 8357 почти спонтанно; основният критерий за избор беше наличието на половин товар. Дизайнът също ми хареса. Мисля, че съдомиялната ми е страхотна, толкова е лесна за работа, че дори петокласник може да я разбере. Пускам пералнята всеки ден и я ползвам за пране. хапчета, с тях е по-удобно. Почиства съдовете с гръм и трясък! Освен това обичам да мия кристалния си полилей в него и да стерилизирам буркани за зимата. Като цяло ме спасява, дори не искам да си представя как мога да се справя без него сега.

ЕленаТи

Искам да споделя впечатленията си от съдомиялната машина Ariston модел LSF 8357. Това е първата ми съдомиялна машина и след две години употреба съветвам всички да си купят същата. За миене на съдове използвам прах и препарат за изплакване, по-евтино е. Качеството на пране е безупречно. Особено ценим нейната помощ след събирането на гостите. Режимите са разнообразни, продължителността им варира от 30 минути до 3 часа. Можете да миете деликатни съдове и тенджери отделно. За две години нямаше аварии.

Алексейрвм

Преди три години си купих съдомиялна Hotpoint Ariston LSF 9357. По време на работа се показа от най-добрата си страна, качеството на пране е несравнимо с ръчното пране. Не бъдете мързеливи, обърнете внимание на този тесен модел съдомиялна машина. Може да се постави както отделно, така и под плота; горният капак може лесно да се свали.

Удобството и предимството на съдомиялната машина е, че долната кошница се трансформира така, че да побере дори голям тиган и тиган на конвекторна фурна. Съдовете са измити перфектно, използвам три продукта отделно: сол, прах и препарат за изплакване. Консумацията е много икономична. Не бива да пестите от препарат за изплакване, той кара съдовете да блестят, чашите изглеждат чудесно след измиване, не можете да ги миете с ръцете си, следите все още остават. Изводът не е машина, а приказка!

Икимушка

Очевидно нямах късмет със съдомиялната машина Ariston, може би взех дефектна, но по един или друг начин доверието беше разклатено. Моята съдомиялна Ariston LST 53977 се развали след работа само една година. Оказа се, че контролната платка е повредена, чиято смяна ще струва половината от цената на самата машина. Машината работеше перфектно, миеше чиниите ефективно. Но след това един прекрасен ден произволно се включи и показа числото 10 на дисплея, въпреки че имаше само 9 програми. Такава повреда, както беше обяснено от майстора на сервизния център в Ariston, се случва често, така че ето положителните отзиви за това оборудване. Сега не знаете на кого да вярвате.

Така че има много отзиви за съдомиялни машини Ariston, тъй като оборудването е в търсенето, потребителите се доверяват на тази марка. Повечето отзиви са положителни, но все пак има муха в мехлема. Затова внимавайте при покупката.

   

1 читателски коментар

  1. Граватар Анна Анна:

    Аз също ще се присъединя и ще опиша опита си относно Hotpoint. Имаме модел LST 5397 X; никога преди не сме имали други съдомиялни машини, така че не купихме веднага луксозна; фокусирахме се най-много върху цената и простотата. Дори бяхме изненадани, че марка като Hotpoint предлага и бюджетни опции. А възможността да не миете чиниите на ръка абсолютно си струва толкова пари. И консумацията на енергия е нормална, не забелязахме нищо съществено за това колко плащаме след закупуването на съдомиялната машина. Но наистина не е нужно да миете нищо с ръцете си, защото капацитетът е приличен; можем да поберем всички съдове на тричленно семейство. Е, освен ако не е някакъв празник, разбира се.

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня