Пералня за чорапи

пералня за чорапиМного често в коша за мръсно пране висят само няколко чифта чорапи. Мързи ви да ги перете на ръка или просто нямате свободно време; не можете да ги перете в автоматична машина в такива количества. Какво да правя? Ще трябва да изчакате да се натрупа повече пране или да си купите пералня за чорапи. Правилно чухте, такава машина съществува и решихме да поговорим за нея.

Petit Laundry Swoosh Machine

Както винаги, японските производители на технологии не спират да удивляват. В стремежа си да пестят природните ресурси и човешкия труд, те разработиха и представиха на пазара пералнята Petit Laundry Swoosh. Това е най-малката машина, която изпълнява само една функция за пране, както и изплакване.

Височината на този „домашен помощник” е само 44 см, ширината и дължината му 29 см, което означава, че може да се постави дори на маса или стол. Теглото на пералнята е около 3,6 кг. Тази миниатюрна единица, която също се нарича джаджа, има своите предимства:

  • пести вода икономично - само 5 литра на пране;
  • спестява време - цикълът на пране е с продължителност 18 минути, от които 3 минути са изплакване;
  • пести енергия.

пералня за чорапи

Капацитетът на машината е не повече от 250 грама, което е достатъчно за няколко чифта чорапи. Освен чорапи в него можете да перете бикини, носни кърпички, салфетки от кухнята и други дребни предмети.

По своя дизайн тази машина прилича на съветска пералня, само няколко пъти по-малка. Прането се върти благодарение на активатора, разположен на дъното на пластмасовия контейнер, който се пълни с вода. По време на пране контейнерът се затваря с капак. Прахът се изсипва директно във водата, а след измиване водата се източва в кофа през специален гумен маркуч. Разбира се, не е автоматична машина, но все пак е по-добре от прането на чорапи в леген или под кран ръчно.

Можете да използвате всякакъв препарат, но е по-добре да използвате такъв, който не се пени много.

LG Twin Wash

Тази пералня от Корея е мечтата на една съвременна домакиня. Въпреки факта, че има два резервоара за миене наведнъж, машината е малка по размер. Тази техника се нарича още двуетажна. Основният барабан на пералнята не се различава от другите перални машини. В него можете да перете всяко бельо, от различни видове тъкани, защото има повече функции за това.

Тази пералня е издигната на „пиедестал“ и всичко това, защото в този „пиедестал“ има втори барабан. Той е много по-малък по обем от основния барабан и е предназначен за пране на малки дрехи и бельо. Без колебание можете да изперете всичките си чорапи, бельо или да освежите няколко ризи в него. Машината не само измива нещата, но и ги изплаква и центрофугира.

lg-двойно пране

Тази пералня от LG разполага с всички най-нови функции. Сред тях ще намерите отстраняване на петна, деликатно пране, функция за пара по време на пране и стартиране на прането от смартфон чрез Wi-Fi.

За ваша информация! Този модел все още не е наличен за продажба на руския пазар.

Перални чудо

Представяме ви още няколко мини машини подходящи за пране на чорапи и бельо. Това са истински чудеса на съвременната техника, отличаващи се с необичаен дизайн.

Shaking Washer е машина, която наподобява шейкър за смесване на напитки. Работи на батерии или електрическа мрежа, подходяща за туристи и хора, които често пътуват. В машината се налива вода и препарат, след което се затваря. И тогава всичко зависи от вас. Трябва да разклатите добре „капсулата“. В тази машина можете да изсушите 1-2 чифта чорапи, като свържете устройството към мрежата.

шейкър пералня

Dual Washer - пералня с два резервоара. В такава пералня можете да перете не само чорапи, бикини и друго бельо, но и неща от различни цветове. И всичко това благодарение на разделените макари.

двойна_шайба

Мини чорапите са подходящи и за пране на чорапи. пералня от Daewoo, за които неведнъж сме писали в нашите статии. Окачва се на стената, лесна е за използване и много икономична.

И така, мини пералнята условно се нарича машина за чорапи. Но можете да перете всякакви малки неща в него. Надяваме се, че вече знаете какви домакински уреди да търсите. Късмет!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня