Отзиви за пералня със сушилня

прегледи на перални със сушилниПрегледите на перални и сушилни неизменно интересуват потенциалните купувачи на нов домашен помощник с неизвестна досега функция. Случва се така, че потребителите се доверяват повече на тези, които вече са използвали този продукт, дори ако мнението им понякога е пристрастно. Като част от тази публикация сме събрали селекция от реални отзиви от хора, които от известно време използват перални и сушилни машини и вече са си изградили мнение за тях. Това са отзивите.

LG

Елвира, 29 години

Съпругът ми, децата и аз живеем в района на Москва от 5 години. Жилищните условия станаха много по-добри от времето, когато трябваше да наемаме жилище в Москва и сега можем да си позволим много, но някои навици, както се казва, не изчезват. Факт е, че живеейки в Москва, свикнах да използвам сушилня, тъй като нямаше къде да изсуша дрехите си. Сега живеем в частна къща, можем да изсушим неща навън, но все пак предпочитам удобството, така че след кратка среща и разглеждане на отзиви за пералнята и сушилнята, съпругът ми ми донесе нова пералня LG F1255RDS7. Оборудването със сигурност не е евтино, но съм много доволен. Пералнята има много предимства:

  • много голям барабан, до 17 кг пране, в моя случай това е идеалният размер, тъй като имаме три малки деца;

Не разбрах това веднага, но моля, имайте това предвид и не повтаряйте грешките ми, 17 кг е максималното натоварване за пране; можете да изсушите само 9 кг пране.

  • дрехите изсъхват перфектно, можете да изберете режим на нежно сушене и след това машината оставя нещата малко влажни, за да могат да бъдат изгладени веднага;
  • в сравнение със старата ми сушилня, тя консумира много по-малко енергия, дори бях изненадан, ако вярвате на техническата документация, тя консумира 2,7 kWh, докато старата машина консумира 12 kWh, това води до значителни спестявания;
  • куп различни програми, които ви позволяват да перете детски пухени якета, одеяла, одеяла и много други големи неща; Никога досега не съм прал вълнени неща в машина, но сега, благодарение на функцията „Hand Wash Wool“, забравих какво е истинско ръчно пране и е такова блаженство;

Хареса ми и опцията „Намаляване на времето за пране“, сега можете да съкратите всяка програма, ако смятате, че отнема неразумно дълго време, няколко натискания на бутони и ето ви програма, която трябва да „пере“ прането за 2,5 часа, измийте, изплакнете и изсушете за 1,5 часа.

Бъдете внимателни, качеството на пране може да пострада от промяна на времето на програмата.

Пералнята има много красив дизайн, информативно табло, като цяло съм много, много доволен. Без преувеличение, това е най-добрата пералня, която съм срещал. Съветвам всички!

LG F1203CDP_6 със сушилня

Карим, на 42 години

Жена ми отдавна харесва машина със сушилня, но все не успяхме да я купим. Винаги имаше някакви причини: понякога беше скъпо, понякога не харесвах моделите или понякога изобщо не бях в настроение да купувам. Но тогава, преди шест месеца, решихме да купим пералня с вградена сушилня LG F14U1JBH2N, за цели $1230. Няма да скрия факта, че преди покупката се притеснявах, че пералнята може да се окаже лоша, толкова пари хвърлени на вятъра, но притесненията ми скоро изчезнаха и бяха заменени от чувство на дълбоко удовлетворение.

Веднага след покупката, като експеримент, заредихме два комплекта спално бельо и малко дребни вещи. Настроихме дълга програма за пране и сушене на памук и отидохме да гледаме филм. Филмът свърши, а машината вече е изпрала и изсушила всичко, остава само да извадя пастела от барабана и да го изгладя - просто фантастично . О, колко хубаво би било, ако пералнята можеше да глади неща, просто би било безценно.

Какво друго мога да кажа за нашия LG F14U1JBH2N.Първо, машината не е тиха, но не е и особено шумна. Като цяло, за тези, които търсят тих модел, ще кажа: предишният ни Hotpoint-Ariston беше по-тих, но нямаше толкова много функции и най-важното - нямаше сушене. Второ, машината има прилична товароносимост от 10,5 кг, което е много удобно; можете да перете големи предмети у дома и да спестите от химическо чистене. Трето, машината има красив, футуристичен външен вид, а сензорните контроли допълват картината. Лично на мен много ми харесва.

Татяна, 31 години, ВолгоградLG F12U1HDM1N

Преди година излязох за втори път в отпуск по майчинство. Знаете ли, памперси, бебешки жилетки, гащички, цяла планина от пране всеки ден, но освен бебето има и петгодишно дете, което изобщо не намалява домашните си задължения. Съпругът ми работи с дни, но въпреки това успява да помогне доста добре. Той ме погледна как пърхам с две деца и куп пране, което суши из цялата къща и реши да ми подари пералня с функция за сушене LG F12U1HDM1N. Съпругът обясни, че това е евтин и надежден модел, който му е препоръчан от специалист, когото познава.

Първоначално реших да се заяждам малко и да търся недостатъци, но колкото и да се опитвах, не успях да намеря. Контролите са електронни и много ясни. Лесно е да изберете режим на пране; научавате се да го контролирате почти веднага. Доста просторен, можете да перете почти всичко в две отметки. Основното е, че няма пране на линията за сушене, няма влага в къщата, тъй като нещата се сушат директно в барабана. Един приятел ме уплаши, че след използване на пералня със сушилня нещата ще миришат на нещо непознато, но в реалност миришат на климатик, поне аз не забелязах нищо неприятно, въпреки че не се оплаквам от проблеми с обонянието.

Пералнята има куп ненужни от моя гледна точка функции като диагностика с помощта на смартфон, но аз просто не ги използвам, а останалите функции са много търсени. LG F12U1HDM1N е отлична пералня, която е решила и най-неприятните битови проблеми.

Електролукс

Александър, 34 години, Псков

Преди 2 месеца „дяволът ме дръпна” да си купя пералня и сушилня Electrolux EWW51476WD. Първоначално изглеждаше, че функцията за сушене е готина, но се оказа, че изобщо не е готина. Надплатих около 350 долара за него, но в крайна сметка изобщо не го използвам, суша неща на балкона. Опитах да изсуша неща в барабан няколко пъти, но се оказа, че след такова сушене те започнаха да излъчват силна миризма на пластмаса, така че трябваше да се откажа от този пагубен бизнес.

Не мога да преценя всички перални с функция за сушене, не съм ги използвал, но Electrolux EWW51476WD определено е пълна глупост. Материалите, от които е направен, очевидно не са с високо качество, особено пластмасата, електрониката понякога се сблъсква, освен това производителят явно е надценил максималното натоварване на прането. И за всичко това те искат 1000 долара, а нейната "червена цена" е двеста в пазарния ден. Категорично съм недоволен от покупката и не го препоръчвам на никого.

Проверих, 7 кг, изобщо не се пере, максимумът, който изважда, е 6 кг, ако сложите малко повече, започва да замръзва.

Electrolux EWW51696SWD

Елена, 27 години

С покупката на пералня Electrolux EWW51696SWD животът ми се промени към по-добро. Прилича на рекламен слоган, но е истина. Колко страдах, когато всеки път трябваше да закача прането си в апартамента. Тези безкрайни въжета, сушене, колко уморено е всичко това, изглежда, че живеем в общински апартамент, но в действителност имаме три рубли наем в центъра на града.

За съжаление прозорците и балконът гледат към замърсена улица.По-скъпо е да изсушите прането си там, така че трябваше да издържите да сте до „гирлянди“ от мокри дрехи. Всичко това вече е нещо от миналото, защото сега изваждам нещата от барабана напълно сухи. Като недостатък мога да посоча, че Electrolux EWW51696SWD е доста шумен по време на центрофуга. Опитах се да пусна перата през нощта, но „номерът не работи“ и пералнята събуди всички в домакинството.

бонбони

Анастасия, Саратов

Имахме нужда от пералня с функция за сушене и евтина. Изборът падна върху Candy GVW45 385TC-07. Външно нищо особено, много подобно на други перални от линията на конвенционалните машини от Канди, но качеството, изненадващо, ме зарадва. Това, което беше особено изненадващо, беше почти пълната липса на миризма на пластмаса. Нито след пране, нито след изсушаване нещата придобиват чужди миризми, само лека миризма на прах. Има много програми за пране, но аз използвам само няколко.

След първото пускане наистина не харесах тракащия шум по време на центрофугиране и сушене, но се оказа, че проблемът не е в машината, а в кривите ръце на работниците, които са я монтирали. Извиках други, изравниха ми го и укрепиха пода, тракането почти изчезна. Натоварването на прането е напълно достатъчно - 8 кг, но машината може да изсуши само 4 кг, въпреки че в паспорта е посочено 5 кг - това не е вярно. Като цяло, много добра пералня, която наистина улесни живота, препоръчвам я на всички.

Сергей, 45 години, Москва

Candy GVW45 385TC-07

Нямам никакъв късмет със сушилните. Първо купих скъп шкаф за сушене, но след месец цялата електрическа и електроника изгоря поради пренапрежение. След това имаше сушилнята, която се повреди фатално след шест месеца. Жена ми се шегува, че скоро ще работя върху един домакински уред.Най-накрая си купих пералня Candy GVW45 385TC-07 с функция сушене и вече втора година работи безупречно. Харесвам пералнята.

  1. Барабанът побира много пране. 8 кг общо и 5 кг за сушене.
  2. Барабанът се върти много бързо, съдейки по паспорта, 1300 оборота в минута.
  3. Има сензорен дисплей и електронно управление.
  4. Има много функции, които все още не мога да разбера. Сред тях: антиалергични, детски дрехи, пердета, накисване, пране на вълна и други.
  5. Пералнята е с отложен старт до 23 часа, който често използвам.

Често съм далеч от дома за дълго време; отложен старт е полезен, когато трябва да изчисля точно времето за стартиране на пералнята. Основното нещо е, че нищо не се счупи и съседите не се наводняват, иначе всичко е наред.

Минуси: шумен, вибрира много при въртене, селски на вид. Този дизайн е типичен за евтини перални машини, което е Candy GVW45 385TC-07. Платих 760 долара за него. Мисля, че цената е дори малко висока, въпреки че моделът може да бъде напълно препоръчан, особено на млади семейства.

В заключение отбелязваме, че като внимателно четем отзивите на хората за перални машини и сушилни, можем да заключим, че не всичко в тази техника отговаря на потребителите. Отзивите обаче са предимно положителни, което показва, че такива перални машини са доста надеждни. Ако все още не можете да решите кой модел на такава пералня да изберете, прочетете статията Тайните при избора на пералня със сушилня, в него ще намерите доста полезна информация. Успех с избора!

   

Коментари на читатели

  • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня