Ревю на перални за вграждане Miele

Ревю на перални за вграждане MieleАвтоматичните перални машини Miele не се нуждаят от реклама: надеждни, висококачествени единици от европейския производител са спечелили доверието и признанието на потребителите за дълго време. Що се отнася до цената на домакинските уреди, тя е над средния ценови диапазон, но такова надплащане е напълно оправдано. Нека представим на вашето внимание преглед на най-добрите перални за вграждане Miele и ще анализираме основните функции и характеристики на моделите.

Miele WT 2679 I WPM

Автоматът е оборудван с висококачествени европейски компоненти. Ако искате да закупите най-надеждното устройство за вграждане, внимателно проучете Miele WT 2679 I WPM. Стилен дизайн, отлично ниво на измиване, огромен брой функции и допълнения - всичко това е за този модел.

Вградената кондензационна сушилня с водно охлаждане, която разполага с 9 програми, не може да остави нито един потребител безразличен. Радват и размерите на машината, в комплект със сушилен шкаф - ширината, дълбочината и височината са съответно 60, 58 и 82 см. Какво още трябва да знаете за пералнята?

 1. Максималното тегло на сухо пране, заредено в барабана, е 5 кг.
 2. Ефективно сушене на до два и половина килограма вещи наведнъж.
 3. Интелигентен контрол.
 4. Текстов дисплей с оригинална подсветка.
 5. Икономична консумация на енергия, клас “А”.
 6. Пълна защита на корпуса от аварийни течове.
 7. Резервоар от неръждаема стомана.
 8. Функция за актуализиране на софтуера.
 9. Възможност за отлагане на началото на прането с един ден.
 10. Защита от детска намеса.
 11. Висока скорост на барабана по време на въртене - до 1600 в минута.

Miele WT 2679 I WPM Miele WT 2789 i WPM

Miele WT 2679 I WPM ще осигури отлично качество на пране.Домакинята ще има на разположение 21 специални програми, включващи не само обичайните деликатни, бързи и предварителни режими, но и необичайни функции, например „Кошебяване“, „Пране на дънки“, „Пране на коприна“ и други.

Машината е оборудвана със системата "Waterproof-Metall", която ще позволи на домакинята да не сгреши с количеството препарат, заредено в пералнята. Възможно е автоматично управление и балансиране на барабана по време на центрофугиране.

Средната цена на една пералня е 1310 долара. Напълно оправдава агрегат с вграден сушилен шкаф, голям набор от функции и допълнения и високо качество на изработка.

Miele WT 2789 I WPM

Още една висококачествена пералня за вграждане Miele, която има функция за сушене на мокро пране. В сравнение с предишния модел, този е с по-голям капацитет: в барабана могат да се заредят до 5,5 кг сухо пране, а наведнъж могат да се сушат до 3 кг дрехи.

Интелигентното управление на системите ви позволява да изберете оптимални параметри на измиване в зависимост от интензивността на замърсяване, теглото на заредените предмети и други неща. Машината изразходва ресурсите доста икономично и има висок клас ефективност на пране и центрофугиране. Допълнителни характеристики:

 • пълна защита срещу аварийни течове;
 • висока скорост на центрофугиране – до 1600 об/мин;
 • контрол и предотвратяване на прекомерно разпенване;
 • заключване от деца на контролния панел;
 • барабан с пчелна пита;
 • резервоарът е изработен от неръждаема стомана с висока якост;
 • възможност за синхронизиране на пералнята с компютър;
 • отлична звукоизолация на корпуса;
 • Технология Steam Care.

Mile WT 2789 I WPM може да предложи голямо разнообразие от режими на пране; има отделни програми за дънки, тъмни дрехи, спортни дрехи, пухени и връхни дрехи, ризи, меки играчки.

Устройството има функция за памет; това допълнение ще ви позволи да не конфигурирате необходимите параметри отново и отново, а да записвате собствената си програма за пране в интелекта.

Средната цена на пералня със сушилня варира от 1120 до 1400 долара. Закупувайки този модел, вие си гарантирате комфортна и безпроблемна работа на SMA.

Miele W 2859 IR WPM ED Supertronic

Този модел е много икономичен. Интересна особеност на уреда е вграденият измервателен уред за консумираната от машината електроенергия. Патентованият барабан с пчелна пита, с който е оборудвана пералнята, ви позволява внимателно и ефективно да перете тъкани, които изискват специални грижи. И така, основните параметри на вградената машина са следните:

 • капацитет на барабана – до 5,5 кг пране;
 • консумацията на енергия и вода за стандартен цикъл на пране са съответно 0,17 kWh/kg и 42 l;
 • абсолютна защита на корпуса от течове;
 • функция за запис на лични потребителски програми;
 • възможност за актуализиране на софтуера;
 • таймер за отложен старт на прането до 24 часа;
 • контрол върху прекомерното образуване на пяна в процеса;
 • автоматично подравняване на барабана за предотвратяване на дисбаланс;
 • висока ефективност при центрофугиране - до 1600 об./мин.

Miele Softtronic W 3741 WPS Miele W 2859 iR WPM ED Supertronic

Резервоарът на пералната машина е изработен от издръжлив материал - неръждаема стомана, което несъмнено повишава надеждността на дизайна. Интелигентността осигурява показване на информационни текстови подкани, които ще помогнат на домакинята бързо да разбере управлението на SMA.

Гамата от специални програми за измиване е доста разнообразна.Интелектът има програмирани режими за пране на нови, черни и спортни дрехи, деликатни материи, връхни дрехи, дрехи с пълнеж от пух и пера и детски меки играчки. Можете да изберете функциите за импрегниране, накисване, колосане и отстраняване на петна.

Miele Softtronic W 3741 WPS

Още един отличен модел, който съчетава напреднали разработки на Miele. Вградената машина с предно зареждане ще ви позволи да перете до 6 кг сухо пране наведнъж. Интелигентното управление на прането ви позволява да направите процеса възможно най-ефективен и икономичен.

Размерите на пералнята са 60*58*85 см. Ако говорим за разход на ресурси, то при нормален цикъл на пране машината „консумира” 0,17 kWh/kg електроенергия и 47 литра вода. Класът на производителност на въртене е "B", максималната скорост на въртене на барабана в този режим е 1400 об / мин.

Mile Softtronic W 3741 WPS има пълна защита на тялото от неочаквани течове, позволява ви да включите защита срещу детска намеса в процеса и може да контролира и предотвратява прекомерното образуване на пяна по време на пране и изплакване. Резервоарът на пералнята е изработен от неръждаема стомана.

Машината има широка гама от режими, включително както общи програми, така и специални, използвани за тъкани, които изискват специални грижи. Възможно е да актуализирате софтуера, когато се появят подобрения и иновации. Средната цена на една пералня е около 630 долара.

Miele W 2809 i re

Друга достойна пералня за вграждане Miele, съчетаваща европейско качество на изработка, стилен дизайн, лекота на използване и ефективност на пране. Отличен вариант за вграждане, размерите на корпуса са 60*58*82 сантиметра.Цифровият дисплей ви позволява да видите етапите на програмата, да изберете температурата на загряване на водата, да активирате отложен старт и др.

Miele W 2809 i re

Интелигентното управление настройва параметрите на програмата в зависимост от обема на прането, поставено в барабана, степента на замърсяване на дрехите и вида на тъканта, като по този начин икономично използва всички видове ресурси. Основните възможности на устройството могат да бъдат изброени дълго време.

 1. Просторен барабан, който ви позволява да зареждате до 5 кг пране наведнъж.
 2. Центрофугирането се извършва при скорости до 1400 оборота в минута.
 3. Тялото на автоматичната машина е напълно защитено от аварийни течове.
 4. Ако е необходимо, можете да активирате заключването на главния контролен панел.
 5. Автоматично предотвратяване на дисбаланс в барабана.
 6. Предотвратяване на прекомерно разпенване.
 7. Поставете на пауза стартирането на процеса до 24 часа.
 8. Актуализирайте софтуера на SMA, ако е необходимо.
 9. Функция памет, благодарение на която последните зададени параметри се запомнят от интелекта.
 10. Защита против намачкване.

Набор от специални програми на автоматичната машина ще ви позволи да изберете това, от което се нуждаете за деликатни предмети, изделия от вълна, коприна, връхни дрехи, дънки. Има бърз режим, режим на предварително пране и накисване. Средната цена на Miele W 2809 i re е $615.

   

Коментари на читатели

 • Споделете вашето мнение - оставете коментар

Добави коментар

Препоръчваме за четене

Кодове за грешки на пералня